JAMADATA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JAMADATA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.139.489

Publication

03/06/2014
ÿþ nt Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111.111111g11111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 2 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0418.139.489 Benaming

(voluit) :JamaData

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lieven Gevaertlaan - Nolimpark 1004, 3900 Overpelt (volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling: neerlegging van een stuk in het vennootschapsdossier Neerlegging van het stuk in overeenstemming met artikel 646 § 2 Wetboek van Vennootschappen.

Geunes & Gijbels BVBA

(Gevolmachtigde Boekhouder)

Eric Geunes

Op de laatste biz. van LUik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik 13_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

1111111.1à1111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 OKT, 201if

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernenningsnr : 0428.139.489

Benaming

(voluit) : JAMADATA

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel 3900 Overpelt - Lieven Gevaertlaan Nolim park 1004

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging van de vorm van de aandelen - verlenging boekjaar - aanpassing datum jaarvergadering - vervanging van de bestaande tekst van de statuten en goedkeuring van nieuwe statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Flamont) op el september tweeduizend veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd op het registratiekantoor HASSELT I-M op achttien september tweeduizend veertien, Register 5, Boek 805, Blad 093, Vak 0015, ontvangen vijftig euro, (get.) de Ontvanger".

1,WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist de vorm van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder werden tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen, dat voorgelegd wordt aan de instrumenterende notaris. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De algemene vergadering besluit de bestaande tekst van artikel 11 en 12 inzake de vorm van de aandelen af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: "Me aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

2.WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar.

De vergadering beslist artikel 40 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van elk jaar,"

3.WI.JZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum en het uur van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste donderdag van mei om negentien uur.

De vergadering beslist de eerste en tweede zin van artikel 26 te schrappen en te wijzigen als volgt: "Ieder jaar, de eerste donderdag van mei om negentien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een zondag of feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden",

4.0VERGANGSMAATREGELEN

a.De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend dertien te verlengen en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend veertien.

b.De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening, afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de eerste donderdag van mei tweeduizend vijftien om negentien uur,

5.GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN ZONDER TE RAKEN MN DE WEZENLIJKE KENMERKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de bestaande tekst van de statuten te vervangen en nieuwe statuten goed te keuren zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap.

Titel I  Rechtsvorm  naam  zetel  doel duur

Artikel 1  Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "JAMADATA".

Artikel 2 Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3900 Overpelt, Lieven Gevaertlaan Nolimpark 1004.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en

bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel: .

Het uitbaten van een centrum voor informatieverwerking, in het bijzonder het vervaardigen van software voor diverse doeleinden;

De invoer, de uitvoer, de groothandel, de kleinhandel, het verhuren en het onderhouden van computers, randapparatuur, voor- en nabewerkingsapparatuur, kantoorrnachines en van computerpakketten;

Het ontwerpen, testen, fabricage en verkopen van elektronische schakelingen en toestellen;

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau voor aile technische en administratieve problemen van welke aard ook;

Zij mag tevens alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende, roerende en financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen.

Zij mag erin participeren, ermede fusioneren, ze opslorpen of er welkdanige verbintenissen en akkoorden mede aangaan.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Tite! li  Kapitaal

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de blote eigenaar, minimum twintig dagen bedragen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschriiving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden, Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft, komen hem toe in volle eigendom.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep gedaan heeft op beleggers, het recht om in te schrijven worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders, die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen bij overeenkomst tussen de geïnteresseerde aandeelhouders; bij gebreke daarvan kunnen de derden deelnemen aan de onderschrijving van de uit te geven aandelen.

Kapitaalaflossing

De algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheids-quorum, kan, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zat worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te wijzen aandelen, die het kapitaal. vertegenwoordigen, met dat deel van de winst, dat volgens de wet en de statuten voor uitkering vatbaar is.

De aflossing geschiedt door terugbetaling a pari aan door het lot aan te wijzen aandelen, teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid. De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigdheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op de niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Artikel 6 Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volgestort.

Titel III  Aandelen en andere effecten

Artikel 7 Uitgifte van effecten

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants en andere effecten uitgeven.

Artikel 8 Vorm van de aandelen en andere effecten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

Artikel 9 Ondeelbaarheid van de aandelen en andere effecten

De aandelen en andere effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die aile rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel of ander effect waarover betwisting bestaat in verband met de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars zijn er toe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijk volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en, voor zover er geen gemeen-schappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het aandeel of andere effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Titel IV Bestuur  controle

Artikel 10  Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Artikel 11  Voorzitter raad van bestuur

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

Artikel 12 Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewOne brief, telefax of elektronisch bericht,

De besluiten van de raad worden genomen bd gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uilzonder-lijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interim-dividenden.

Artikel 13 Notulen raad van bestuur

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

z Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 14  Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbeiangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 15 Opdrachten

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aart een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehoudenh

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die ai dan niet bestuurder zijnh

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan een directiecomité, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 16 Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredendL

De gedelegeerd bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om, gezamenlijk handelend met minstens twee van hen, de vennootschap te vertegenwoordigen In en buiten rechte.

Artikel 17  Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij verve.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

Titel V  Algemene vergadering

Artikel 18 Bijeenkomst bijeenroeping

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden

op de eerste donderdag van mei om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen,

Bijeenroeping

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden, behoudens indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

beschikking gesteld, behoudens indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten, De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 19 Vertegenwoordiging op de vergadering Stemrecht

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

Artikel 20 Toelating tot de algemene vergadering

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

Artikel 21  Bureau algemene vergadering

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid onder artikel elf hiervoor.

Artikel 22 Verloop algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de af-schriften voor derden worden ondertekend door één of meer bestuurd ers,

Titel V;  Boekjaar Winstbesteding

Artikel 23 Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jean

Artikel 24 Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

I Voorbehouden aan het Belgisch

e

Staatsblad

het ge-storte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens ' de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Titel VII  Ontbinding  Vereffening  Omzetting

Artikel 25  Ontbinding  Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief In geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door elle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effectem

Artikel 26  Omzetting

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

Titel VIII  Algemene schikkingen,

Artikel 27 Wettelijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 28 Woonstkeuze

Elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar die in Belgié geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar aile akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2014 : TU054999
24/12/2013 : TU054999
11/12/2013 : TU054999
02/04/2013 : TU054999
16/04/2012 : TU054999
08/04/2011 : TU054999
26/03/2010 : TU054999
23/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 APR, 2015

Griffie

Ondememingsnr : 04 8.139.489

Benaming

(voluit) : JamaData

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Lieven Gevaertlaan - Nolimpark 1004, 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling: neerlegging van een stuk in het vennootschapsdossier Neerlegging van het stuk in overeenstemming met artikel 646 § 2 Wetboek van Vennootschappen.

Geunes & Gijbels BVBA

(Gevolmachtigde Boekhouder)

Eric Geunes

*1505935

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

31/03/2009 : TU054999
01/04/2008 : TU054999
16/05/2007 : TU054999
02/04/2007 : TU054999
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0278-017
14/04/2006 : TU054999
07/04/2005 : TU054999
22/04/2004 : TU054999
14/04/2004 : TU054999
14/04/2003 : TU054999
30/04/2002 : TU054999
11/04/2001 : TU054999
20/04/2000 : TU054999
01/01/1997 : TU54999
01/01/1993 : TU54999
01/01/1992 : TU54999
01/01/1989 : TU54999
01/01/1988 : TU54999
07/01/1986 : TUA2903
07/01/1986 : TUA2903

Coordonnées
JAMADATA

Adresse
LIEVEN GEVAERTLAAN NOLIMPARK 1004 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande