JAMAER INTERIM MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAMAER INTERIM MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.194.971

Publication

13/06/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

CHTBANK van KOOPMANDEL

te ANTWEPPEN,afdefing HASSELT

03 JUNI 2014

Griffie

11111R11.11.111111111111

te.

V bob

aa

Bel Stee

OridernernIngsnr 0821;194.97i

Benaming

(voluit) : JAMAER INTERIM MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Er blijkt uit een akte Verleden voor Filip Junius, notaris te Hasselt (Kiewit), op 22 mei 2014, te registreren, houdende de notulen Van de buitengewone vennotenvergaderingen van:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMAER INTERN MANAGEMENT", niet zetel te 3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15; vallende onder het rechtsgebied Hasselt, er ingeschreven in het register van rechtspersonen met het ondememingsnummer 0821.194.971. en

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMAER GROUP", met maatschappelljke zetel te 3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15; vallende onder het rechtsgebied Hasselt en er ingeschreven in het register van rechtspersonen met ondernemingsnummer 0831.946.531

dat, nadat werd vastgesteld dat:

a) de fusievoorstellen de dato 16 december 2013 ter beschikking stond van de vennoten conform de wet,

b) de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt werden neergelegd op 6 maart 2014,

c) de neerlegging van het fusievoorstel per mededeling bekendgemaakt werd per mededeling in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 maart 2014 onder nummer 14062715 inzake "Jamaer Interim Management" en onder nummer 14062716 inzake "Jamaer Group"

werd overgegaan tot onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, en dat vervolgens de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, het aangekondigde fusievoorstel goedkeurden. Zij namen volgende besluiten

EERSTE BESLUlT;

1. PRINCIPIEEL BESLUIT TOT FUSIE

weglating)

2°De algemene vergadering van de vennootschap "Jamaer Group" besloot tot ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, met het oog op de voorgenomen fusie en zonder toekenning van aandelen.

3°De algemene vergadering van de vennootschap "Jamaer Interim Management besloot tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap "Jamaer Group" over te gaan.

Zij besloten aldus dal het gehele vermogen van de vennootschap "Jamaer Group", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Interim Management" die houdster Is van aile aandelen van de vennootschap "Jamaer Group".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

40 Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "Jamaer Interim Management" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2013. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Group" 99.718,96 Euro bedraagt en dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "Jamaer Group" sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van de vennootschap "Jamaer Interim Management".

2. GEVOLGEN

1°, Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "Jamaer Group", met aile rechten en plichten, over op de vennootschap "Jamaer Interim Management", De aandelen van de vennootschap "Jamaer Group" in het bezit van de vennootschap "Jamaer Interim Management" zullen door de zaakvoerder van de vennootschap "Jamaer interim Management" worden vernietigd door aantekening in het register van aandelen.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van balanstoestand afgesloten op 30 september 2013 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "Jamaer Group" 99.718,96 Euro bedraagt.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 30 september 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Jamaer Interim Management", De schulden van de vennootschap "Jamaer Group" gaan over op de overnemende vennootschap "Jamaer Interim Management".

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten leste van de overnemende vennootschap "Jamaer Interim Management".

2°, Vervolgens stelt de algemene vergadering vast

enerzijds dat de fusie door overneming van de vennootschap "Jamaer Group" door de vennootschap "Jamaer Interim Management" werd verwezenlijkt.

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Group" definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE OVERGANG VAN HET VERMOGEN

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Group" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "Jamaer Interim Management".

Roerende goederen

De vergaderingen besloten dat de overgang van het roerend vermogen van de overgenomen vennootschap geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1)Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en samenstelling van de overgedragen goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2)De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3)De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op elle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4)De overname behelst eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op lest voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. Ondergetekende notaris stelde bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Croup" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Interim Management" verwezenlijkt is, en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Group" heeft opgehouden te bestaan.

behouden

aan het

Belglsch Staatsblad

77\d/E

2. Ondergetekende notaris stelde vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen het bestaan en zowel de Interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER ZETELVERPLAATSING

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jamaer Interim Management" besloot de zetel van de vennootschap over te brengen naar 3500 Hasselt, Boomkensstraat 53 (bus 1).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd

een expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

........ ,,,,,,,,,,, .......... ..... ..... _ ........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.Mtli!III

r, bet I ICI



Be Stal

INA

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

0 5 -03-e 2014

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.194.971

Benaming

(voluit) : JAMAER INTERIM MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ertbeekstraat 15 te 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Opgemaakt door de zaakvoerders van BVBA"JAMAER INTERIM MANAGEMENT", Ertbeekstraat 15, B-3500 Hasselt en de zaakvoerder van BVBA "JAMAER GROUP", Ertbeekstraat 15, B-3500 Hasselt

Ondergetekenden, de Heer Geert Jamaer, en de BVBA "JAMAER GROUP", vertegenwoordigd door de Heer Geer Jamaer, zaakvoerders van de BVBA "JAMAER INTERIM MANAGEMENT" met maatschappelijke zetel te B-3500 , Ertbeekstraat 15, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer BE 0821.194971, en de Heer Geert Jamaer, zaakvoerder van de BVBA "JAMAER GROUP" met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0831.946.531, stellen voor om het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de huidige vennootschap BVBA "JAMAER GROUP" te laten overnemen door de huidige vennootschap BVBA "JAMAER INTERIM MANAGEMENT" waardoor de overgenomen vennootschap ontbonden wordt zonder vereffening en vermelden hierna de gegevens voorgeschreven door de wet terzake.

I. IDENTITEIT VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1) Overnemende vennootschap

Naam : BVBA "JAMAER INTERIM MANAGEMENT"

Zetel : B-3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15

Opgericht : Op 04 december 2009 voor Notaris Filip Junius te Hasselt (Kiewit)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven ivm publicrelations en communicatie;

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

- Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

- Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Projectontwikkeling voor kantoorgebouw;

- Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële, en industriële-centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra,....;

- Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken;

- Grondverkavelingen;

- Ruilverkavelingen;

- De handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

- De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- De verhuur van al dan niet" gemeubelde appartementen en huizen;

- De verhuur van appartementen in hotels;

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

- De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

- De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- De verhuur van gronden en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden;

- Het innen van huur (residentiële gebouwen);

- Managementsactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten;

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Tevens zal de vennootschap zich op eender welke wijze kunnen interesseren in eender welke zaak, bedrijf of onderneming met eenzelfde, een analoog of gerelateerd maatschappelijk doel of met een doel dat van die aard is dat het de ontwikkeling van de vennootschap begunstigt, de vennootschap primaire materialen verschaft, de liquiditeit van de producten van de vennootschap vereenvoudigt of klantenbestand vergroot.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aa u sluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken,

t t~

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

KBO : 0821.194.971

2) Over te nemen vennootschap

Naam : BVBA "JAMAER GROUP"

Zetel : B-3500 Hasselt, Ertbeekstraat 15

Opgericht : Op 16 december 2010 voor Notaris Filip Junius te Hasselt

Doel : De vennootschap heeft tot doc!, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven ivm public relations en communicatie;

Clào - Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers;

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied

Clà van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de

" ~ bedrijfsleiding, enzovoort;

- Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van

e planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

Clà

- Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor

Clà

renovatiewerken;

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

N - Projectontwikkeling voor kantoorgebouw;

- Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële, en industriële-

centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra,....;

-Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken;

ei

- Grondverkavelingen;

- Ruilverkavelingen;

- De handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning

pq bestemde gebouwen, grond;

- De verkoop van eigen hándelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

Clà

ei

- De verhuur van appartementen in hotels;

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

- De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

- De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De verhuur van gronden en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden; - Het innen van huur (residentiële gebouwen);

- Managementsactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten;

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Tevens zal de vennootschap zich op eender welke wijze kunnen interesseren in eender welke zaak, bedrijf of onderneming met eenzelfde, een analoog of gerelateerd maatschappelijk doel of met een doel dat van die aard is dat het de ontwikkeling van de vennootschap begunstigt, de vennootschap primaire materialen verschaft, de liquiditeit van de producten van de vennootschap vereenvoudigt of ldantenbestand vergroot.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschild zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

KBO : 0831.946.531

IL DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 11 december 2013 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 179 Wetboek van Vennootschappen).

III. DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN IN DE WINST

De aandelen toegekend naar aanleiding van de fusieverrichting zullen ingevolge de retro - activiteit van de fusie naar 01 oktober 2013 deelnemen in de winst vanaf 01 oktober 2013.

IV. RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN

Er zullen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders of vennoten van de uit de fusie ontstane vennootschap noch aan de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschap.

V. DATUM VAN OVERNAME VAN HANDELINGEN

De handelingen van de BVBA "JAMAER GROUP" vanaf 01 oktober 2013 zullen verondersteld worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI. BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE ZAAKVOERDER

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIII. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN ELK VAN DE TE &USEREN VENNOOTSCHAPPEN

Tussentijdse balans 30.09.2013 Balans 30.09.2013

BVBA "JAMAER INTERIM " BVBA "JAMAER GROUP" Totaal fusiebalans

MANAGEMENT

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

H. Immateriële vaste activa (fusiegoodwill) 0,00 0,00 0,00

HL Materiële vaste activa 340.842,28 1.418,02 342.260,30

IV.Financiële vaste activa 0,00 3.100,00 3.100,00

V. Vorderingen lange termijn 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII.Vorderingen korte termijn 46.009,84 137.564,41 183.574,25

VIII. Geldbeleggingen 0,00 0,00 0,00

IX. Liquide middelen 4.499,68 0,00 4.499,68

X, Overlopende rekeningen 13.114,92 209,40 13.324,32

Totaal aktiva 404.466,72 142.291,83 546.758,55

I. Kapitaal 12.400,00 6.200,00 18.600,00

H. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

HI. Herwaarderingsmeerwaarde 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 1.927,90 93.518,96 95.446,86

V. Overgedragen resultaat -580,30 0,00 -580,30

Minderheidsbelang 0,00 0,00 0,00

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

VII. Voorn. risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

VIII. Schulden lange termijn 299.413,48 0,00 299.413,48

IX. Schulden korte termijn 88.684,20 42.572,87 131.257,07

X. Overlopende rekeningen 2.621,44 0,00 2.621,44

Totaal passiva 404,466,72 142.291,83 546.758,22

Netto-actief 13.747,60 99.718,96 113.466,56

.

ti Váorr

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Opgesteld te Hasselt op 16 december 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor BVBA "JAMAER GROUP", Voor BVBA "JAMAER INTERIM MANAGEMENT"

Geert Jamaer, Geert Jamaer, "JAMAER GROUP" BVBA,

Zaakvoerder Zaakvoerder Geert Jamaer,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : Fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0038-015
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.12.2012, NGL 14.12.2012 12666-0261-012
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.08.2011, NGL 10.08.2011 11392-0255-013
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 25.11.2015 15673-0001-013

Coordonnées
JAMAER INTERIM MANAGEMENT

Adresse
BOOMKENSSTRAAT 55/1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande