JAN VAN GORP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN VAN GORP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.706.054

Publication

21/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301859*

Neergelegd

19-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546706054

Benaming (voluit): Jan Van Gorp

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3980 Tessenderlo, Wetsberg 53

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op achttien februari tweeduizend veertien heeft de heer VAN GORP Jan Raymond Julia, geboren te Mechelen op 22 juni 1966, wonende te 3980 Tessenderlo, Wetsberg 53 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Jan Van Gorp en met zetel te 3980 Tessenderlo, Wetsberg 53 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achthonderdvijftigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het bestaat geheel uit een inbreng in natura, die door de oprichter volledig geplaatst en volgestort is.

Beschrijving van de inbreng in natura.

De oprichter brengt in de vennootschap in de volle eigendom van honderd aandelen van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jan Van Gorp & Thierry Arnauts, met zetel te 3290 Diest, Guido Gezellestraat 21 en met ondernemingsnummer BTW BE 0862.123.033, opgericht volgens een akte, verleden voor ondergetekende notaris op 11 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlage tot het staatsblad op 24 juni 2003 nr. 0307115, van wie de statuten meest recent werden gewijzigd volgens proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende notaris op 29 januari 2014.

Ingevolge de inbreng beschikt de vennootschap over honderd aandelen van de tweehonderd aandelen van de vennootschap Jan Van Gorp & Thierry Arnauts.

Vergoeding van de inbreng in natura.

Voor deze inbreng in natura worden aan de oprichter honderd aandelen van de vennootschap toegekend.

Revisoraal verslag.

De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, Bedrijfsrevisor, met zetel te Londerzeel, Zwa-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

luwstraat 117, vertegenwoordigd door de heer Callaert Luc, bedrijfsrevisor, heeft een verslag opgesteld over de inbreng in natura.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

IV. BESLUIT

De inbreng in natura bij de oprichting van JAN VAN GORP BV/BVBA, bestaat uit honderd aandelen van de vennootschap "Jan Van Gorp & Thierry Arnauts" BV/BVBA.

Deze aandelen behoren momenteel toe aan de heer Jan VAN GORP, en kunnen vrij en onbelast worden ingebracht in zijn op te richten notariële participatievennootschap, met toestemming van de Kamer van Notarissen van de provincie Vlaams-Brabant.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 850.000,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal maal de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de BV/BVBA JAN VAN GORP voor de heer Jan VAN GORP in persoonlijke naam, vertegenwoordigend een geplaatst en volstort kapitaal van 850.000,00 EUR.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de oprichter van de vennootschap in het kader van de plaatsing en volstorting van het kapitaal door inbreng in natura zoals hierna beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De bedrijfsrevisor, Luc Callaert Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door Luc Cal-laert.

Verslag van de oprichter.

De oprichter heeft een verslag opgesteld waarin hij aangeeft, waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Er wordt niet afgeweken van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Luik B - Vervolg

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen:

a) door haar zaakvoerder.

b) door een volmachtdrager. De volmacht is beperkt in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Voor het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder van de thans opgerichte vennootschap in de notarisvennootschap Jan Van Gorp & Thierry Arnauts, waarin zij zal participeren, is de heer Van Gorp Jan, voornoemd, de vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

De heer Van Gorp Jan is statutair zaakvoerder van deze vennootschap. Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde woensdag van de maand mei om 19.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura en verslag van de oprichter over de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
JAN VAN GORP

Adresse
WETSBERG 53 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande