JANSEN REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSEN REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.491.954

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 28.10.2013 13642-0035-017
11/07/2013
ÿþ Mod Word 111

11 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I1lIIa~~~ini~Hmom~~n~

310720x*

v bet. aa Be Sta;

éltiti tor dot

rachlbnnk ver

koag ~ndi7lolfi0NAlrqZN

ó f -07- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernerningsnr : 0439.491.954

Benaming

(voluit) : JANSEN REAL ESTATE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fabriekstraat 2, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing met oprichting van een nieuwe vennootschap

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 24 juni 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSEN REAL ESTATE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Fabriekstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Tongeren, onder het ondernemingsnummer 0439.491.954, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

In toepassing van artikel 749 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de algemene vergadering uitdrukkelijk de afstand vast door de vennoten van de overdragende vennootschap van de toepassing van de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen enerzijds en artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen anderzijds, met betrekking tot de verslagen die opgesteld dienen te worden door het bestuursorgaan en door de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT

In toepassing van artikel 749 en 748 § 2, 5', zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen stelt de algemene vergadering uitdrukkelijk de afstand vast door de vennoten van de overdragende vennootschap van de toepassing van artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van tussentijdse cijfers betreffende de stand van het vermogen, niettegenstaande de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten.

DERDE BESLUIT

A. Splitsingsvoorstel

Na kennisneming aanvaardt de algemene vergadering van de overdragende vennootschap de uiteenzetting vervat in het door de zaakvoerders op 31 januari 2013 in toepassing van artikel 743 Wetboek van Vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing, behoudens met betrekking tot het aantal uit te geven nieuwe aandelen van de nieuw op te richten coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om: 1) in plaats van dertienduizend achthonderd vijftig nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng in natura ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00), zoals opgenomen in het voorstel van partiële splitsing, dertigduizend (30.000) nieuwe aandelen uit te geven met een fractiewaarde van één euro (¬ 1,00) en 2) in plaats van duizend driehonderd vijfentachtig (1.385) nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng in geld, drieduizend (3.000) nieuwe aandelen uit te geven met een fractiewaarde van één euro (¬ 1,00), zodat het totale kapitaal van de nieuw op te richten vennoot-schap, dat drieëndertig duizend euro (¬ 33.000,00) bedraagt, zal vertegenwoordigd worden door drieëndertigduizend (33.000) aandelen zonder vermelding van de waarde, die elk één/drieëndertigduizendste (1/33.000ste) deel van het kapitaal zullen vertegenwoordigen.

Het splitsingsvoorstel werd door de overdragende vennootschap op 6 maart 2013 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

Deze neerlegging werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2013, onder nummer 13043487.

De algemene vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

B. Verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen

Vervolgens neemt de vergadering kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen:

1.in datum van 20 juni 2013 door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Philip De Meyer, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door zaakvoerders van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.in datum van 24 april 2013 door de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt.

5. "BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat toe als volgt te besluiten :

5.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. 5.2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, 5.3.De waardering van de roerende goederen die worden ingebracht is geschied op basis van gebruikelijke en aanvaardbare waarderingsmethoden, zoals toegelicht hiervoor.

Deze waardering is bedrijfseconomisch verantwoord.

5.4.De waarde waartoe deze waarderingsmethoden leiden bedraagt dertig duizend Euro (¬ 30.000). Deze waarde komt overeen met de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zijnde dertig duizend (30.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die in totaal een waarde vertegenwoordigen van 30.000 Euro.

5.5.De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng verstrekt is rechtmatig en billijk, zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 395 van de vennootschap-penwet in het raam van de oprichting van een CVBA door o.a. inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De algemene vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormelde verslagen en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

VIERDE BESLUIT

Na aanvaarding van het splitsingsvoorstel, besluit de algemene vergadering om de hierna beschreven roerende goederen die thans toebehoren aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE, overeenkomstig het splitsingsvoorstel te doen overgaan op de nieuw op te richten coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE, waarvan de statuten hierna volgen.

BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDDELEN DIE AAN DE COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID JANSEN REAL ESTATE WORDEN OVERGEDRAGEN

Voor de beschrijving van deze activa en passiva bestanddelen wordt uitdrukkelijk verwezen naar de nauwkeurige beschrijving in het splitsingsvoorstel dat door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE op 31 januari 2013 werd opgesteld alsmede in het hiervoor vermelde revisoraal verslag van 20 juni 2013.

VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DE OVERGANG VAN DE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDDELEN NAAR DE COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID JANSEN REAL ESTATE

AI De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen verder onder meer hetgeen hierna onmiddellijk volgt.

a. De beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva : Aan de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE worden voomoemde delen van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE overgedragen, zoals voorgesteld ln de hiervoor vermelde splitsingstabel, op basis van de vermogenstoestand per 31/12/2012 van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE. De te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE zal haar naam wijzigen in BVBA JANSEN DEVELOPMENT.

Om elke mogelijke betwisting over afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE te voorkomen, voorzover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt door de vennoten uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE dat in de verkrijgende nieuwe vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE wordt ingebracht.

b. Aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng :

Aan de vennoten van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE zullen, in afwijking van hetgeen opgenomen werd in het voorstel tot partiële splitsing, als vergoeding voor de inbreng door de BVBA JANSEN REAL ESTATE in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE, In totaal dertig duizend (30.000) nieuwe aandelen, van de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE warden toegekend in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap,

c. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende ven-nootschap worden uitgereikt : De aandelen die door de verkrijgende vennootschap, te weten CVBA JANSEN REAL ESTATE, als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap verdeeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap. De aandelen van de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE zijn aandelen op naam. De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuwe opgerichte vennootschap, ingeschreven worden in een register van aandelen in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 357 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten,

d. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst : De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

e. De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft : De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, worden, wat het af te splitsen vermogen betreft, beschouwd als zijnde boekhoudkundig verricht in naam en voor rekening van de nieuw op te richten CVBA JANSEN REAL ESTATE.

f, de verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende nieuwe vennootschap, en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd : Aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE, worden, als vergoeding voor de inbreng die deze vennootschap doet in de nieuw op te richten CVBA JANSEN REAL ESTATE, in totaal 30.000 aandelen op naam toegekend, in afwijking van de 13.850 waarvan sprake in het voorstel tot partiële splitsing. De vennoten van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE verkrijgen aandelen van de nieuw op de richten CVBA JANSEN REAL ESTATE in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap JANSEN REAL ESTATE,

BI De overgang van de voormelde activa- en passivabe-standdelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE naar de nieuw op te richten co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE geschiedt verder volledig onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden.

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste ven-nootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4.AI de activa en passivabestanddelen die in het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk werden toegekend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE blijven behouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE.

5.Alle kosten, registratierechten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen gedragen worden door de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE,

VIJFDE BESLUIT

Oprichting van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE

Bij deze akte wordt een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin voormelde activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE worden ingebracht, en waarvan het kapitaal wordt samengesteld door de hierna vermelde inbrengen en waarvan de statuten hierna volgen.

I. INBRENGEN - KAPITAALVORMING

AI Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE:

Totaal van het afgesplitste actief dat naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE overgaat : dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00);

Totaal van het afgesplitste passief dat naar de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE overgaat : dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00), zijnde het kapitaal van de nieuwe coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE ten bedrage van dertig duizend euro nul cent (¬ 30.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt vergoed door 30.000 aandelen van categorie A zoals hiervoor uitvoerig werd omschreven in het derde en vierde besluit. Deze aandelen worden toegekend aan 1) de naamloze vennootschap PISTOFIBRE INTERNATIONAL en 2) de heer JANSEN Steven.

BI Naast voormelde inbrengen in natura van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE, wordt een inbreng in geld gedaan door:

* de heer JANSEN René Jacobus Joannes, geboren te Meeuwen, thans Meeuwen-Gruitrode, op 23 januari 1950, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Peerderbaan 15;

* de heer JANSEN Steven, geboren te Bree op 30 mei 1981, wonende te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 38 bus 301,

1) Inschrijving.

* Voomoemde heer JANSEN René, verklaart in te schrijven op duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, tegen de prijs van één euro euro (¬ 1,00) per aandeel en doet een inbreng in geld van duizend vijfhonderd euro(¬ 1.500,00).

* Voornoemde heer JANSEN Steven, verklaart in te schrijven op duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, tegen de prijs van één euro euro (¬ 1,00) per aandeel en doet een inbreng in geld van duizend vijfhonderd euro(¬ 1.500,00).

2) Vergoeding.

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geld worden aan de heer JANSEN René, die verklaart te aanvaarden,

de duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van categorie B, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geld worden aan de heer JANSEN Steven, dle verklaart te aanvaarden,

de duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van categorie B, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

Ingevolge de inbreng door de heer JANSEN René zijn er, zoals wettelijk verplicht, drie vennoten:

1) de naamloze vennootschap PISTOFIBRE INTERNATIONAL, met negenentwintig duizend negenhonderd negenennegentig (29.999) aandelen;

2) de heer JANSEN Steven, met duizend vijfhonderd en een (1.501) aandelen;

3) de heer JANSEN René, met duizend vijfhonderd (1.500) aandelen.

3) Afbetaling.

De oprichters stellen vast en verklaren dat :

-de aandelen, waarop door voornoemde heer JANSEN René, werd ingeschreven, volledig volstort werden

ten belope van duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 1.500,00).

-de aandelen, waarop door voornoemde heer JANSEN Steven, werd ingeschreven, volledig volstort werden

ten belope van duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 1.500,00).

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij

de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, op naam van de coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde

financiele instelling op 24 juni 2013, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten

overhandigd die het zal bewaren.

U. STATUTEN

De algemene vergadering besluit daarna om de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel).

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechts-vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "JANSEN REAL ESTATE",

-- Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Fabriekstraat 2.

Het bestuursorgaan kan bij eenvoudig besluit de zetel verplaatsen naar om het even welke plaats in het

Vlaamse Gewest of het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest en waar dan ook bijkantoren en andere centra van

werkzaamheden oprichten.

--- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

(.Specifieke activiteiten

Al De uitoefening voor rekening van derden van de activiteiten van vastgoedmakelaar, zijnde de activiteiten

van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuringen of afstand van onroerende goederen,

onroerende rechten of handelsfondsen.

B/ Aile activiteiten met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en met betrekking tot aile

roerende goe-deren en rechten welke daaruit voorvloeien, zoals:

-de aan- en verkoop, de verhuring, de huur en de on-derhuur en de ruiling van

onroerende goederen;

-het bouwrijp maken van terreinen met het oog op de wederverkoop;

-de bouw, de verbouwing en de aanpassing van onroerende goederen en in het algemeen alle

aannemingswerken uitvoeren of laten uitvoeren;

-de promotie in het algemeen;

-de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen;

-de ontwikkeling, de commercialisatie, de belegging, de financiering van en de begeleiding bij aile projecten

betreffende onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Il. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm van alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en func-ties.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en compu-terservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verachtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

--- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 11; KAPITAAL

--- Kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëndertig duizend euro (33.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door drieëndertigduizend (33.000) aandelen zonder vermelding van de waarde, die elk één/drieëndertigduizendste (1133.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan er dertigduizend (30.000) aandelen behoren tot de categorie A en drieduizend (3.000) aandelen behoren tot de categorie B.

Het vast kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering.

Het veranderlijk kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen en kan worden vertegenwoordigd door aandelen van de categorie A of de categorie B. Deze verrichtingen geschieden volgens de modaliteiten voorgeschreven in het intern reglement zonder dat de statuten dienen gewijzigd te worden. De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B, De rechten en plichten  in het bijzonder het onderscheid tussen de categorieën A en B -- verbonden aan de aandelen worden bepaald in deze statuten, het intern reglement en het Wetboek van Vennootschappen.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder vermelding van de waarde.

HOOFDSTUK III: AANDELEN

--- De aandelen zijn op naam; zij zijn voorzien van een volgnummer.

HOOFDSTUK V: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

--- De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot, die gekozen worden uit de kandidaten voorgedragen door de vennoten van de categorie A en B, en waarvan steeds één bestuurder dient gekozen te worden uit de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie A; zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Ze worden daartoe benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, behoudens anderslui-dende beslissing bij hun benoeming; ze kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, zonder motive-ring of opzegtermijn.

--- Het aantal bestuurders wordt bepaald door de algemene vergadering:

- benoemt de algemene vergadering slechts één bestuurder, dan handelt hij naar eigen inzicht;

- benoemt de algemene vergadering twee bestuurders, dan nemen zij hun besluiten in gemeen overleg; bij gebrek aan akkoord, is de stem van de bestuurder van de categorie A doorslaggevend; ingeval er één van hen om welke reden ook zijn mandaat niet meer uitoefent, dient de overgebleven bestuurder een algemene vergadering bijeen te roepen om de vacature op te vullen;

- benoemt de algemene vergadering meer dan twee bestuurders, dan vormt deze bestuursraad een college en zijn de hierna volgende regels opgenomen in de artikels 14 tot 16 van toepassing.

Onverminderd de terugbetaling van kosten, kan de algemene vergadering aan de bestuurders een bezoldiging toekennen.

-- De bestuursraad kiest onder zijn leden een voorzitter, die een bestuurder van de categorie A dient te zijn, en desgewenst een gedelegeerd bestuurder, die eveneens tot de categorie A dient te behoren; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Bij gebreke van de aanstelling van een voorzitter wordt de raad voorgezeten door de in leeftijd oudste van de aanwezige bestuurders. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de natuurlijke persoon die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

--- Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Al wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegd-heid.

--- Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn:

- ingeval er slechts één bestuurder werd benoemd: door de enige bestuurder;

- ingeval er twee bestuurders werden benoemd: door elke bestuurder afzonderlijk handelend, behoudens voor de hiernavolgende handelingen, waarvoor de handtekening van beide bestuurders is vereist: de aanwerving, het ontslag, de promotie en de salariëring van personeelsleden, en aile handelingen die het bedrag van 2.500,00 euro overschrijden;

- ingeval er drie of meer bestuurders werden benoemd: door hetzij één gedelegeerd-bestuurder, die steeds alleen kan optreden, hetzij twee bestuurders samen handelend, behoudens voor de handelingen opgesomd in de alinea hiervoor, waarvoor tevens de handtekening van de gedelegeerd-bestuurder of van alle bestuurders is vereist.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

HOOFDSTUK VI: ALGEMENE VERGADERINGEN

--- De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om 16 uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

HOOFDSTUK VII: BOEKJAAR - WINSTVERDELING

--- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 decem-ber.

--- Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van vennootschappen.

ledere eventuele verdeling van winst of omslag van verlies onder de vennoten dient te gebeuren naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Het bestuursorgaan bepaalt plaats en datum voor de beta-ling van de dividenden.

III. FINANCIEEL PLAN

Aan ondergetekende notaris werd het door de zaakvoerders van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE opgestelde financieel plan overgemaakt, waarin het kapitaal van de nieuwe vennootschap JANSEN REAL ESTATE wordt verantwoord.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ZEVENDE BESLUIT

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de maatschappelijk benaming van de gesplitste vennootschap te wijzigen

van "JANSEN REAL ESTATE" naar "JANSEN DEVELOPMENT".

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 1 der statuten aangepast te worden zoals hierna volgt

"Artikel 1 : Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "JANSEN DEVELOPMENT"."

NEGENDE BESLUIT

Ingevolge de hiervoor goedgekeurde partiële splitsing en de daarmee gepaard gaande kapitaalvermindering

zal het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "JANSEN REAL

ESTATE", thans "JANSEN DEVELOPMENT" genaamd, nog vierhonderd zeventig duizend euro nul cent (¬

470.000,00) bedragen.

Dientengevolge dient de tekst van het artikel 5, alinea 1 der statuten aangepast te worden zoals hierna

volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zeventig duizend euro (E 470.000,00) en is verdeeld in

dertien duizend achthonderd vijftig (13.850) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte akte

* verslag bedijfsrevisor

* gecoördineerde statuten

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 :lt',Ul'-ILvl: l".1 r.`.IIIiU la +i

rechtbank v. koaphanc.t te TONGEREN

-- 0 -03- 203

De Hoofdgriffier,Griffie



*130A39871

V beh ea Bet stee

i



N

AI

Ondernemingsnr : 0439.491.954

Benaming

(voluit) : JANSEN REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Fabriekstraat 2, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

SPLITSINGSVOORSTEL INZAKE DE PARTIELE SPLITSING VAN DE BVBA JANSEN REAL ESTATE DOOR' OPRICHTING VAN DE NIEUWE CVBA JANSEN REAL ESTATE

Zijn bijeengekomen:

De zaakvoerders van de BVBA JANSEN REAL ESTATE met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Fabriekstraat. 2.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Marij Hendrickx te Heusden-Zolder op 16/12/1989 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 11/1/1990 onder nr. 900111-126, waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 2/6/2009 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 26/6/2009 onder nr. 09091549,

Waarvan het Vennootschapsdossier wordt gehouden op de rechtbank van koophandel te Tongeren en' ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0439.491.954 en met BTW-nummer 0439.491.954.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

De heer Rene Jansen, wonende te Peerderbaan 15, 3670 Meeuwen-Gruitrode;

De heer Steven Jansen, wonende te Torenstraat 4, 3670 Meeuwen-Gruitrode,

Hetzij alle zaakvoerders.

Voornoemde BVBA JANSEN REAL ESTATE wordt hierna ook genoemd "de partieel te splitsen vennootschap"

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de BVBA JANSEN REAL ESTATE, met name door afsplitsing van de onder punt H. beschreven goederen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing op een nieuw op te richten coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk de CVBA JANSEN REAL ESTATE, overgaat. Aan de vennoten van de BVBA JANSEN REAL ESTATE worden, als vergoeding voor de inbreng door de BVBA JANSEN REAL ESTATE in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE, aandelen van de nieuw op te richten vennootschap uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald.

Om te voldoen aan de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen stellen ondergetekenden volgend VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van vennoten van deze vennootschap.

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de partieel te splitsen vennootschap

De BVBA JANSEN REAL ESTATE is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de. zetel gevestigd is te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Fabriekstraat 2.

Het doel van deze vennootschap bestaat uit:

(.Specifieke activiteiten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

A/ De uitoefening voor rekening van derden van de activiteiten van vastgoedmakelaar, zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuringen of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

B/ Alle activiteiten met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en met betrekking tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voorvloeien, zoals:

- de aan- en verkoop, de verhuring, de huur en de onderhuur en de ruiling van onroerende goederen;

- het bouwrijp maken van terreinen met het oog op de wederverkoop;

de bouw, de verbouwing en de aanpassing van onroerende goederen en in het algemeen aile aannemingswerken uitvoeren of laten uitvoeren;

de promotie in het algemeen;

de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen; de ontwikkeling, de commercialisatie, de belegging, de financiering van en de begeleiding bij aile projecten betreffende onroerende goederen;

in het algemeen aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

ll. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm van alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, ln licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

li!. Beheer van een elpen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de op te richten en verkrijgende vennootschap

De vennootschap die zal opgericht worden, en waarop een deel van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE zal overgaan, is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CVBA JANSEN REAL ESTATE1 waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3660 Opglabbeek, Weg naar Meeuwen 34, en waarvan het doel zal luiden als volgt:

`De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van de activiteit van vastgoedmakelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, de ruil, de verhuur of de overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

- Het uitoefenen van de activiteit als beheerder van goederen waarbij hij hetzij het beheer verzekert van onroerende goederen (of onroerende rechten), hetzij de functie uitoefent van syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom;

- De studie, het verlenen van deskundig advies, de plaatsbeschrijving en de schatting van onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan eveneens optreden als tussenpersoon voor het afsluiten van leningen, verzekeringen en andere zonder dat deze opsomming limitatief is.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen."

C. Aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng

Aan de vennoten van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE zullen, als vergoeding voor de inbreng door de BVBA JANSEN REAL ESTATE in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE, in totaal 13.850 aandelen van de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE worden toegekend in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap.

D. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap, te weten CVBA JANSEN REAL ESTATE, als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

De aandelen van de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE zijn aandelen op naam.

De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuw opgerichte vennootschap, ingeschreven worden in een register van aandelen in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 357 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

E. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op één januari tweeduizend dertien (01-01-2013), zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

F. De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op één januari tweeduizend dertien (01-01-2013),

Alle verrichtingen sinds gemelde datum dbor" de_partieel te splitsen vennootschap gedaan, worden, wat het af te splitsen vermogen betreft, beschouwd als ziinde boekhoudkundig verricht in naam en voor rekening van de nieuw op te richten CVBA JANSEN REAL ESTATE.

G. De beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva

Aan de nieuwe CVBA JANSEN REAL ESTATE worden volgende delen van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE overgedragen, zoals voorgesteld in de hierna volgende splitsingstabel, op basis van de vermogenstoestand per 31/12/2012 van de partieel te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE. De te splitsen BVBA JANSEN REAL ESTATE zal haar naam wijzigen in BVBA JANSEN DEVELOPMENT. Onderstaande tabel omvat de vermogenstoestand per 31/07/2012 en dient alleen ais indicatie van de toe te bedelen waarden.

"

~

VASTE ACTIVA BVBA Jansen Real CVBA Jansen Real Estate BVBA Jansen

Estate voor Development na

splitsing splitsIng



I. Oprichtingskosten

II. Immateriële vaste activa

III. Positieve consolidatie-

Verschillen

IV. Materiële vaste activa 3.571.040 28.110 3.542.930

V. Financiële vaste activa

VLOTTENDE ACTIVA



VI, Vorderingen op meer dan één jaar

VII. Voorraden en bestellingen in uitvoering

VIII. Vorderingen op ten hoogste 2.744.482 0 2.744.482

Één jaar 1.246.624 0 1.246.624

IX. Geldbeleggingen

X. Liquide middelen 0 0 0

Xl. Overlopende rekeningen 295.978 1.890 295.978

TOTAAL DER ACTIVA 7.858.124 30.000 7.828.124



EIGEN VERMOGEN

I. Kapitaal 500.000 30.000 470.000

Il. Uitgiftepremies

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0 0 0,00

IV. Reserves 31.000 0 31.000

V. Overgedragen verlies -4.112 0 -4.112

VII, Voorzieningen en Uitgestelde belastingen

SCHULDEN

IX, Schulden op meer dan één jaar i

IX. Schulden op ten hoogste één 2!.114.864 2.114.864

Jaar/

X, Overlopende rekeningen t 5.209.373 5.209.373

7.000 7.000

TOTAAL DER PASSIVA 7.858.124 30.000 7.828.124

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

L

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE te voorkomen, voorzover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap

4- Marli behouden aan het Belgisch Staatsblad

en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE dat in de verkrijgende nieuwe vennootschap CVBA JANSEN REAL ESTATE wordt Ingebracht.

H. De beschrijving van de over te dragen goederen

Er worden geen onroerende goederen overgedragen.

De roerende goederen betreffen kantoormeubif air, computerapparatuur, een bestelwagen en liquide middelen. De waarde waartegen deze zullen overgedragen worden zal de waarde per 31.-12-2012 zijn. De waarde van het kantoormeubilair, computerapparatuur en de bestelwagen zal alsdan 25.028 euro bedragen. Een bedrag aan liquide middelen van 4.972 euro en een kapitaal van 30.000 euro.

L De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende nieuwe vennootschap, en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Zoals hierboven gezegd, worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE, ais vergoeding voor de inbreng die deze vennootschap doet in de nieuw op te richten CVBA JANSEN REAL ESTATE in totaal 13.850 aandelen op naam toegekend,

De vennoten van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE verkrijgen aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CVBA JANSEN REAL ESTATE in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap JANSEN REAL ESTATE.

J. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of bijzondere maatregelen voorgesteld moeten worden.

2. In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor van de partieel te splitsen vennootschap geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

ln toepassing van artikelen 734 en 749 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook voor zoveel ais nodig artikel 748 §2, 5°, zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen, wordt voorgesteld om geen tussentijdse cijfers op te maken betreffende de stand van het vermogen niettegenstaande de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor van de nieuw op te richten CVBA JANSEN REAL ESTATE die belast is met het opstellen van het verslag inzake de inbreng in natura (overeenkomstig artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen), wordt bepaald op basis van het aantal gepresteerde uren.

3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

4, Bij de oprichting van de CVBA JANSEN REAL ESTATE zal naast de inbreng in natura ten belope van 30.000 euro ook een inbreng in geld gebeuren ten belope van 3.000 euro waarbij 1.385 aandelen op naam zullen uitgegeven worden. Deze inbreng in geld zal gebeuren door externe personen zodat de vennootschap beschikt over 3 oprichters.

Het vast kapitaal zal bijgevolg 33.000 euro bedragen en vertegenwoordigd zijn door 15,235 aandelen op naam.

5. De boekhoudkundige verwerking za! gebeuren conform de hiervoor opgenomen opdeling van de onderscheiden rekeningen in de splitsingstabel.

6. De partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE zal haar naam wijzigen in ='JANSEN DEVELOPMENT" in de notariële splitsingsakte-.!'

K. Slotverklaring f

Dit partieel splitsingsvoorstel zal door de partieel te splitsen vennootschap BVBA JANSEN REAL ESTATE uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Tongeren worden neergelegd en bekendgemaakt.

Opgemaakt te Meeuwen-Gruitrode op 31 januari 2013, in vier originele exemplaren.

De zaakvoerders,

Rene Jansen Steven Jansen

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 20.09.2012 12571-0185-017
26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.09.2011 11549-0182-016
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 10.08.2010 10400-0050-017
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 09.07.2009 09393-0259-036
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 30.06.2008 08332-0091-033
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 25.06.2007 07286-0327-033
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 30.06.2006 06377-4611-010
12/04/2006 : TG090513
23/02/2006 : TG090513
12/07/2005 : TG090513
16/07/2004 : TG090513
27/06/2003 : TG090513
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 06.10.2015 15641-0416-019
29/06/2002 : TG090513
24/10/2001 : TGA012033
22/09/2001 : HA078060
13/09/2000 : HA078060
13/09/1996 : HA78060
11/01/1990 : HA78060

Coordonnées
JANSEN REAL ESTATE

Adresse
FABRIEKSTRAAT 2 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande