JANSEN REAL ESTATE DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSEN REAL ESTATE DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.560.842

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 25.09.2013 13597-0037-011
26/08/2011
ÿþVoor

behouc

aan hi

Belgis

Staatst

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111*III11,11g lI IA

rechtbank u koophandel te TONGEREN

6 -0$- 20fi

De Hoofdgriffie,;

Griffie

Ondernemingsar Benaming

(voluit)

0838.560.842

Jansen Real Estate Development

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Meeuwen 34 - 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester JAN CLOET

;geassocieerd notaris te Peer op 10 augustus 2011, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSEN REAL ESTATE, met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Fabriekstraat 2 en met ondernemingsnummer BTW BE 0439.491.954 RPR Tongeren..

2. De heer JANSEN Steven, ongehuwd, wonend te 3670 Meeuwen-Gruitrode, :Torenstraat 4;

leen Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben :opgericht waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

;Artikel één

iDe vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met', beperkte aansprakelijkheid onder de naam Jansen Real Estate !Development of afgekort Jansen RED.

'Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Meeuwen 34. :Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het 'buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in ;samenwerking met derden:

I. Specifieke activiteiten

A/ De uitoefening voor rekening van derden van de activiteiten van vastgoedmakelaar, zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog; op de verkoop, aankoop, ruil, verhuringen of afstand van onroerende; goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

'B/ Alle activiteiten met betrekking tot alle onroerende goederen en :rechten en met betrekking tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voorvloeien, zoals:

- de aan- en verkoop, de verhuring, de huur en de onderhuur en de ruiling van onroerende goederen;

- het bouwrijp maken van terreinen met het oog op de wederverkoop;

- de bouw, de verbouwing en de aanpassing van onroerende goederen enF in het algemeen alle aannemingswerken uitvoeren of laten; uitvoeren.

- de promotie in het algemeen;

- de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen;

- de ontwikkeling, de commercialisatie, de belegging, de:

financiering van en de begeleiding bij alle projecten betreffende! onroerende goederen;

- in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks; "

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

II, Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van

een onroerend vermogen:

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap

alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen

bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in

het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best

geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of

beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke

Besluiten terzake.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen zesentwintigduizend euro

(¬ 1.026.000,00) en is verdeeld in duizend zesentwintig (1.026)

aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichters voormeld

als volgt:

A/ INBRENG IN NATURA.

De BVBA Jansen Real Estate verklaart in te brengen in de

vennootschap:

1. Stad Bree - eerste afdeling

- de helft in volle eigendom van:

Woning met aanhorigheden bestemd voor afbraak, op en met grond, gelegen Bocholterstraat 24 kadastraal gekend als sectie B nummer 226/V en 226/Y voor een respectieve oppervlakte van één are tweeëndertig centiare (Ola 32ca) en drie are tweeëntachtig centiare (03a 82ca), voor een gezamenlijke oppervlakte van vijf are veertien centiare (5a 14ca).

- drie/vierde in volle eigendom van:

Perceel grond gelegen aan de Bocholterstraat sectie B nummer 226/M/2 voor een oppervlakte van tweeëndertig are twintig centiare (32a 2Oca).

- drie/vierde in volle eigendom van:

Woning met aanhorigheden bestemd voor afbraak, op en met grond gelegen Bocholterstraat 16 sectie B nummer 226/D/2 voor een oppervlakte van drie aren negenenvijftig centiare (3a 59ca).

2. Gemeente Leopoldsburg - eerste afdeling

Een perceel grond, gelegen aan de Korspelsestraat kadastraal gekend als sectie B nummer 5/S/7 voor een oppervlakte van vijfentwintig are tachtig centiare (25a 80ca).

3. Stad Peer - eerste afdeling

a) Een perceel grond, zowel de BOVEN- als de ONDERGROND, gelegen ter plaatse genaamd "Harmonieplein", gekadastreerd of het geweest zijnde als sectie A, deel van nummer 540/G/2, voor een oppervlakte volgens meting van vier are vijfentachtig centiare (04a 85ca);

b) De ONDERGROND van de percelen, gelegen ter plaatse genaamd "Harmonieplein", gekadastreerd of het geweest zijnde als sectie A, deel van nummers 540/H/2, 540/G/2 en 539/T, voor een gezamenlijke oppervlakte volgens meting van één are achtenzestig centiare (Ola 68ca) .

Meetplan

Het goed sub.3.a) staat afgebeeld als lot 5 op het meetplan opgemaakt door de heer Jef Scheelen, landmeter-expert te Peer op zestien februari tweeduizend en zes, laatst aangepast op vijf november tweeduizend en negen.

De goederen sub.3.b) staan afgebeeld als loten lA, 1B, 2A, lcl en 2B1 op voormeld meetplan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Geschat in volle eigendom op tweehonderdzevenenveertigduizend driehonderd vierenvijftig euro twintig cent (E247.354,20).

Alle ingebrachte goederen worden samen geschat op één miljoen vierentwintigduizend negenhonderdvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 1.024.950,59), afgerond op één miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 1.025.000,00).

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De CVBA VGD Bedrijfsrevisoren met zetel te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Philip De Meyer, bedrijfsrevisor, heeft het verslag opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen op vijftien juli tweeduizend en elf. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Voorgaande uiteenzetting laat toe als volgt te besluiten:

4.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

4.2 De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.3.De waardering van de aandelenportefeuille die wordt ingebracht is geschied op basis van gebruikelijke en aanvaardbare waarderingsmethoden, zoals toegelicht hiervoor.

Deze waardering is bedrijfseconomisch verantwoord. De waarderingsmethoden zijn deels gebaseerd op verwachtingen en prognoses waar wij ons echter niet kunnen over uitspreken.

4.4.De waarde waartoe deze waarderingsmethoden leiden bedraagt een miljoen vijfentwintigduizend Euro (E 1.025.000). Deze waarde komt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zijnde duizend vijfentwintig (1.025) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die in totaal een waarde vertegenwoordigen van 1.025.000 Euro.

4.5.De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng verstrekt is rechtmatig en billijk, zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van de vennootschappenwet in het raam van de oprichting van een BVBA door o.a. inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de BVBA Jansen

Real Estate duizend vijfentwintig (1.025) nieuwe aandelen toegekend.

B/ INBRENG IN GELD

De heer Jansen Steven voormeld brengt een bedrag in van duizend euro

(£1.000,00).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN GELD

Als vergoeding voor deze inbreng wordt hem één (1) aandeel toegekend. Een bedrag van duizend euro (¬ 1.000) werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV ING België, zoals blijkt uit het bankattest de dato vijf augustus tweeduizend en elf.

III. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel elf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de derde woensdag van juni om 14.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de

algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn

afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk ;kapitaal bed raagt.

.Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte. stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

C. Worden voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerders benoemd de heren René en Steven Jansen voormeld.

:Voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de oprichters.

"

en

de:

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JANSEN REAL ESTATE DEVELOPMENT

Adresse
WEG NAAR MEEUWEN 34 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande