JANSEN S. LTH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSEN S. LTH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.451.906

Publication

01/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0478.451.906

Benaming

(voluit) : JANSEN S. LTH

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenstraat 22 te 3830 Wellen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 6 maart 2014, geboekt drie bladen, één verzendingen te Diest op 13 maart 2014 boek 530, blad 94, vak 6,', ontvangen vijftig euro, de eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene; vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "JANSEN S. LTH" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen, werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de in artikel 537, eerste lid, WIB 92 bedoelde belaste belaste; reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van dei vennootschap, vierhonderd dertigduizend vierennegentig euro (¬ 430.094,00) bedragen, zoals blijkt uit de: jaarrekening goedgekeurd door de algemene vergadering van 10 mei 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vierhonderd dertigduizend vierennegentig euro (¬ z 430.094,00) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato; 31 december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd dertigduizend euro (¬ 430.000,00).

De aandeelhouder verklaart dit bedrag overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van: Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap,ï mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het: tussentijds dividend, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en de overgedragen winst.

VIERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan: over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van' het verslag van voormelde bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura,, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden let- 'ter lijk ais volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV oW BVBA JANSEN S.LTH met zetel te 3830` Wellen, Bloemenstraat 22, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-` dividendvordering voor een bedrag van 387.000,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 31 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het: Instituut de Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige' door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ' Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen.bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,_--....----" ,------ -

NçGraçla(e etifilP Cor reohlbanic v. Knofili ndst i9 °f~N{3ERrN

~ g n0- 2014

De Hoofdgriffeiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

rr

bVfori ehouden aan het Belgisch Staatsblad

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 387.000,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 100 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 185,50 EUR per aandeel tot 4.055,50 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 14 februari 2014.

Voor BVBA Ira Nicolaij bedrijfsrevisor.

Nicolaij Ira,

Bedrijfsrevisor."

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd dertigduizend euro (¬ 430.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderd zevenentachtigduizend euro (¬ 387.000,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op vierhonderd en vijfduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 405.550,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING

Is vervolgens tussengekomen, voormelde mevrouw Suzy Jansen, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart voormelde mevrouw Suzy Jansen, de enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd dertigduizend euro (¬ 430.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderd zevenentachtigduizend euro (¬ 387,000,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd zevenentachtigduizend euro (¬ 387.000,00), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en volstort, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderd en vijfduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 405.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder . nominale waarde.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan deze beslissing zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel vijf. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd en vijfduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 405.550,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiducia! Accountancy, gevestigd te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 10, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen " tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten, het verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 12.08.2014 14419-0542-015
26/08/2013 : TGT000820
02/08/2012 : TGT000820
30/08/2011 : TGT000820
18/05/2010 : TGT000820
29/05/2009 : TGT000820
06/06/2008 : TGT000820
26/05/2015
ÿþ Mad FDF 11.1

1:_1f : ° In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pï:rsó(ó}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

III~~IRV~VI~I~AIINIIwI

*15079263*

Neergelegd tar grlffle der rechtbank °v. koophandel Anlwcrpen, afd, Tongeren

1 3 -O5 2015

De griffier, Griffie

Ondememingsnr : 0478.451.906

Benaming (voluit) : Jansen S. LTH BVBA

(verkort) Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm

Zetel : Bloemenstraat 22, 3830 Wellen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Jansen S. LTH van 31/03/2015, gehouden op de zetel van de vennootschap, wordt volgende beslissing genomen

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/04/2015 overgebracht naar

Mombeekdreef 68, 3500 Hasselt

Voor eensluidend afschrift,

Jansen Suzy,

Zaakvoerder

16/08/2007 : TGT000820
27/07/2006 : TGT000820
15/07/2005 : TGT000820
23/12/2004 : TGT000820
07/04/2003 : TGT000820
08/10/2002 : TGA012916

Coordonnées
JANSEN S. LTH

Adresse
BLOEMENSTRAAT 22 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande