JANSSEN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSEN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.625.620

Publication

24/11/2014
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ler griffle der reclubank

v,1<oopirandel Fiwerpen, etd. Tongeren

13 -11- 2014

áe griffier,

ruiffip

1111111!1111,!1.111111111

na neerlegging ter griffie

Mod Word 11.1

I~VI~~A\ I~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~

Ondernemingsnr : 0887.625.620

Benaming

(voluit) : JANSSEN INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 MAASEIK, Weg naar As 148

(volledig adres) VOORSTEL VAN PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN DE

Onderwerp akte



VASTGOEDPORTEFEUILLE EN OVERTOLLIGE LIQUIDE MIDDELEN VAN JARACO NV DOOR JANSSEN INVEST BVBA OVEREENKOMSTIG DE PROCEDURE VAN DE ARTIKELEN 677 JUNCTO 728-741 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 6 november werd overeenkomstig de procedure 677 juncto 728 - 741 W.Venn., het hierna geformuleerde voorstel van partiële splitsing door overneming van de vastgoedportefeuille en overtollige liquide middelen van Jaraco NV door Janssen Invest BVBA.

1. Voorafgaande uiteenzetting

Jaraco NV en Janssen Invest BVBA hebben de intentie om een partiële splitsing door te voeren, waarbij een deel van de vastgoedportefeuille van Jaraco NV, hierna "de vastgoedportefeuille" meer bepaald het geheel van alle zakelijke- en eigendomsrechten die zij geniet op het onroerende goed vermeld onder punt 10, alsook de overtollige liquide middelen overeenkomstig de procedure van artikel 677, juncto 728  741 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn.") zal overgaan op Janssen Invest BVBA.

Op heden 6 november 2014 wordt, overeenkomstig artikel 728 W. Venn., door de bestuursorganen van Jaraco NV en Janssen Invest BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot partiële splitsing door overneming van de vastgoedportefeuille van Jaraco NV door Janssen Invest BVBA, opgesteld.

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om de vooropgestelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de partiële splitsing deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de partiële splitsing moet uitspreken, het partiële splitsingvoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Tongeren neer te leggen (artikel 677 juncto artikel 728, laatste lid W. Venn.).

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing kadert in de reorganisatie van de Jaraco groep, waarbij wordt beoogd om de continuïteit van de groep te verzekeren door het toetreden van de heer Eric Willen.

Bovendien zijn de betrokken vennootschappen van oordeel dat de vooropgestelde verrichting voordelig is, dit zowel vanuit economisch als financieel oogpunt, en wel omwille van de volgende zakelijke overwegingen:

De toetreding van de heer Eric Willen, die zich momenteel bezig houdt met de dagelijkse werking van de exploitatievennootschappen binnen de Jaraco Groep, als aandeelhouder van Jaraco NV en anderzijds om de continuïteit van deze laatste te garanderen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door de geplande partiële splitsing zal in Jaraco NV enkel de werkelijke exploitatie behouden worden waardoor het voor de heer Eric Willen financieel haalbaar wordt om te investeren in deze vennootschap.

Verder zal na de inbreng van de aandelen van Jaraco NV en Jamec BVBA Janssen Invest BVBA functioneren als financierings- en holdingvennootschap van de heer Janssen en meur, Gabriëls. Om deze reden wenst de groep al het vastgoed onder te brengen in Janssen Invest en de overige vennootschappen binnen de groep te herleiden tot zuivere exploitatievennootschappen.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan de rechtmatige behoefte van financiële en economische aard. Er wordt tenslotte geopteerd om de beoogde herstructurering via een partiële splitsing te verwezenlijken, daar op die manier een rechtsovergang onder algemene titel kan plaatsvinden,

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 677 juncto artikel 728, 1° W. Venn.) De aan de voorgestelde partiële splitsing door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Partieel te Splitsen Vennootschap:

JARACO, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Weg naar As 148, 3680 Maaseik.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder het nummer 0475.489.941.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

1. Het uitvoeren van alle bouwwerken, van algemene aanneming in de meest ruime zin, het aan- en verkopen van bouwmaterialen, het aanleggen van wegen, rioleringen, organiseren van bouw- en afbraakwerken, grondwerken, montage-, demontage en laswerken aan metalen constructies, fabricage en montage van pijpleidingen en kanalisaties, tuinaanleg, coördineren van de taken van diverse vaklui;

-De studie en het opmaken van plannen, ramingen, bestekken en offerten in verband met het uitvoeren van deze bouwwerken

-Het verrichten van werken in onroerende staat, iedere handeling die als voorwerp heeft, zowel de levering als de aanhechting aan een gebouw inzake: verwarming, elektriciteit, schrijnwerkerij, sanitair en dergelijke, en al hetgeen ter bereiking van het doel nodig of nuttig is, als het vermelde, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; deze omschrijving te nemen in de meest ruime zin

2. Het plaatsen en monteren van gevel-, dakbekleding, tussenwanden in metaalplaten

Metaalconstructies

Metaalkunstwerken

- Plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen in metalen elementen of gipskartonplaten,

- Loodsbouw;

- Montage en onderhoudswerken aan bovenstaande constructies;

3. Aan- en verkoop van gronden en gebouwen, het verkavelen, de projectontwikkeling, de onroerende promotie, het laten bouwen en oprichten van gebouwen, het huren, verhuren, beheren, exploiteren en valoriseren van gronden en gebouwen.

4. Aankoop, verkoop, import en export van metalen materialen in groothandel:

Studiebureel voor metaal constructies;

Aankoop, verkoop, import en export van kleine benodigdheden voor metaalconstructies

5. Tekenbureau in de ruimste zin van het woord

Architectuurplannen

Stabiliteitsplannen

- Piping

- Lay-outs

Het opstellen van meetstaten en lastenboeken

6. Bouwen van stellingen,

Kleine herstellingswerken;

Cementeer-, pleister- en bezettingswerken;

Het plaatsten van alle isolatie-, gyproc en prefabwanden;

7. Aankoop en verkoop en handel van alle bouw- en afbraakmaterialen, de aankoop, verkoop, import en export van alle artikelen, materialen, producten en grondstoffen die met de bedrijvigheid van de vennootschap verband houden

8. Het beheer van roerende en onroerend vermogens:

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichting doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zin de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.' Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

- Janssen Invest BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert Janssen  gedelegeerd bestuurder;

- ER-WI BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric Willen - bestuurder; - JAMEC BVBA - met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Wendy Gabriëls  bestuurder;

- Mevrouw Wendy Gabriëls  bestuurder;

- De heer Theodoor Janssen  bestuurder;

Zij wordt hierna'Jaraco', of 'de Partieel te Splitsen Vennootschap' genoemd.

2.2. De Verkrijgende Vennootschap:

Janssen Invest BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Weg naar As 148, 3680 Maaseik,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Tongeren onder het nummer 0887.625.620.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

" De vennootschap heeft tot doel, in Belgie en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigde, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratie, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen,

Consulting op het gebied van beheer en management,

Consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerend zakelijk rechten.

De studie en het opmaken van plannen, ramingen, bestekken en offerten in verband met het uitvoeren van bouwwerken en van algemene aannemingen in de meest ruime zin;

Tekenbureau in de ruimste zin van het woord:

- Architectuurplannen

- Stabiliteitspiannen

Piping

- Lay-outs

- Het opstellen van meetstaten en lastenboeken

Studiebureel voor metaalconstructies,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobilienvennootschappen of -ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiele bijstand van deze vennootschappen en ondernemingen

Deze opsomming is niet beperkend

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken , te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke onderneming, voor zover dit in haar voordeel is

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelenming met derden, in België als in het buitenland:

- Groot- en kleinhandel, de import en export, de handelsbemiddeling, het onderhoud en de reparatie van

zonnepanelen en omvormers.

- Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen.

- Productie van elektriciteit.

- Distributie van elektriciteit.

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

- Elektrotechnische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen.

- Industriële reiniging.

- Het reinigen en onderhoud van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enzovoorts.

- Het reinigen en onderhouden van de buitenkant van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels,

scholen, appartementsgebouwen, enzovoorts.

- Het plaatsen van afsluitingen.

- Het plaatsen en onderhouden van alle verhardingen.

- Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, parkings en allerhanden.

- Het aannemen en uitvoeren van alle wegeniswerken, graafwerken, betonwerken, waterwerken

bouwwerken en aanverwante werken."

Als enige zaakvoerder van de vennootschap is benoemd:

De heer Geert Janssen.

Zij wordt hierna 'Janssen Invest', of 'de Verkrijgende Vennootschap' genoemd.

3. Waardering en ruilverhouding (artikel 677 juncto artikel 728, 2° W. Venn.)

3,1. Algemeen

De waardering van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen is gebaseerd op hun boekhoudkundig eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de jaarrekening per 31 maart 2014 (Jaraco) respectievelijk per 31 december 2013 (Janssen Invest) gecorrigeerd met de latente meerwaarden en een belastinglatentie van 15 procent op de meerwaarde.

De activa- en passivabestanddelen verbonden aan de vastgoedportefeuille van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zoals deze voortvloeien uit de jaarrekening per 31 maart 2014 en geïdentificeerd aan de hand van hun boekhoudkundige waarde, zijn de hiernavolgende:

ACTIVA

Materiële Vaste Activa 466.491,89 EUR

Liquide middelen 365.000,00 EUR

TOTAAL 831.491,89 EUR

PASSIVA

Kapitaal 45.704,23 EUR

Wettelijke reserves 4.570,42 EUR

Belastingvrije reserves 114.926,62 EUR

Beschikbare reserves 666.290,61 EUR

TOTAAL 831.491,89 EUR

Netto waarde van de inbreng: 831,491,89 EUR

Door de overdracht van de hierboven beschreven activa en passiva, zal het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 maart 2014 dalen met een bedrag van 831.491,89 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de partiële splitsing kan het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 maart 2014 als volgt worden weergegeven:

EIGEN VERMOGEN 54.295,77 EUR 5.429 EUR 26.457,25 EUR 110.073,38 EUR 791.540,55 EUR 39.900,00 EUR

Kapitaal

Wettelijke reserves

Belastingvrije reserves

Belastingvrije reserves tax shelter

Beschikbare reserves

Voorzieningen & uitgest. Belastingen

Na de partiële splitsing en aan de hand van de neergelegde jaarrekening per 31 december 2013, kan het eigen vermogen van de Verkrijgende Vennootschap als volgt worden weergegeven:

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 64.704,23 EUR

Wettelijke Reserves 6.470,42 EUR

Belastingvrije Reserves 114.926,62 EUR

Beschikbare Reserves 1.088.950,61 EUR

3.2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2013 (Janssen Invest) respectievelijk per 31 maart 2014 (Jaraco) gecorrigeerd met de latente meerwaarden en een belastinglatentie van 15 procent op de meerwaarde is als volgt

Verkrijgende Vennootschap (Janssen Invest BVBA)

Gecorrigeerd Boekhoudkundig eigen vermogen per 31.12.2013 732.372,49 EUR

Aantal aandelen 190

Waarde per aandeel 3.855 EUR

Partieel te Splitsen Vennootschap (Jaraco NV)

Partieel te splitsen gecorrigeerd boekhoudkundig eigen

vermogen per 31 maart 2014 1.710.000 EUR

Ruilverhouding

1.710.000 / 3.855 = 444

Op basis van het voorgaande zullen 444 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de Verkrijgende Vennootschap uitgegeven en uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3.3. Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de partiële splitsing door overneming van de vastgoedportefeullle van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal 45.704,23 EUR bedragen.

4. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 677 juncto artikel 728, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 444 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap op naam luiden, zal het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap of haar mandataris, na het verlijden van de authentieke akte houdende de vaststelling van de totstandkoming van de partiële splitsing, in het aandelenregister van de Verkrijgende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Partieel te Splitsen Vennootschap, op datum van de totstandkoming:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap;

-het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het partiële

splitsingsbesluit; en

-de datum van het partiële spfitsingsbesluit.

Deze inschrijving zal worden ondertekend namens de Verkrijgende Vennootschap door haar bestuursorgaan of de gevolmachtigde(n) van het bestuursorgaan en door de aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap, of zijn gevolmachtigde.

5. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 677 juncto artikel 728,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat per 1 april 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6. Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap (artikel 677 juncto artikel 728,5° W. Venn.)

Vanaf 1 april 2014 zullen de verrichtingen met betrekking tot de af te splitsen vastgoedportefeuille van de Partieel te Splitsen Vennootschap, gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

7. Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, dle bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 677 juncto artikel 728, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn. bedoelde verslag (artikel 677 juncto artikel 728, 7° W. Venn.)

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn., te verzaken aan het opmaken van het controleverslag van de commissaris zoals bedoeld in de artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn.

in de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn. toe te passen.

Dienvolgens dient aan de commissarissen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

9. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (artikel 677 juncto artikel 728, 8° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (artikel 677 juncto artikel 728, 9° W. Venn.)

(1) Algemene omschrijving van de over te dragen activa en passiva verbonden aan de af te splitsen vastgoedportefeuille

De voorgenomen partiële splitsing omvat de hieronder beschreven activa en passiva en onroerend goed van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

(2) Onroerend goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen de hieronder vermelde zakelijke- en/of eigendomsrechten van de Partieel te Splitsen Vennootschap op het volgende onroerend goedworden ingebracht in de Verkrijgende Vennootschap:

a)Volle eigendom van een bedrijfsgebouw, met aanhorigheden en grond gelegen te 3660 Opglabeek, Bedrijfsstraat 1209, gekadastreerd 2e afdeling sectie B4, nummer 914Y7, groot volgens titel en kadaster zevenvijftig aren vijfennegentig centiaren (57a95ca) met een kadastraal inkomen van 13.224 EUR.

(3) Personeel

Er worden geen personeelsleden overgedragen naar aanleiding van de partiële splitsing.

(4) Liquide middelen

Naar aanleiding van de partiële splitsing zal de Partieel te Splitsen Vennootschap ten belope van 365.000 EUR aan overtollige liquide middelen inbrengen in de Verkrijgende Vennootschap.

(5) Nadere omschrijving van de over te dragen activa- en passiva bestanddelen

De activa- en passiva bestanddelen van de over te nemen vastgoedportefeuille, zoals die voortvloeien uit de jaarrekening van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31 maart 2014 en geïdentificeerd aan de hand van hun boekhoudkundige waarde, zijn de hierna volgende:

ACTIVA

Materiële Vaste Activa 466.491,89 EUR

Liquiditeiten 365.000,00 EUR

TOTAAL 831.491,89 EUR

PASSIVA

Kapitaal 45.704,23 EUR

Wettelijke reserves 4.570,42 EUR

Belastingvrije reserves 114.926,62 EUR

Beschikbare reserves 666.290,61 EUR

TOTAAL 831.491,89 EUR

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva die verband houden met de vastgoedportefeullie van de Partieel te Splitsen Vennootschap en waarvan niet met zekerheid zou kunnen warden vastgesteld of zij aan de Partieel te Splitsen Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap verblijven, respectievelijk toekomen, gealloceerd worden aan de Partieel te Splitsen Vennootschap.

11, De verdeling onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen vennootschap van de aandelen

van de Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 677 juncto artikel 728, 10° W. Venn.)

Zoals reeds hierboven onder punt 3.2. vermeld, zullen, naar aanleiding van de partiële splitsing, nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap uitgegeven en uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De naar aanleiding van de partiële splitsing te creëren aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zullen derhalve worden toebedeeld als volgt:

-De heer Janssen Geert, 440 van de nieuwe aandelen;

-De BVBA JAMEC, 4 van de nieuwe aandelen.

De Verkrijgende Vennootschap zal dus de volgende aandeelhouders hebben met onmiddellijk na hun naam volgende de totale aandelenparticipatie:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Janssen Geert, 630 aandelen;

-De BVBA JAMEC, 4 aandelen.

TOTAAL: 634 aandelen

12. Statutenwijzigingen (artikel 677 juncto artikel 738 W. Venn.)

Het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om haar statuten te wijzigen teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden naar aanleiding van de partiële splitsing, nu deze reeds voorzien in de uitoefening van vastgoedactiviteiten.

Evenwel zel artikel 5 van de statuten van de Verkrijgende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig hetgeen dienaangaande hierboven onder punt 3.3 werd vastgesteld, worden aangepast overeenkomstig de bepalingen van artikel 738 W.Venn.

Voor wat de Partieel te Splitsen Vennootschap betreft, acht het bestuursorgaan het niet nodig om haar maatschappelijk doel zoals omschreven in artikel 3 van de statuten van de vennootschap te wijzigen naar aanleiding van de partiële splitsing.

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap te worden aangepast om het in overeenstemming te brengen met de uit de partiële splitsing volgende kapitaalvermindering voor een bedrag ten belope van 45.704,23 EUR, zonder vernietiging van aandelen. Na de partiële splitsingsoperatie zal de Partieel te Splitsen Vennootschap aldus een kapitaal hebben ten belope van 54.295,77 EUR vertegenwoordigd door 500 aandelen.

13. Bodemsanering

De partiële splitsing heeft betrekking op de hierboven onder punt 10 nader omschreven onroerend goed, welke gelegen is in het Vlaamse Gewest en waarvan de overdracht onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Bijgevolg wordt krachtens de respectieve bepalingen van voormelde regelgeving, meer bepaald artikel 2, 18° van het Vlaams Bodemdecreet het voorstel tot partiële splitsing als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden beschouwd en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

De inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM voor wat betreft het onder punt 10 nader bepaalde onroerend goed, luidt als volgt:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 27.10.2014

afdeling : 71562 OPGLABBEEK 2 AFD

straat + nr.: BEDRIJFSSTR 1209

sectie : B

nummer : 0914/00P010

Verder `deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare informatie bij de gemeente is of was er op deze grond een risico-inrichting aanwezig.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

J

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www. ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,

te Mechelen, 28.102014

Eddy Van Dyck

Afdelingshoofd"

De raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal de nodige stappen ondernemen ten einde aan de verplichtingen in het kader van de Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming te voldoen met het oog op de overdracht van het voormelde onroerend goed (punt 10),

14. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming van de vastgoedportefeuille van de Partieel te Splitsen Vennootschap door de Verkrijgende Vennootschap door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 december 2014.

De partiële splitsing zal alsdan boekhoudkundig en fiscaal retroactief uitwerking hebben vanaf 1 april 2014.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

15. Neerlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen afdeling Tongeren, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande partiële splitsingakte.

16. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 6 november, te Hasselt, in vier originele exemplaren. Elk bestuursorgaan erkent twee exemplaren door of in naam van alle betrokken bestuursorganen ontvangen te hebben, waarvan één kopie bestemd is voor het dossier van de respectieve vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt en het andere dient te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectieve vennootschappen.

De heer Geert Janssen

Enige zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" 1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 15.07.2013 13311-0094-015
20/01/2015
ÿþr Mad Warel 11.1

lsl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



«mn

~earggl9~~

y. koophandel

ler griffie er rr*:th¬ rk

Ant~~rp@r ajd ~,~~~n

~a..~~. ....

0 $ -01- 2015

De gri~érffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0887.625.620

Benaming

(voluit) : JANSSEN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Weg naar As 148

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME: OVERNAME DOOR JANSSEN INVEST BVBA  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING  MACHTEN (Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "JANSSEN INVEST")

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en veertien, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSOt't & FAGARD, geassocieerde notarissen», met zetel te Maasmechete, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, ook de overnemende of verkrijgende vennootschap, genoemd, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het splitsingsvoorstel. Voornoemde aandeelhouder, hier aanwezig, verklaart dat het splitsingsvoorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en hij hiervan kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het splitsingsvoorstel werd opgesteld op 6 november 2014, door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap NV JARACO; en door de raad van bestuur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSEN INVEST', voornoemd, verkrijgende vennootschap, op 13 november 2014 neergelegd ter griffie bij de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren op 24 november 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder het nummer 14211646, dit alles in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder bevestigd uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het splitsingsvoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

De aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de splitsingsvoorstellen

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is.

De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de enige aandeelhouder uitdrukkelijk verzaakt aan het opstellen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor, over de voorgestelde partiële splitsing.

DERDE BESLUIT:

De vergadering en de aanwezige en/of vertegenwoordigde aandeelhouder stelt vast dat zich sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel geen wijzigingen hebben voorgedaan in de partieel te splitsen vennootschap, noch in de verkrijgende.

VIERDE BESLUIT:

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,

de enige aandeelhouder erkent in het bezit te zijn van een kopie van voormelde verslagen en hiervan kennis te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de heer Hubert VENCKEN bedrijfsrevisor, op 22 december 2014, luidt als volgt,

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in JANSSEN INVEST BVBA als gevolg van de splitsing door overneming van JARACO NV bestaande uit een onroerende goed ten bedrage van ¬ 466.491 ,89 en liquide middelen ten bedrage van ¬ 365.000,00, is gebleken dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 831,491,89 die tenminste overeenkomt met het aantal en de intrinsieke waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 444 volgestorte aandelen, zijnde voor de heer Geert JANSSEN 440 volgestorte aandelen en voor JAMEC BVBA, vertegenwoordigd door de heer Geert JANSSEN, 4 volgestorte aandelen;

5.er voor de tegenprestatie gesteund is op de intrinsieke waarde van de aandelen van JANSSEN INVEST BVBA.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 22 december 2014."

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering beslist over de inbreng in de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSEN INVEST", ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffe-ning van de te splitsen naamloze vennootschap "JARACO" voornoemd, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van voornoemde te splitsen vennootschap, te weten:

- terrein en gebouw gelegen te 3660 Opglabbeek, Bedrijfsstraat 1209 eigendom van de naamloze vennootschap "JARACO", voornoemd;

Voormelde onroerende goederen worden hierna uitgebreid omschreven onder de titel "BEPALINGEN MET BETREKKING TOT HET ONROEREND GOED",

Deze activa maakt op zich een bedrijfstak "onroerende goederen" uit in de respectievelijke te splitsen vennootschap en deze activa wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

- inbreng van overtollige liquide middelen ten belope van driehonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 365.000,00).

De handelingen van de te splitsen vennootschap zal sinds 1 april 2014, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verrichting voor rekening van de verkrijgende vennootschap,

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen en onder de titel "BEPALINGEN MET BETREKKING TOT HET ONROEREND GOED".

Voor deze inbrengen zal een ruil van aandelen plaatsvinden, die aan de aandeelhouders van de respectievelijke te splitsen vennootschappen zullen worden toegekend in ruil voor de overgang van de respectievelijke activabestanddelen verbonden aan de bedrijfstak "Onroerende goederen" en de alhier ingebrachte liquide middelen, dit in verhouding tot hun aandelenbezit in de respectievelijke te splitsen vennootschappen.

Het betreft een ruil van 444 aandelen, welke als volgt zullen toegekend worden:

-Aan de heer JANSSEN Geert, voornoemd 440 aandelen;

-Aan de BVBA JAMEC, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer JANSSEN Geert, 4 aandelen.

De bestuursorganen van de te splitsen vennootschap zullen zorg dragen voor de verhoudingsgewijze

toekenning van de aandelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de verhoging/verrijking van het patrimonium van de vennootschap aan te rekenen,

deels:

- door een kapitaalverhoging van vijfenveertigduizend zevenhonderd en vier euro drieëntwintig cent (¬ 45.704,23) zodat het gebracht wordt van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op vierenzestigduizend zevenhonderd en vier euro drieëntwintig cent (¬ 64.704,23) en dit door de inbreng in natura van de voormeld onroerend goed door de voormelde te splitsen vennootschap en mits creatie en uitgifte van 444 nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

- door aanrekening van een totaalbedrag van zevenhonderd vijfentachtigduizend negenhonderd zevenenzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 785.967,55) op de wettelijke reserves, de beschikbare reserves en de belastingvrije reserves.

ZEVENDE BESLUIT

~ Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad



Vervolgens zijn hier tussengekomen de te splitsen vennootschap NV JARACO, voornoemd, vertegenwoordigd door 2 bestuurders, te weten:

- mevrouw GABRIELS Wendy, wonend te 3680 Maaseik, Weg naar As 148;

- de BVBA JAMEC, met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Bedrijfsstraat 1209, RPR Antwerpen afdeling Tongeren, ondernemingsnummer 0869.801.275, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer JANSSEN Geert, voornoemd.

Die verklaren, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de verkrijgende vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de respectievelijke bedrijfstak "onroerende goederen" en de daarmee samenhangende activa en passiva, die van haar respectievelijke vermogens afhangen, te weten:

-Door de naamloze vennootschap "JARACO", voornoemd:

a) terreinen en gebouwen gelegen te 3360 Opglabbeek, Bedrijfsstraat 1209, ten bedrage van vierhonderd zesenzestigduizend vierhonderd eenennegentig euro negenentachtig cent (¬ 466.491,89),zoals voormeld;

b) overtollige liquide middelen ten bedrage van driehonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 365.000,00).

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt en onder de titel "BEPALINGEN MET BETREKKING TOT HET ONROEREND GOED"

Deze inbrengen werden volledig volstort.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering stelt vervolgens vast dat een kapitaalverhoging gerealiseerd werd ten belope van vijfenveertigduizend zevenhonderd en vier euro drieëntwintig cent (¬ 45.704,23), zodat het gebracht wordt van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op vierenzestigduizend zevenhonderd en vier euro drieëntwintig cent (¬ 64.704,23) en dit door de inbreng in natura van voormeld onroerend goed en liquide middelen door de voormelde te splitsen vennootschap en mits creatie en uitgifte van 444 nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis..

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Met betrekking tot de algemene voorwaarden van de inbreng, verwijst ondergetekende notaris naar de titel "ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG", hierna aangehaald.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist, rekening houdende met voormelde besluiten, artikel 5 van de statuten aan te passen. Dit artikel zal voortaan als volgt luiden;

"Artikel 5: Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend zevenhonderd en vier euro drieëntwintig cent (¬ 64.704,23). Het is verdeeld in zeshonderd vierendertig (634) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één zeshonderd vierendertig (634)-ste van het kapitaal."

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

-een bijzondere volmacht aan KPMG Taks & Legal, te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 6A bus 301 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaatsstelling. om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neergelegd

Voor eensluidend afschrift, afgeleverd voor registratie

Verslag bedrijfsrevisor

Verslag bestuursorgaan

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12514-0481-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0572-014
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10491-0147-011
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 14.08.2009 09578-0149-010
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 27.06.2008 08310-0020-008
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0308-017

Coordonnées
JANSSEN INVEST

Adresse
WEG NAAR AS 148 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande