JAWELCO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAWELCO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.882.227

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0344-011
02/08/2013
ÿþr~~

a

bl

,,.,aw (\ll(htIhlt1MkU1LlUtllh1llkl1kUUUllt

Ondernemingsnr : 0849.882.227

Benaming

(voluit) : JAWELCO

(verkort) :

Mod WoM 11.1

REG/IF-AM( VAN 7S4CPliANDF.t

2 4 1111.1 2013

Heauo-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-Bijlagen-biitet Belgisch-Staatsblact -02/6812013 = Amitrenni Mijiiitaûr bec

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen, Albert I laan 81

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverla (Beringen), Koolmijnlaan 386 op acht juli tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd te Beringen eerste kantoor, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAWELCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3582 Beringen, Albert I laan 81, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0849.882.227, opgericht bij akte verleden voor mij geassocieerd nota-ris Luc Tournier op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijfa-gen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2012-10-26/0305580, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd zesentachtig (1 86) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergade-ring geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten;

1/ Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaam-heid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals aile werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonder-heid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uit-sluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in ailel belastingaangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffe-ning van; vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aan-gelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaak-voerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennoot-schappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en on-roerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten, voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeel-kundig uitbreiden. Zij mag haar' patrimonium uitbreidertsloor alle enroerende goederen, zowel in nolle eigençlom_als_in_vrucbtgebrulkeniof blote, Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

eigendom, alle onroerende zakelijke rech-ten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennoot-schapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar an-dere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in over-eenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake,"

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voor-meld in de agenda.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, heeft de zaak-voerder in het kader van deze doelwijziging op heden een bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag wordt de doelwijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva, opgemaakt per 30 juni 2013 en dus binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de aard van de vennootschap te wijzigen. De al-gemene vergadering stelt vast dat ingevolge de hoger gemelde nieuwe burgerlijke activiteiten van de vennootschap, deze thans wordt omgezet in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten door artikel 1 en artikel 3 te wijzigen als volgt:

"Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de bena-ming "JAWELCO"."

"Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaam-heid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonder-heid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uit-sluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffe-ning van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aan-gelegenheden,

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaak-voerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennoot-schappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en on-roerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeel-kundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rech-ten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennoot-schapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar an-dere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in over-eenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen terzake."

Vierde besluit.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan bij de griffie

van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, staat van

actief en passief, en gecoördineerde statuten,

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305580*

Neergelegd

24-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849882227

Benaming (voluit): JAWELCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen, Albert I laan 81

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Tournier &

Despiegelaere, geassocieerde notarissen , met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op vierentwintig

oktober tweeduizend twaalf, nog te registreren bij het 1ste kantoor te Beringen, staat onder meer het volgende:

Zijn gekomen:

1/ De heer WELTENS Jan (NN 850408-079-39), geboren te Neerpelt op acht april negentienhonderd

vijfentachtig, wonende te 3582 Beringen, Albert I laan 81.

2/ Mevrouw JACOBS An (NN 850103-118-32), geboren te Hasselt op drie januari negentienhonderd

vijfentachtig, wonende te 3582 Beringen, Albert I laan 81.

Hierna ook: "De oprichter(s) .

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "JAWELCO".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3582 Beringen, Albert I laan 81.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale

waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de oprichter voornoemd sub 1, voor drieënnegentig (93) aandelen;

- door de oprichter voornoemd sub 2, voor drieënnegentig (93) aandelen;

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Zoals blijkt uit het bankattest is het kapitaal gedeeltelijk volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd

EURO (6.200 ¬ ).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten

belope van minimum één/vijfde.

TITEL II STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "JAWELCO".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3582 Beringen, Albert I laan 81.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgevingen;

Het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen;

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

Alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van

boekhouder zoals blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen;

De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en

onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de

vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het

beroep van boekhouder;

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële

ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere

effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het

raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15)

dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich

doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er

tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te

beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van

de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening;

hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de

zetel toekomen.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Luik B - Vervolg

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming door de algemene vergadering.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

De heer WELTENS Jan, voornoemde oprichter sub 1/, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen bekrachtigt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan voor heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY te 3580 Beringen, Hekstraat 60, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte.

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0118-012

Coordonnées
JAWELCO

Adresse
ALBERT I LAAN 81 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande