JB ASSOCIATES

Divers


Dénomination : JB ASSOCIATES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.941.769

Publication

16/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel teTONGEREN

0i ii -07- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

1

*12125151*

bel

a1 BE

Sta

Ondernemingsnr : 0886.941.769

Benaming

(voluit) : L.B.-TEX

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3840 BORGLOON, TONGERSESTEENWEG 329

(volledig adres)

onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPEIJKE NAAM  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN VASTLEGGEN UUR VOOR DE JAARVERGADERING  COORDINATIE DER STATUTEN

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op twee

juli tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

Li De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen in "JB Associates".

ri De vergadering beslist het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de daarbijgevoegde staat van

actief en passief goed te keuren, en beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de bestaande tekst

van artikel drie der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

" Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

" Het verlenen van advies met betrekking tot infornaticaprogramma's.

o Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant

" Het invoeren van gegevens.

" De volledige verwerking van gegevens.

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

" De samenstelling van databaken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden enzovoort).

o De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

o Het ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groepen gebruikers door middel van listings.

" Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

" De kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur.

o Webdesigns en algemeen grafisch design.

o De beveiliging en analyse van datanetwerken.

" Het organiseren van seminaries, colloquia en cursussen, alsmede de verkoop van didactisch materiaal met betrekking tot infommaticakennis.

ª% De aan- en verkoop, huur en verhuur van personenwagens.

o Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord. Binnen dit kader mag de vennootschap:

n alle verrichtingen doen inzake onroerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm: verwerven, beheren, valoriseren en cederen; onder meer inhoudend: aan- en verkoop; huur en verhuur, huurfinanciering; (laten) bouwen, verbouwen, restaureren, renoveren, aanpassen, verfraaien, uitrusten en onderhouden; uitbaten, verkavelen, prospecteren, en promoten van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

n het verstrekken van advies met het oog op belegging, wederbelegging en opbrengst;

Q' de ontwikkeling van alle vastgoedprojecten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ' de coördinatie van bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerkzaamheden door onderaannemers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge O alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen of overnemen; verkopen, afstaan of omwisselen; verhuren of uitbaten; opbouwen;

O het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen en omruilen van aandelen en/of effecten;

D het ontwikkelen, ontwerpen, verkopen, managen en ondersteunen van infrastructuur diensten, hardware- en software oplossingen almede het leveren van consultancy diensten en management.

o De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van en in cosmetica producten en parfumerie; het uitbaten van een verzorgingsinstituut.

o De kleinhandel in schoenen en textiel, Het uitbaten van een verkoopsruimte. Net verkopen van textiel, schoenen, lederwaren en aanverwanten voor zichzelf of voor rekening van anderen in de meest brede zin van het woord.

o Het beheer van onroerende vermogens, de aankoop, verkoop, verhuring en verkaveling van alle onroerende goederen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij streeft haar doel na volgens de eisen van zorgvuldig en actief bedrijfsbeheer, maar tevens volgens de beginselen en het ideaal van de coöperatie ten einde de professionele economische sociale en/of redelijke belangen van haar leden te behartigen en hun daarbij een economisch voordeel te bezorgen.

De vennootschap kan verder zowel binnen als buiten de onroerende sector allerlei advies, administratieve hulpverlening als andere diensten verstrekken zoals het uitlenen van diensten en personeel, management consulting, marktstudies, business-consulting, financiële adviesverlening.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in ander 'vennootschappen. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.",

j De vergadering beslist de nominale waarde der aandelen af te schaffen,

in De vergadering beslist het uur voor de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, vast te leggen om negentien uur.

De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissingen en volledig te herwerken, en beslist na bespreking artikel per artikel, de nieuwe tekst der statuten op te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "JB Associates".

De zetel wordt in om het even welke plaats binnen de landsgrenzen gevestigd bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf eenendertig januari tweeduizend en zeven; zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld,

De vennootschap heeft tot doel: [ZIE INTEGRALE CURSIEVE TEKST ZOALS VERMELD ONDER VOORGAAND BESLUIT SUB 21l

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan vijftig euro (¬ 50,-). Tot beloop van dit bedrag wordt het minimum gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging. Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van en deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven aandelen. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De aandelen kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden.

De leidinq berust bij één of meer bestuurders gekozen door de algemene vergadering. Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. Is er slechts één bestuurder dan freft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijk wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschat geheel of ten dele ïn pand te geven of met hypotheek te bezwaren; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving. De bestuurders zijn bevoegd om nieuwe vennoten te aanvaarden, vennoten toe te laten uit te trede, nieuwe inbrengen te aanvaarden, en terugbetalingen op het kapitaal toe te laten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

t I 1 I y

4 h , )

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er meerdere bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte; hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke bestuurder die alleen optreedt en aan wie volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

De algemene veraaderinq wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping(en) aangeduid; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de vennoten bij aangetekende brief uiterlijk zeven dagen voor de datum vastgesteld voor de algemene vergadering het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering. Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan de winst zal worden gegeven, met inachtname van volgende voorschriften. De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welk gedeelte voor uitkering beschikbaar wordt gesteld, gelijkelijk per aandeel, Gebruikelijke verliezen worden ofwel overgeboekt ofwel gelijkelijk omgeslagen per aandeel.

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering, plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan. Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen alsdan samen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurder, en zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Zij behoeven daartoe geen voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag bestuursorgaan  staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2012
ÿþ Hod Word t 1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGER N

15 -03- 2012

De Hoofdgriffter,Griffie

HU

*12063775*

ht

e st

i i u i

Ondernemingsnr : 0886941769

Benaming

(voluit) : L.B.-Tex

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersesteenweg 329 te 3840 Borgloon

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en kwijting zaakvoerder

Met eenparigheid van de stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 29 februari 2012 besloten om het ontslag van mevrouw Bianca Lambirx te aanvaarden en haar ook kwijging te verlenen voor haar mandaat.

Het ontslag gaat in op 1 maart 2012.

Vansimpsen Johan Zaakvoerder

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JB ASSOCIATES

Adresse
TONGERSESTEENWEG 329 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande