JB-COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JB-COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.582.958

Publication

24/04/2014
ÿþ Mul 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 APR. 201k

Griffie

1.0,06,11.1

II

II

bel a 13t Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr 0456.582.958

Benaming

(voluit) JB-COM

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Hefveldstraat 56

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 26 maart 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JB-COM" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Hefveldstraat 56 bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit : Afschaffing nominale waarde van aandelen.

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het kapitaal blijft derhalve vastgesteld op 750.000 Belgische frank, verdeeld in 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en' die elk 1/750 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit Omzetting van het kapitaal ln euro.

De vergadering besluit het kapitaal, thans nog uitgedrukt als 750.000 Belgische frank, in euro om te zetten. Het kapitaal wordt derhalve (louter door conversie) vastgesteld op 18.592,01 euro, verdeeld in 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde besluit: Verhoging kapitaal

- De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierenveertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (94.407,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (18.592,01) euro naar drieënzestigduizend (63.000,00) euro door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vierde besluit Volstorting.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volstort door de vennoten door inbreng in geld.

De vergadering erkent dat voormelde inbreng volledig volgestort werd en dat de vennootschap, als gevolg: van veier heden in het kader van deze kapitaalverhoging uitgevoerde storting, over een bedrag beschikt van vierenveertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (44.407,99). Dit bedrag werd neergelegd op een bijzondere rekening nr. BE44 0017 2314 1645 geopend bij BNP Paribas Fortis. Een bewijs van neerlegging door voomoemde bank afgeleverd op 20 maart 2014 werd aan de ondergetekende notaris overhandigd.

Vijfde besluit Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de,

" kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van de

" kapitaalverhoging, drieënzestigduizend (63.000) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in 750

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zesde besluit:

De vergadering besluit de tekst van het artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen:

Artikel 5 Kapitaal,

Het kapitaal is vastgelegd op drieënzestigduizend (63.000) euro. Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig

(750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer:

van 1 tot en met 750.

Zevende besluit de statuten (bij uittreksel)

Artikel 1: Naam-Vorm

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met'

beperkte aansprakelijkheid onder de naam "JB-COIVI".

Artikel 2 Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Hefveldstraat 56

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het bui-tenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden: het verlenen van diensten, het verstrekken van adviezen en het verrichten van alle

handelingen, in hetraam van volgende activiteiten: .

blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

" 4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -interne en externe bedrijfscommunicatie, advies en uitvoering;

copy-writing;

vertalingen;

-journalistieke werkzaamheden;

Pe vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van makelaar, commissionair, agent of tussenpersoon optreden.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zeifde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4 ; Duur.

Je duur van de vennootschap is on bepaald.

Artikel 5 Kapitaal,

Het kapitaal is vastgesteld op drieënzestigduizend (63.000) euro. Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 750.

Artikel 10 : Bestuur.

Pe vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Bestuur:

Artikel 10: Bestuur,

Je vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

De heer BUCKINX Jos Bertha Maria Jaak Ludo, geboren te Hasselt op 25 augustus 1942, wonende te 3500 Hasselt, Hefveldstraat 56 wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutaire zaakvoerder

In geval van overlijden van voornoemde Buckinx Jos en op voorwaarde dat deze laatste op datum van zijn overlijden nog statutair zaakvoerder is, zal zijn functie waargenomen worden door VEESTRAETEN Ingrid Maurits Elisabeth, geboren te Hasselt op 01 december 1950, wonende te 3600 Hasselt, Hefveidstraat 66, die aldus als statutaire zaakvoerder van de vennootschap zal optreden vanaf de datum van het overlijden van voornoernde Buckinx Jos en op voorwaarde dat zij (Veestraeten Ingrid) op datum van overlijden van voornoemde Buckinx Jos minstens één aandeel bezit.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met ufizondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. ledere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 ; Vergoedingen.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste donderdag van de maand april om 19 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 24 Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 27: Verdeling.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te

stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort

werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over aile aandelen verdeeld.

Laatste besluit: Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven

opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte

volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met éénparigheid van stemmen genomen.

"

" Vor pehouden 4 aan hbt Belgisch Staatsblad



Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd, 26 maart 2014 en de gecoördineerde statuten Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/08/2013 : HA094828
05/10/2010 : HA094828
03/11/2009 : HA094828
28/03/2008 : HA094828
01/12/2006 : HA094828
17/02/2005 : HA094828
17/02/2005 : HA094828
18/09/2002 : HA094828
03/10/2000 : HA094828
03/10/2000 : HA094828
13/10/2017 : HA094828

Coordonnées
JB-COM

Adresse
HEFVELDSTRAAT 56 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande