JC PATRIMONIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JC PATRIMONIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.424.801

Publication

16/04/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,-----. Neergelegd ter griffie der --,

rechtbank y. koophandel TONGEREN

 k -os- 201k

De Hoofdgriffier, Griffie

ii,1111,1»1°111111111

Ondernemingsnr : 0832.424.801

Benaming

(voltait) : JC PATRIMONIUM

(verkort):

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3830 Wellen, Tervoortstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERM1NDERING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op achtentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JC PATRIMONIUM, met maatschappelijke zetel te 3830 Wellen, Tervoortstraat 4, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes januari tweeduizend en elf onder nummer 11300058. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0832.424.801.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist, gezien de vennootschap over liquide middelen beschikt die haar behoeften overtreft, het kapitaal te verminderen met vijfhonderd negenenzestig duizend (569.000) euro om het te brengen van één miljoen honderd negenenzestig duizend (1.169.000) euro op zeshonderd duizend (600.000) euro door terugbetaling in speciën ten belope van vijfhonderd negenenzestig duizend (569.000) euro,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zef gebeuren door aanrekening op en uitbetaling van vijfhonderd negenenzestig duizend (569.000) euro werkelijk gestort kapitaal op elk aandeel.

Dit gebeurt zonder vernietiging van aandelen, maar louter door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het fiscaal volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag, volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen niet plaatshebben zo, binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers een zekerheid geëist hebben voor de schuldvorderingen die, op het ogenblik van de bekendmaking, niet vervallen zijn.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van de aanwezige stemmen genomen.

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"5." Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd duizend (600.000) euro. Het is verdeeld in duizend honderd negenenzestig (1.169) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizend honderd negenenzestigste van het kapitaal."

Tweede beslissing.

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen met de uitvoering van voormeld besluit. In uitvoering van het voornoemde besluit tot kapitaalvermindering genomen door de algemene vergadering, kunnen de aandeelhouders zich aanbieden na verloop van twee maanden na publicatie van onderhavige akte in het Belgisch staatsblad bij de raad van bestuur, met het oog op de gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen ten bedrage van afgerond vierhonderd zesentachtig euro vierenzeventig cent (486,74E) per aandeel, tenzij sommige schuldeisers de procedure vermeld in artikel 317 van het wetboek van vennootschappen in werking hebben gesteld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, gecoördineerde statuten,

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.06.2014 14263-0246-010
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0099-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 27.06.2012 12242-0507-010
06/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300058*

Neergelegd

04-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JC PATRIMONIUM

0832424801

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3830 Wellen, Tervoortstraat 4

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op

tweeëntwintig december tweeduizend tien,

blijkt dat :

OPRICHTING

De heer COLEMONT Jacques Joseph Julien, geboren te Stevoort op

negenentwintig januari negentienhonderd zesenveertig, in huwelijk met mevrouw

VLAEYEN Jeannine Françine, wonende te 3830 Wellen, Tervoortstraat 4.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft

opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam «JC PATRIMONIUM».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Tervoortstraat 4, 3830 Wellen.

4. Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

6) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

7) Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.Deze opsomming is niet beperkend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende ver-richtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen

honderdnegenenzestigduizend euro (1.169.000 EUR). Het is verdeeld in duizend honderd negenenzestig (1.169) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderd tachtigste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng in natura. Verslag bedrijfsrevisor

De Heer Luc Beckers, optredende voor de BVBA ENGELEN & PARTNERS, kantoor houdende te Hasselt, Ilgatlaan 21, aangewezen door de oprichter overeenkomstig artikel 219 van de wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichter

dd. 16 september 2010, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura van honderd negentien (119) aandelen van de NV  RESTAURANT FIGARO , verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "JC PATRIMONIUM , dat:

- de beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit duizend honderd negenenzestig (1.169) aandelen van de BVBA  JC PATRIMONIUM , met een fractiewaarde van duizend (1.000,00) Euro elk.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.Hasselt,

15 december 2010

Voor de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERSZaakvoerder".

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni, om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer COLEMONT, Jacques, met woonplaats te 3830 Wellen,

Tervoortstraat 4.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december

tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vier juni tweeduizend

en twaalf om twintig uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Coordonnées
JC PATRIMONIUM

Adresse
TERVOORTSTRAAT 4 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande