JCIT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JCIT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.752.223

Publication

18/09/2014
ÿþre\11 ModWard Ut

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il II1111,1.1h11

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 9 SEP. 2014

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0843.752.223

Benaming

(voluit) : JCIT

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel Asbergstraat 26 te 3582 Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens beslissing van de zaakvoerder werd beslist vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Engstegenseweg 28 te B-3520 Zonhoven

Opgemaakt te Zon hoven op 25 augustus 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1L1:llw } SJ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

# , ~l~



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 -02- 2012

HASSELT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ll

*iaoaaass*

Ondernemingsnr .1,3

E3enaming

(voluit) : JCIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Asbergstraat 26 te 3582 Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

De ondergetekenden:

1° dhr. CUENEN Jeroen, identiteitskaart nummer 591-4253399-51, nationaal nummer 81.06.19-099.07, geboren te Hasselt op 19 juni 1981, wonende te B-3582 Koersel Asbergstraat 26.

2° mevr. DEWIT Karolien, identiteitskaartnummer 590-6242530-24, nationaal nummer 82.0527-116.55, geboren te Hasselt op 27 mei 1982, wonende te B-3582 Koersel Asbergstraat 26.

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden een vennootschap onder firma op. Zij zijn als volgt overeengekomen;

Artikel 1. Naam

De vennootschap onder firma zal de naam "JCIT " dragen.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn in de Asbergstraat nr 26 te B-3582 Koersel. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, hoe dan ook genaamd, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het ontwikkelen van software op maat

.Windows applicaties

.Web applicaties

"Mobile applicaties

-Assembleren en verkoop van computers, toebehoren en onderdelen

Artikel 4, Duurtijd

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5. Kapitaal

De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven; de heer Cuenen Jeroen, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 900,00 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd wordt door 90 aandelen. Mevrouw Dewit Karolien voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100.00 euro, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 10 aandelen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 6. Overdracht

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7. Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot statutair-zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde heer CUENEN Jeroen. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 9, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 10. Bestemming winst

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De

algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 11. Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 31 mei om 20,00 uur. indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op cie eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering In de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij z al gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantel aanwezig vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 12. Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overleden toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap, De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 13. Zegellegging

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze dan ook.

Artikel 14. Onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgestoten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 12.

Voir-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Artikel 15. Vereffenaars

In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 16. Ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 10.

Artikel 17, Keuze woonplaats

Aile vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden betreffende de zaken van de vennootschap,

Overgangs- en slotbepalingen:

Net eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31

december 2012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 31 mei 2013 om 20.00 uur.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Jordens, medewerkster Appeltans Ingrid, kantoorhoudende te Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1 teneinde alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn met betrekking tot de diensten van de ondernemingsloketten, kruispuntbank van ondernemingen en/of BTW te vervullen.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de partijen de akte ondertekend.

Opgemaakt te Koersel op 09 februari 2012 in tweevoud, In evenveel exemplaren als er partijen zijn.

Cuenen Jeroen Dewit Karolien

Oprichter Oprichter

Tegelijk hiermee neergelegd: Vol, akte

Voir-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JCIT

Adresse
ASBERGSTRAAT 26 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande