JEMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.017.877

Publication

19/09/2012
ÿþMod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer+a~etegd ter grltflr der

rechtbank v, koophendel ta TONGEREN

1 p -09- 2012

De HoofdgriffierGriffie



óLû k~B:~



d I 1H11 111 11111fl 11 11

*12157056*

Ondernemingsnr : 0877.017.877

Benaming

(voluit) JEMAS

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 3680 Maaseik, Ketelstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEMAS" in vereffening, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3680 Maaseik, Ketelstraat 9, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 03 september 2012, blijkt:

1. Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken  Kennisname van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter en de vereffenaar van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekening en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter en de vereffenaar tevens van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om. er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

2. Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen.

De algemene vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de

vèreffeningsrekeningen goed te keuren.

3. Kwijting en ontlasting

De algemene vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de

vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

4. Sluiting van vereffening

De algemene vergadering beslist tot definitieve sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEMAS" definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaren. De algemene vergadering stelt eveneens vast dat de vereffenaar, ingevolge de machten die hem werden: toegekend door de buitengewone algemene vergadering de dato 06, december 2411, bevoegd 1s alle'; handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden uitgevoerd; ingevolge de sluiting van de vereffening.

5. Bewaring van de boeken en de bescheiden van de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden neergelegd en bewaard te 3680 Maaseik, Ketelstraat 9 door de vereffenaar, de heer CLAES Joseph Martin,wonende te 3680 Maaseik, Ketelstraat 9.

6. Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van geiden

en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

7. Diverse volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DE GRAEF-LINSEN & Co", met zetel te 3910 Neerpelt, Boseind 98, en met ondememingsnummer 0436.935.411, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van deze ontbonden vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten vee eelt_ ondememi.ragslplSet_ te bewerkstelJigerl, evenals _Q _de_ kennisgeving. _te_ doen_ aan. de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

.ti

lik.

I Voorbehouden Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de :

aan het vennootschap, alsook om al het nodige te doen voor de neerlegging en publicatie van de jaarrekentng.VOOR

Belgisch Staatsblad ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Van Der Meersch te Bree

neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal van vereffening







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 22.08.2012 12443-0112-009
05/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~~.

(5

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 3 -12- 2011

~..~'n~ iimuxmuw~u~n~uMm~~ f1111.

ad

..1203,5

Ondernemingsnr : 0877.017.877 Benaming

(voluit) : JEMAS (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Ketelstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEMAS", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Ketelstraat 9, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 8 december 2011, blijkt:

1. Kennisname en bespreking van de stukken

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren allen kennis te hebben van deze verslagen door het ontvangen van een exemplaar ervan voorafgaandelijk aan deze, met name:

- het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 24 oktober 2011, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld;

- de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2011 en van het daarbij horend verslag van een bedrijfsrevisor, de heer Hubert VENCKEN namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, opgesteld op 23 november 2011, die daartoe door de zaakvoerder is aangewezen.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap JEMAS BVBA een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op 30.09.2011 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 40.205,21 en een netto actief van ¬ 39.067,22.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de inbaarheid van de rekening-courant op naam van de zaakvoerder.

Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening.

Opgemaakt te Bree, 23 november 2011

Voor HUBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt notaris Bart Van Der Meersch te Bree voorafgaandelijk aan het besluit tot ontbinding, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

2. Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEMAS" gevestigd te

3680 Maaseik, Ketelstraat 9, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf 8 december 2011.

3. Benoeming van de vereffenaar en bepaling van zijn machten

De vergadering besluit tot onbezoldigde vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming daartoe door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren: de heer CLAES Joseph Martin, geboren te Nieuwerkerken op 03 februari 1952, wonende te 3680 Maaseik, Ketelstraat 9, alhier tegenwoordig en verklarende deze functie te aanvaarden.

Hij verklaart te voldoen aan de voorwaarden gesteld door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart tevens dat er geen tegenstrijdigheid van belangen bestaat tussen zichzelf als

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vereffenaar en de te vereffenen vennootschap, zoals gesteld door de artikelen 191 juncto 261 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verleent alle machten aan de benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op de verkrijging van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de bevoegde rechtbank van Koophandel in overeenstemming met artikel 184 Wetboek van Vennootschappen tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vereffenaar mag geen handelingen stellen, behalve het indienen van het verzoekschrift als voormeld, zolang zijn benoeming niet is bevestigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

_ De vereffenaar heeft bi_ het uitoefenen van _gin _mandaat de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening ' dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie te worden overgezonden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en dient bijgevolg aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen en dit alvorens de vereffening af te "

sluiten.

Alle besluiten werden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Van Der Meersch te Bree

neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder de dato 24 oktober 2011

- staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 november 2011

- vonnis aanstelling vereffenaar

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 11.07.2011 11280-0538-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.06.2010 10249-0597-011
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 06.08.2009 09550-0304-011
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0202-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 19.07.2007 07433-0098-009

Coordonnées
JEMAS

Adresse
KETELSTRAAT 9 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande