JEROEN GROOTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEROEN GROOTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.366.473

Publication

23/01/2014
ÿþmod 11.1

LLijt B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ONITEUR E

16-01-é014 ISCH STAATSE



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

D 0 0 -01- 2014





De Hootdg:itfier, Griffie





Ondernemingsnr: Q 5 4 4 , 3 6 6 " 4 7 3

Benaming (votuit) : JEROEN GROOTEN

1011

190235

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenweg 17

3650 Dilsen-Stokkem (Rotera)

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 3 januari 2014, ter; 4 registratie aangeboden op het registratiekantoor te Genk, dat er een vennootschap werd opgericht=; 1 als volgt:

OPRICHTER :

De heer GROOTEN Jeroen, verzekeringsagent, geboren te Maaseik op 1 oktober 1985,1; echtgenoot van mevrouw CAPUTI Carmelina, geboren te Genk op 25 januari 1985, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Eekhoornlaan 96,

Art. 1 : Rechtsvorm  benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als;: benaming JEROEN GROOTEN.

1: Art. 2 : Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem (Rotera), Molenweg 17. ;ï

Art. 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel (in Leuven) en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

2, De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben: op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake`k kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank (met zetel te Brussel).

Elke wijziging van het doel van de vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden meegedeeld.

Art. 4 : Duur : de vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Art. 5 : geplaatste kapitaal  aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inschrijving  afbetaling : elk van deze aandelen werd volledig onderschreven à rato van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel doch slechts volstort voor twee/derde per aandeel, zodat een totaal il bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit een BANKATTEST.

Art.9. A. De afstand van aandelen onder levenden is vrii aan een mede-vennoot. ln alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bid 1fë BëlgiscliStaatsblid-- 2 / 172 f14 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s

f

getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing.

indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de deskundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van aile vennoten.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

B. De overdracht wegens overliiden is vrii in de volgende gevallen:

a) aan een andere vennoot;

b) aan de echtgenoot van de erflater;

c) aan de kinderen of afstammelingen van de erflater.

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der opgesomde categorieën behoren, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is,

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Evenwel, indien de overnameprljs meer dan drieduizend achthonderd euro (3.800,00 EUR) zou bedragen in hoofde van de overnemer, za! deze laatste het recht hebben de prijs te vereffenen In jaarlijkse schijven van minstens éénvijfde der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de zes maanden, kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

Art 10: Bestuur - Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig procent (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Zij worden benoemd voor onbeperkte duur behoudens andersluidende bepaling en indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben,

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien een rechtsperscon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders is belast met het besturen van de vennootschap en is bijgevolg bevoegd om alle handelingen van intern en extern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er een college van zaakvoerders is, kunnen zij overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze verdeling is niet tegenstelbaar aan derden. De zaakvoerders zijn tegenover de vennootschap verplicht tot een behoorlijke invulling van hun taken.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

- de heer GROOTEN Jeroen, voornoemde oprichter;

- de heer GROOTEN Tony Martin Jozef, geboren te Rotem op 13 maart 1955 (Rijksregisternummer 55.03.13-367.31), wonende 3650 Dilsen-Stokkem, Molenweg 17.

Hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap (die waargenomen wordt door de statutair zaakvoerder(s)) dient in handen te zijn van de personen die de samenwerkingsovereenkomst met KBC VERZEKERINGEN NV hebben ondertekend. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of vocr de vervanging van de zaakvoerder(s) dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden.

Art. 11: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de venncotschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 10 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

Art. 15 : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartce verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Art. 17 : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 12 juni 2015 om 18 uur.

Art. 21 : Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Art. 24: ontbinding - vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen ingevolge de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) is (zijn) echter wel gebonden aan de bijzondere regels van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien gelden enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen.

De vereffenaar(s) moet(en) naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel indien het Wetboek van Vennootschappen dit voorschrijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank. Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art. 28 : Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt A, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Art. 29 : Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 9 van deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de daaraan verbonden rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden is de vennootschap echter van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Art. 32 : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten,

Art. 33 : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ZAAKVOERDERS (statutair):

- De heer GROOTEN Jeroen, voornoemde oprichter;

- De heer GROOTEN Tony Martin Jozef, geboren te Rotem op 13 maart 1955 wonende 3650 Dilsen-Stokleem, Molenweg 17.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een ander besluit treft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 3 januari 2014

Notaris Bert Vrancken

standplaats te As

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0287-011

Coordonnées
JEROEN GROOTEN

Adresse
MOLENWEG 17 3650 ROTEM

Code postal : 3650
Localité : Rotem
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande