JEUGDHUIS TRAM55

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDHUIS TRAM55
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 883.967.928

Publication

29/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Mie



llI

II





MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1 5 -07- 2095

De griffier, Griffie

Ondernemingsnr : 883.967.928

Benaming

(voluit) : jeugdhuis tram55

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : groenstraat 20,3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : vrijwillige ontbinding van de vzw

Op zondag 21 juni 2015 werd er een uitzonderlijke algemene vergadering gehouden met de leden van ons jeugdhuis, dit om onze vzw te ontbinden.

Al meer dan 1 jaar hebben we geen jeugdhuiswerking meer, geen locatie en geen kern van vrijwilligers waardoor we samen hebben beslist om onze vzw stop te zetten.

Binnen onze vereninging stellen we Toon Straetemans aan als Vereffenaar. Hij zal erop toezien dat alle nodige documenten correct en op tijd worden ingevuld. Tevens zorgt hij ervoor dat onze resterend vermogen wordt toegekend aan een andere vzw.

Een volgende vergadering wordt vastgelegd volgende week met de raad van bestuur waarop de vzw definief wordt ontbonden en er een bestemming voor het kapitaal wordt afgesproken.

Op zondag 28 juni 2015 werd de raad van bestuur samengeroepen waarop alle leden aanwezig waren. Iedereen ging nogmaals akkoord met de ontbinding van de vzw.

Vermits we maar een klein kapitaal hebben blijf er min de kosten voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad slechts 25 euro over, Dit willen we storten aan Formaat jeugdhuiswerk Vlaanderen vzw, dit uit dank voor hun goede begeleiding tijdens onze jeugdhuiswerking.

De vereffenaar zorgt ervoor de 25euro worden gestort op de vzw Formaat en dat de storting voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad in orde worden gebracht.

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JEUGDHUIS TRAM55

Adresse
GROENSTRAAT 20 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande