JGV-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JGV-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.260.909

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I tJ fi 'ç ---E~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.260.909

Benaming

(voluit) : JGV-CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halingenstraat 32, 3806 Velm (Sint-Truiden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 11 juni 2013, ter registratie

aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de

vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld overeenkomstig artikel 181

van het Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van een bedrijfsrevisor, de heer Jo François, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3800 Sint-

Truiden, Hasseltsesteenweg 331;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 3 juni

2013.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c) besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, Jo François voornoemd, luiden als volgt: 'V. BESLUITEN

Ik heb kennis genomen van het verslag door de zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JGV CONSULTING een boekhoudkundige staat afgesloten op 3 juni 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 25.263,75 en een netto-actief van ¬ 25.263,75.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van het persoonlijk ten laste nemen van de kosten ten belope van ¬ 21.125,94 door de Heer GROFFI Jean-Marie, voornoemd.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Sint-Truiden, 6 juni 2013.

Jo François

Bedrijfrevisor (volgt de handtekening)".

Het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Na kennisname van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering deze verslagen goed te keuren en de vennootschap te ontbinden en over te gaan tot onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing en bevestigt dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, bij gebreke aan enige activiteit sinds maanden. De enige activa van de vennootschap zijn een saldo op de bankrekening en een vordering op de enige zaakvoerder. Verder heeft de vennootschap geen schulden. Er zijn dus geen elementen die een onmiddellijke sluiting van de vereffening zouden beletten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vt

behc aai Bell Staa

I! II



RECiiTBANKVPN KOOPHANDELI

\.

2 t -66- 2Q33

HASSELT

Griffie

De vergadering verklaart volledige kennis te hebben en voldoende te zijn ingelicht omtrent de Ministeriële Circulaire opgesteld door mevrouw Laurette Onkelinx, Minister van Justitie de dato 14 november 2006 van de gevolgen van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De vennootschap verklaart te voldoen aan de voorwaarden hierin gesteld om te besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Dit besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de comparanten.

De vereffening wordt hierbij afgesloten.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 3806 Sint-Truiden (Veim), Halingenstraat 32.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De vergadering verleent hem kwijting voor het gedane bestuur, zonder voorbehoud noch beperking.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Kantoor Meekers, te 3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 57-59 of één van haar aangestelden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- verslag revisor

- verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b.

Voor.relioudén aan het Belgisch

Staatsblad

;____

V

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 22.06.2013 13198-0565-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0173-010

Coordonnées
JGV-CONSULTING

Adresse
HALINGENSTRAAT 32 3806 VELM

Code postal : 3806
Localité : Velm
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande