JHT INTERIEURBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JHT INTERIEURBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.854.977

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 20.05.2014 14129-0316-013
31/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dut rechtbank y .koophandel te TOAIGEREN

16 -12- 2013

De Hooklgrillier, Griffie

Ondememingsnr : 0863.854.977

Benaming

(voluit) : JHT INTERIEURBOUW

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3770 Riemst, Rozenstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging - statutenwijziging

111111NMel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JHT INTERIEURBOUW", met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Rozenstraat 8, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0863.854.977, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Balder), op 12 december 2013, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 28 oktober 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, een dividend uit te keren ten belope van honderdéérienzevenfig duizend euro (171.000,00 EUR),

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderddrieënvijftig duizendnegenhonderd euro (153.900,00 EUR), om het te brengen van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) op honderddrieënzeventig duizendnegenhonderd euro (173.900,00 EUR), door inbreng in nature, zijnde het voormeld ontvangen brutodividend door elk van voornoemde aandeelhouders  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing.

Bijgevolg neemt de vergadering kennis van volgende verslagen:

A.Het verslag van de heer Frank EMBRECHTS, bedrijfsrevisor in kantoor "FoedererDFK Bedrijfsrevisoren" te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, de dato 15 november 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op nagemelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethodes.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"... Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA JHT 1NTERIEURBOUW dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan verantwoordelijke is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractie-waarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel van 1.539,00 Euro.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting. ..,"

B.I-iet bijzonder verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootscha_ppen de dato 28 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uittreksel en een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

C.Onmiddellijk verklaren de vennoten inbreng in natura te doen van hun schuldvordering op de vennootschap tengevolge van de uitkering van dividenden, met een inbrengwaarde van honderddrieënvijftig duizend negenhonderd euro (153.900,00 EUR), na afname van de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, om het kapitaal te brengen van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) op honderddrieënzeventig duizend negenhonderd euro (173.900,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, volledig volstort. Er wordt besloten geen nieuwe aandelen uit te geven, vermits de aandeelhouders van de vennootschap inbrengen verrichten in verhouding tot hun aandelenbezit. De eventuele uitgiftepremie moet geacht worden zelf het voorwerp van inbreng uitgemaakt te hebben.

Mevrouw PETITJEAN Cécile, voornoemd, hier voor zoveel als nodig vertegenwoordigd door haar echtgenoot, de heer HAEKENS Jonius, voornoemd, voor de vermogenswaarde van voormelde aandelen, ingevolge wettelijke vertegenwoordiging.

Na voornoemde kapitaalverhoging, zullen de voornoemde aandeelhouders, eigenaar blijven van het totaal van de stemrechten van de bestaande aandelen van de vennootschap (cfr. artikel 1401§5 van het Burgerlijk Wetboek). Voornoemde aandeelhouder, te weten de heer HAEKENS Jonius, verklaart op de hoogte te zijn dat de vermogenswaarde van de aandelen die hij bezit, valt in het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen hem en zijn echtgenote, mevrouw PETITJEAN Cécile, voornoemd.

De vennoten beslissen bijgevolg het kapitaal te verhogen ten belope van honderddrieënvijftig duizend negenhonderd euro (153.900,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het bewerkstelligen van een overeenstemmende toename in de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Bijgevolg wordt ook geen uitdrukkelijke uitgiftepremie bepaald, één en ander zoals hierboven reeds werd toegelicht.

De vennoten, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigen dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien tait de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven, Zij verlangen van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar zij in dit verband beroep hebben gedaan op andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband hebben bekomen, hetgeen voor hen volstaat, zo verklaren zij.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans honderddrieënzeventig duizend negenhonderd euro (173.900,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ honderdste (1/ 100ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen..

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de vennootschap onder firme "CONSULTANCY MEERTENS & CO V.O.F.", met maatschappelijke zetel te Riemst, Groenstraat 15, gekend onder het ondernemingsnummer 0446.765.667, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten:

-Wijziging van artikel 5 van de statuten door hetgeen volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderddrieënzeventig duizend negenhonderd euro (173.900,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten - Revisoraal verslag - Bijzonder verslag

van de zaakvoerders.

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 27.05.2013 13133-0479-012
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 31.05.2012 12138-0573-012
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 25.05.2011 11123-0256-013
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 25.05.2010 10128-0409-013
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 26.05.2009 09168-0148-013
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 23.05.2008 08158-0039-013
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 21.05.2007 07149-0276-014

Coordonnées
JHT INTERIEURBOUW

Adresse
ROZENSTRAAT 8 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande