JOAKIM PRODUCTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOAKIM PRODUCTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.470.257

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 26.06.2014 14213-0198-011
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 05.08.2013 13407-0145-011
20/07/2012
ÿþMod word 11,1

~~ ieliT I" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1-07- 2012

HASSELT

Griffie

, y

Ondernemingsnr : 0840.470.257

Benaming

(voluit) : JOAKIM PRODUCTS

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 3545 Halen, Hagelandstraat 5

Onderwerp akte ; OMVORMING

Het blijkt uit een akte van omvorming verreden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 29 juni 2012, met registratierelaas "Geregistreerd elf bladen geen verzendingen te Aarschot op 4 juli 2012, boek 579 blad 52 vak 19, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur ai. R. Nijs "dat is gehouden:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit  Kapitaalverhoging door inbreng van rekening-courant

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00), om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) naar vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), door creatie van 100 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van de rekening-courant van de echtgenoten Vanderick-Brems en dat de 100 nieuwe aandelen, die volstort zijn, worden toegekend aan de echtgenoten Vanderick-Brems voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

Tweede besluit - Verwezenlijking van de inbreng.

De echtgenoten Vanderick-Brems, beiden voornoemd, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van hun rekening-courant ten belope van 10.000,00 euro.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de echtgenoten Vanderick-Brems, die hierbij aanvaarden, 100 nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, toegekend, wat zij aanvaarden,

Derde besluit  Kapitaalverhoging ten belope van drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00),) waarvan duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00) volstort is, om het te brengen van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00) , waarvan duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00) volstort is, om het te brengen van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en met uitgifte van 36 nieuwe kapitaalaandelen, die worden toegekend aan de echtgenoten Vanderick-Brems.

Vierde besluit-- Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt..

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00), met uitgifte van 36 nieuwe aandelen daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat de inbreng volstort is ten belope van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00), hetzij meer dan één/vijfde van de kapitaalverhoging conform art. 305 van het Wetboek der Vennootschappen.

De inbreng in geld, te weten duizend tweehonderd euro (¬ 1,200,00) werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 6E69 0016 5294 0826 op naam van de vennootschap bij de Fortis Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 29 juni 2012, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vijfde besluit  Vaststelling dat beide kapitaalverhogingen vervuld zijn.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhogingen vervuld zijn en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen, elk reet een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zesde besluit  Verslagen omzetting.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerders ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan gehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor. Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis genomen te hebben.

Het verslag van Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, besluit met volgende woorden:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012, die het bestuursorgaan van de VOF JOAKIM PRODUCTS met zetel te Halen, Hagelandstraat 5, heeft opgesteld.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er een overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat van actief en passief werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat per 31 maart 2012 bedraagt 2.804,38 EUR en is kleiner dan het in de staat opgenomen maatschappelijk kapitaal van 5.000,00 EUR, Het verschil bedraagt 2.195,62 EUR,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ook minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders-vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits doorvoering van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Truiden, 29 juni 2012.

Voor IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR BVBA

(getekend) NICOLAIJ Ira,bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt, tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

Zevende besluit  Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal (verhoogd zoals voormeld) van de vennootschap en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firma.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de vennootschap onder firma in het rechtspersonen register, te weten het nummer 0840.470.257.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2012, en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de vennootschap onder firma worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De honderd zesentachtig (186) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal,

Achtste besluit  Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Hoofdstuk I. Rechtsvorm - Naam - Zetel - Duur - Doel

Artikel 1, - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "JOAKIM PRODUCTS",

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3545 Halen, Hagelandstraat 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3, - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.- Doelt

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven, de uitbating van brevetten, octrooien,

licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa;

- de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, met alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

financieel;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

*organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole:

* het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

* het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

* beheer, management en marketing;

* de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

- algemene handelsonderneming:

* de groot- en kleinhandel;

* tussenpersoon in handel;

* in- en uitvoer;

* alle soorten van handel van grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten;

* aile soorten van handel in nieuwe en tweedehands artikelen van welke aard dan ook;

* handel in goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Hoofdstuk Il. Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Hoofdstuk III. Bestuur en Vertegenwoordiging.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16, Bijzondere volmachten,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17, Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Hoofdstuk IV. Toezicht,

Artikel 18, Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk V. Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is In hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

Artikel 19, Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van de maand mei om 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen cm over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Hoofdstuk VII. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft,

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Hoofdstuk IX. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel 37.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 38.- Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist,

Artikel 39.- Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 40.- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 41.- Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverho-iging in geld is artikel 12 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaak-voerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 43.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 45.- Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk X. Keuze van woonplaats.

Artikel 46.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Negende besluit  Ontslag van de zaakvoerders van de oude vennootschap onder firma - kwijting,

Het mandaat van zaakvoerders in de vennootschap onder firma van de heer VANDERICK Frans en mevrouw BREMS Yvette, vervalt ingevolge voormelde omvorming te rekenen vanaf heden. Zij worden bedankt voor hetgeen zij tot bij haar omvorming voor de vennootschap hebben gedaan.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat sedert de oprichting van de vennootschap tot op heden.

Tiende besluit  Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutaire zaakvoerders, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur, de heer VANDERICK Frans en mevrouw BREMS Yvette, hier aanwezig en aanvaardend

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zoals voorzien in artikel veertien van de statuten.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen omdat de vennootschap er niet toe gehouden is, Elfde besluit  Machtiging zaakvoerders.

De vergadering verleent aan de aangestelde zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Twaalfde besluit  Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering verleent volmacht aan de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid afzonderlijk te handelen en tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

AI deze besluiten worden aangenomen met éénparigheid van stemmen,

Fiscale verklaring

Deze omvorming geschiedt onder het voordeel van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Annexes dü 1Vlónîteur be1gë

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve STROEYKENS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van omvorming; verslag van de zaakvoerders met staat

activa en passiva; verslag van de bedrijfsrevisor; de gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2011
ÿþMO 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beo a,

BE

Sta

I

*11166291*











RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 1 -104 2011

FdegLT



Ondememingsnr : .SD c '-1 -c:

Benaming

(voluit) : JOAKIM PRODUCTS

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Hagelandstraat 5 te 3545 Halen

Onderwerp ai te : OPRICHTING

Uit de onderhandse oprichtingsakte opgemaakt op 26 september 2011 blijkt dat:

1. de heer VANDERICK Frans Jan Renaat, bestuurder van vennootschappen, geboren op elf januari

negentienhonderd vierenveertig, wonende te 3545 Halen, Hagelandstraat 5,

en

2. mevrouw BREMS Yvette Justine Joseph, bestuurder van vennootschappen, geboren op éénendertig

januari negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 3545 Halen, Hagelandstraat 5,

een Vennootschap onder Firma opgericht hebben.

De statuten luiden als volgt (uittreksel):

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de benaming "JOAKIM PRODUCTS".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3545 Halen, Hagelandstraat 5.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven, de uitbating van brevetten, octrooien,

licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa;

- de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer

of financieel;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

* organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

* het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

* het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

* beheer, management en marketing;

* de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse,

commerciële, industriële of andere vennootschappen;

de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van

participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of

op iedere andere wijze.

algemene handelsonderneming:

* de groot- en kleinhandel;

* tussenpersoon in handel;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

' in- en uitvoer;

aile soorten van handel van grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten; alle soorten van handel in nieuwe en tweedehands artikelen van welke aard dan ook;

' handel in goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in Belgie en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro, vertegenwoordigd door vijftig aandelen, en gevormd door navolgende inbrengen in geld, volledig volstort:

- de heer VANDERICK Frans, voornoemd, verklaart zich te verbinden voor tweeduizend vijfhonderd euro en verklaart dit in te brengen in de vennootschap door een inbreng in geld, volledig valstort. Hiervoor worden hem vijfentwintig aandelen op naam toegekend, genummerd van 1 tot en met 25;

- mevrouw BREMS Yvette, voornoemd, verklaart zich te verbinden voor tweeduizend vijfhonderd euro en verklaart dit in te brengen in de vennootschap door een inbreng in geld, volledig volstort. Hiervoor worden haar vijfentwintig aandelen op naam toegekend, genummerd van 26 tot en met 50.

Artikel 9

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap aile handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder bepaalde duur.

Aan de zaakvoerders zal, bij gewone meerderheid van stemmen, een vertoning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 18

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 19

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 21

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 27

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 19 en 20.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Benoeming

De oprichters besluiten te benoemen tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

- de heer VANDERICK Frans, voornoemd,

- mevrouw BREMS Yvette, voornoemd,

die ieder afzonderlijk verklaren het mandaat te aanvaarden.

Ieder van de zaakvoerders, afzonderlijk optredend, kan in naam van de vennootschap alle handelingen

stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel_

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan: CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Frans VANDERICK, vennoot en zaakvoerder.

Getekend, Yvette BREMS, vennoot en zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 25.06.2015 15213-0523-011
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 22.06.2016 16211-0080-011

Coordonnées
JOAKIM PRODUCTS

Adresse
HAGELANDSTRAAT 5 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande