JOELZO B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOELZO B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.709.017

Publication

20/07/2015
ÿþVo beho aan Belg Staats Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15I0I6A I

(-

Ondernemingsnr: 0633 . 4z.)ct. 0,2 ~

Benaming: JOELZO B.V.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3621 Lanaken (Rekem), Leon Hermanslaan 11 bus 4

Onderwerp akte: VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING

j Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op 7 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap naar ¢ Nederlands recht "JOELZO B.V.", opgericht bij akte verleden voor notaris Mathijs Hubertus Marie BEMELMANS, te Nuth (Nederland) op 20 juni 2008, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer Î van Koophandel onder nummer 14103887, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

i EERSTE BESLUIT  VASTSTELLING VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING

De vergadering stelt vast en bekrachtigt dat op de bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden op 16 april 2015, besloten werd de gehele administratie van de vennootschap en de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap met ingang van 16 april 2015, te verplaatsen naar België, op

j volgend adres: 3621 Lanaken (Rekem), Leon Hermanslaan 11 bus 4, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap effectief wordt geleid en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te j stellen.

il TWEEDE BESLUIT  GELIJKSTELLING AAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NAAR BELGISCH RECHT

De vergadering bekrachtigt dat, ingevolge voormelde beslissing, de vennootschap dient te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

DERDE BESLUIT VERGELIJKING VAN DE STATUTEN MET DE BEPALINGEN VAN HET j BELGISCH VENNOOTSCHAPSRECHT

De vergadering bevestigt een vergelijking doorgevoerd te hebben van de statuten met het Belgisch vennootschapsrecht, onder andere met betrekking tot de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, de duur, het geplaatste en gestorte kapitaal, het bestuur, de vertegenwoordiging, de jaarvergadering, boekjaar, zoals weergegeven zal worden in de gecoördineerde statuten.

VIERDE BESLUIT -- BEVESTIGING AANSTELLING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering bevestigt de benoeming als niet-statutaire zaakvoerders van de heer KRAFT Joseph geboren te Heerlen (Nederland) op 16 oktober 1952 en zijn echtgenote mevrouw van RIJSWIJK Petronella, geboren te Heerlen (Nederland) op 19 april 1953, samen wonende te 3621 Lanaken Î(Rekem), Leon Hermanslaan 11 bus 4, en dit voor onbepaalde duur.

I ZESDE BESLUIT  BEKRACHTIGING DER STATUTEN,

De buitengewone algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de statuten als volgt luiden: STATUTEN (UITTREKSEL)

Naam en zetel

Artikel 1

j 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: JOELZO B.V.

2. Zij heeft haar statutaire zetel te Nuth (Nederland). De zetel van de werkelijke leiding van de vennootschap is ingevolge beslissing van de enig aandeelhouder op 16 april 2015 gevestigd te 3621 Rekem-LanakenkBe ië) Leon Hermanslaan 11 bus 4.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

---~ëfgiscf

Staatsblad

Luik B - vervolg

I Doel

I Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Kapitaal en aandelen

Artikel 4

i Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftien miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 15.500.000,00) verdeeld in vijftien miljoen vijfhonderd duizend (15.500.000) aandelen van elk I nominaal groot een euro (¬ 1,00).

Artikel 5

1. De aandelen luiden op naam doorlopende genummerd vanaf 1.

Bestuur

Artikel 7

i 1. Het bestuur, waarvan de bestuurders zaakvoerder worden genoemd, is belast met het besturen

i van de vennootschap.

2. Bij belet of ontstentenis van één of meer bestuurders/zaakvoerders zijn de overblijvende bestuurders/zaakvoerders, respectievelijk is de overblijvende bestuurder/zaakvoerder, tijdelijk met het gehele bestuur belast.

3. Ingeval van belet of ontstentenis van het gehele bestuur is de persoon die daartoe door de algemene vergadering van aandeelhouders is aangewezen tijdelijk met het bestuur belast. Vertegenwoord loin g

Artikel 8

1. Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap voor zover uit de wet niet anders voortvloeit

2. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede aan iedere bestuurder/zaakvoerder

afzonderlijk toe.

Algemene vergadering

Artikel 9

1. Elk jaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden en wel op de eerste van de maand

i juni om twintig_20.00) uur. Indien deze dag. een feestdagis zal de vergaderingplaats hebben op

ia a.

c.

d.

I e.

f.

g"

.'' Voor`

behouden aan het

E Be gf isc íi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015

Luik B - vervolg

de volgende werkdag.

2. De jaarvergaderingen worden gehouden in de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft tenzij

met inachtneming van de wettelijke bepalingen op een andere plaats rechtsgeldig vergaderd kan

worden.

Boekiaar, winst

Artikel 10

1. Het boekjaar van de vennootschap loopt van een januari tot en met eenendertig december daaropvolgend.

2. De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Toepasselijk recht

Artikel 11

Voor zover niet in tegenspraak met de dwingende rechtsbepalingen van België en Nederland is het

aanvullend suppletief recht dan wel het Belgisch recht van toepassing.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de medewerkers van Finvision Hasselt,

kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling en

met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te

vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het

rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij

de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds

voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering.

- afschriften van de proces-verbalen van de statutenwijzigingen verleden voor notaris Mathijs BEMELMANS te Nuth (Nederland) d.d. 16/04/2015, aangevuld bij akte verleden voor notaris Helga GOOSSENS te Nuth (Nederland) d.d. 2310612015.

- kopies notulen algemene vergaderingen d.d. 16/04/2015 en 2310612015.

gecoördineerde statuten.

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0275-012

Coordonnées
JOELZO B.V.

Adresse
LEON HERMANSLAAN 11, BUS 4 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande