JOMATECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMATECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.570.505

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 30.06.2014 14235-0433-013
21/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306681*

Neergelegd

19-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508570505

Benaming (voluit): JOMATECH

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Berkenstraat 119

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op veertien december

tweeduizend twaalf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer HOEBERS Marc Albert, geboren te Genk op vierentwintig juli negentienhonderd zestig, wonende te

3530 Houthalen-Helchteren, Berkenstraat 119.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "JOMATECH".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Berkenstraat 119.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

" Groot- en kleinhandel in materieel voor aannemers, in apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties, in sanitaire apparaten en artikelen, in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, in elektrische machines, toestellen en materieel.

" Algemene onderneming voor het leveren en plaatsen van elektrische verwarmingsinstallaties, branden diefstalmeldingsinstallaties.

" Onderneming voor de installatie van interfonie, sonorisatie en personeelsopsporing.

" Onderneming voor het plaatsen van elektrische kabels, aansluiting inbegrepen, zowel sterkstroom als zwakstroom.

" Onderneming voor alle elektromagnetische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen, van buiteninstallaties, hoogspanningsinstallaties, verlichtings- en signalisatiewerken langs wegen, water-, spoor- en luchtwegen.

" Onderneming voor leveren en plaatsen van bovengrondse elektriciteitsleidingen (meer dan vijftien kV)

" Algemene onderneming van telecommunicatie-uitrustingen en data-beheer, openbare telefoon- en telegraafuitrustingen, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmetingen, voor radio en televisie-uitzendingen, radar- en antenne-installaties.

" Onderneming voor uitrusting van informatieverwerking en procesregeling.

" Onderneming voor de aankoop- verkoop, huur, verhuur, onderhoud, herstelling en plaatsing van alle mogelijke systemen van centrale verwarming in welke vorm dan ook.

" Onderneming voor de aankoop- verkoop, huur en verhuur, onderhoud, herstelling en plaatsing van alle mogelijke koelingssytemen in welke vorm dan ook.

" Leveren en plaatsen van bliksemafleiders en ontvangstenantennes.

" Het stichten en oprichten van filialen, opslagruimten en bijkantoren zowel in binnen- als in buitenland.

" Aan- en verkoop, import- en export, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van alle mogelijk industriële en semi industriële machines, liften en werktuigen alsook van alle mogelijke gereedschappen in de ruimste zin van het woord.

" Het ontwikkelen, produceren, kopen en verkopen, het plaatsen van alle mogelijke toepassingen van luchttechnieken, ventilatie, airco (HVAC) en alle aanverwante in de ruimste zin van het woord.

" Het geven van advies, engineering, tekenwerk aan andere ondernemingen op gebied van alle mogelijke technieken, veiligheid, bedrijfsvoering, energieverbruik, energiebesparingen.

" Energieaudit en advies hierin.

" Het optreden als vertegenwoordiger en tussenpersoon in de handel voor alle mogelijke installaties, machines, gereedschappen en afgewerkte producten en meer bepaald in de volgende sectoren: voeding, textiel, bouw, landbouw, immobiliën en transportmiddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het optreden als raadgever in de financiële, administratieve, publicitaire en bedrijfsorganisatorische vakgebieden.

" Het optreden als expert in de ruimste zin van het woord.

" Het aan- en verkopen, in beheer houden, huren en verhuren, leasing, bouwen en verbouwen van alle mogelijke onroerende goederen.

" Patrimoniumvennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, met een waarde van honderd euro (100,00 EUR) elk.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE76 7370 3794 1995 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 december 2012 afgeleverd bankattest. Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand juni, om achttien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer HOEBERS Marc Albert, geboren te Genk op vierentwintig juli negentienhonderd zestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Berkenstraat 119.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINFISCO, met zetel te 3520 Zonhoven, Industrieweg 2075 bus 1, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0209-013

Coordonnées
JOMATECH

Adresse
BERKENSTRAAT 119 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande