JONKMANS DAVID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONKMANS DAVID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.578.073

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14229-0565-010
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 13.06.2013 13170-0187-010
07/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304274*

Neergelegd

05-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JONKMANS DAVID

0837578073

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Beverststraat 25

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op vier juli tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. De heer JONKMANS David Johan Clement, geboren te Hasselt op twee november negentienhonderd éénenzeventig en zijn partner, b. Mevrouw MOESEN Ellen, geboren te Bree op twintig september negentienhonderd drieënzeventig, samenwonende te 3600 Genk, Beverststraat 25.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  JONKMANS DAVID .

3. ZETEL: 3600 Genk, Beverststraat 25.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. 1. Onderneming voor het optrekken van allerhande gebouwen (individuele woningen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, commerciële en industriële gebouwen) en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingwerken van gebouwen; optrekken van gebouwen, individuele woningen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", restauratiewerken van allerhande gebouwen en monumenten;

2. Grondverzet, bouwrijp maken van terreinen, allerhande grondwerken in verband met de voorbereiding van bouwterreinen, nivelleringen, draineringen, ophogen en egaliseren, boringen; graven van sleuven en geulen verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

3. Slopingswerken van allerhande gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het restaureren en reinigen van gevels;

4. Metsel- en voegwerken, het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

5. Leggen van tegelvloeren en mozaïek; warmte en geluidsisolering; plafonneer- cementeer en alle andere pleisterwerken; plaatsen van chapes; leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen;

6. Onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; daktimmerwerken.

7. Onderneming voor alle metaalconstructiewerken en metalen schrijnwerk; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, garagepoorten, zonneblinden, traliewerk, hekken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof. Vervaardiging van machines en overige gereedschapswerktuigen voor de metaalbewerking.

8. Grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingwerken.

9. Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en industriële pijpleidingen;

10. Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gas verwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders en stookolietanks;

11. Onderneming voor het schilderen van gebouwen; voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal;

12. Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet metalen dakbedekkingwerken van gebouwen;

13. Onderneming voor steen- en marmerwerken voor gebouwen, het bouwen van zwembaden, het bouwen van schoorstenen en open haarden en sierschouwen; het bouwen van rioleringen.

14. Onderneming voor de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in metaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming voor de installatie van garagepoorten, luiken. zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort in metaal; installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal.

Onderneming voor het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, thermische isolatiematerialen en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

15. Onderneming voor het plaatsen van elektrische leidingen, verlichting, drijfkracht, telefoon en televisie,

alle elektriciteitswerken, elektrotechnisch installateur;

Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen;

Onderneming voor het onderhouden en herstellen van elektrisch materiaal en elektrische toestellen

16. Onderneming voor het uitvoeren van diverse grondwerken. Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van autowegen en andere wegen; vliegvelden, aanleggen van parkings- en inritten, leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; grondwerken; rioleringswerken; draineringwerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccommodatie.

Onderneming voor het aanleggen en inrichten van vijvers. Onderneming voor het plaatsen en boren van waterputten.

Met inbegrip van de aan- en verkoop van alle aanverwante artikelen.

Deze opsomming is ter titel van inlichting, doch niet beperkend.

17. Onderneming voor het vervoer van goederen over de weg, zowel internationaal als nationaal; het vervoer in de meest brede zin: containervervoer, tankwagenvervoer, ADR-transport, vervoer van stukgoederen en bulktransport, eveneens verhuizingen voor rekening van particulieren en bedrijven.

Onderneming voor het laten uitvoeren door andere vervoerders van alle goederenvervoer met of zonder levering van materialen;

Het met elkaar in contact brengen van twee of meer personen of vennootschappen met het oog op het afsluiten van overeenkomsten betreffende vervoer en/of levering van goederen, waarbij de vennootschap slechts optreedt als tussenpersoon en/of als mandataris van de andere derden, die haar lastgevers worden.

II. Groot- en kleinhandel. import en export, huren, verhuren en leasen :

- in allerlei industriële machines, werktuigen , materialen en machines voor de industrie, landbouw- en

transportvoertuigen, containers, vrachtwagens, autobussen auto's en allerlei motorvoertuigen, apparaten en

toebehoren;

- in alle bouwmaterialen en bouwprodukten, cement-en betonprodukten, elektrische materialen en

elektrische huishoudstellen, in alle elektrisch en radiotechnisch materieel in verwarmingsmaterialen, kachels,

alle sanitaire artikelen en toestellen, boilers, waterverzachters; in allerhande meubelen, huishoudelijke artikelen

en artikelen betreffende de wooninrichting, bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen;

- in drogisterijartikelen en onderhoudsproducten;

- in ijzerwaren en verfwaren;

- in allerhande brandstoffen, metalen en chemische producten;

- in textiel, kleding, bont, schoeisels en lederwaren;

- in voedings- en genotsmiddelen, allerhande dranken, granen, zaden, groenten en fruit;

- in bureelmaterialen en bureelmachines, bureelbenodigdheden, papier, boeken, sieraden, geschenk- en

sportartikelen.

Het verkopen voor rekening van derden als commissionair.

III. Immobilienkantoor

De vennootschap kan zowel voor eigen rekenin g als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, onroerende en roerende goederen bouwen, kopen, verkopen, verkrijgen, behouden, beheren, huren en verhuren, leasen, ruilen of vervreemden.

Zij kan alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLLEDIGE VOLSTORTING : DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld.

De inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Mercken & Co , met kantoor te 3500 Hasselt, Heidestraat, 47, vertegenwoordigd door de heer Wery Mercken, bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van dit verslag de dato dertig juni tweeduizend en elf luiden als volgt:

 Ondergetekende, BVBA MERCKEN & Co, bedrijfsrevisor te Hasselt, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JONKMANS DAVID, waarbij de waardering zowel van de in te brengen bestanddelen als van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de vennootschap, dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrenger de heer Jonkmans David is;

c) de in te brengen bestanddelen materiële vaste activa toebehorende aan de eenmanszaak van de heer Jonkmans David betreffen. Wij dienen echter een voorbehoud te formuleren inzake de overdracht van de Scania vrachtwagen met chassisnummer YS2G6X60002067807, dit aangezien deze noch reeds geleverd noch reeds betaald werd;

d) de beschrijving van de ingebrachte materiële vaste activa beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 30 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 29 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JONKMANS DAVID, zonder vermelding van nominale waarde van, met een fractiewaarde van 1/30ste van het kapitaal van 30.000,00 euro. Daarnaast bestaat de vergoeding van de inbreng uit de overname van de lopende financieringen in de eenmanszaak door de vennootschap, dit voor een bedrag van 163.246,18 euro. Ten behoeve van deze financieringen werden de betreffende goederen in pand gegeven. We dienen echter aan te geven dat we geen schriftelijk akkoord hebben ontvangen van de bank met betrekking tot de overdracht van de financieringen naar de vennootschappen. Tot slot dient als vergoeding 27.109,31 euro ingeboekt te worden als een vordering op de vennootschap dewelke zal ingeschreven worden op het credit van de lopende rekening van de inbrenger in de vennootschap.

Wij hebben geen kennis van andere bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

De certificaten zoals bedoeld in artikel 442 bis van het Wetboek van inkomstenbelastingen, artikel 93undecies B van het Wetboek BTW en artikel 16ter van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27/7/1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen, hebben wij bij ondertekening van dit verslag nog niet ontvangen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te goeder trouw,

Hasselt, 30 juni 2011

BVBA MERCKEN & Co

Burgerlijke vennootschap

vertegenwoordigd door

Wery Mercken

Bedrijfsrevisor

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer David

JONKMANS voornoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De algemene

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één juli tweeduizend en elf geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op acht juni tweeduizend dertien om negentien uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Als bijzondere gevolmachtigden worden aangesteld met macht van indeplaatsstelling, Boekhoudkantoor MOESEN Martin, te 3600 Genk, Mettenveld, 20, haar vertegenwoordigers, bedienden, aangestelden of lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van vier juli tweeduizend en elf.

Notaris Xavier Voets te Bilzen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JONKMANS DAVID

Adresse
BEVERSTSTRAAT 25 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande