JORA

NV


Dénomination : JORA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 435.991.145

Publication

30/05/2014
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

1111



20 MEI 2014

" lesmm..«.,,leete

Griffie





*14109246*



Ondernemingsnr : 0435.991.145 Benaming

(voluit) : JORA NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: kleinstraat 13 - 3600 Hasselt

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen werd door de Raad van! Bestuur van de navermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het volgende fusievoorstel opgesteld, 1 waarvan de tekst hierna volgt.

1. De te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.de naamloze vennootschap "ORLANDO NV", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13, KBO nr 0446.157.834, BTW-nummer BE 446.157.834, hier vertegenwoordigd door haar bestuurders : de heer Frank Bekkers, optredend zowel in persoonlijke naam als als vast vertegenwoordiger van Jora nv, en mevrouw Kristel Vanquaethoven ;

2.de naamloze vennootschap "JORA NV", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13, KBO nr 0435.991,145, BTW-nummer BE 435.991.145, hier vertegenwoordigd door haar bestuurders : heer Frank Bekkers, optredend zowel in persoonlijke naam als als vast vertegenwoordiger van Orlando nv, en mevrouw= Kristel Vanquaethoven;

De vennootschap vermeld onder 1, supra wordt hierna de "overnemende vennootschap" genoemd; de. vennootschap vermeld onder 2. supra wordt hierna de "over te nemen vennootschap" genoemd.

2. Juridisch karakter

De Raden van Bestuur van voornoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om te doen wat in; hun macht ligt om tussen de vennootschappen een fusie tot stand te brengen uiterlijk einde juli 2014 tegen navermekle voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve Algemene Vergaderingen van deze vennootschappen.





De fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van' vennootschappen.



Onder "fusie" zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "fusie door overneming", met vereenvoudigde procedure zoals gedefinieerd door Artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van JORA NV, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening overgaat op ORLANDO NV.



3. Statutaire doelen

Het maatschappelijk doei van voornoemde vennootschappen is momenteel het volgende op basis van de statuten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

JORA NV (ove te nemen vennootschap)

"De vennootschap stelt zich tot doel:

ODe groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de commissiehandel van aile piastiekprodukten, zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik, alsook alle speelgoedartikelen,

OHet inrichten en organiseren van festiviteiten, evenementen, mode-shows, beurzen en tentconstellingen. ElOnderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

UlDe participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenland, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, overschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

01-let verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

ODe verwerving en de uitbating van brevetten en concessies,

ElTussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

ORLANDO NV (overnemende vennootschap):

"De vennootschap stelt zich tot doel:

LIDe groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de commissiehandel van alle plastiekprodukten, zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik, alsook alle speelgoedartikelen.

00nderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

DOnderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens

cDe participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenland, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, overschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

011et verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

CDe verwerving en de uitbating van brevetten en concessies.

OTussenpersoon in de handel, ais makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

CDe agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling

oDe verhuring van installaties, uitrusting en materieel,

De vennootschap kan overgaan tot elle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4. Uitgifte van aandelen

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven naar aanleiding van de fusie vermits ORLANDO NV reeds eigenares is van alle aandelen van JORA NV, Er wordt geen wijziging aan deze aandeelhoudersstructuur verwacht tot aan het effectief verwezenlijken van de fusie,

5. Kosten

Aile kosten voortvloeiend uit deze fusie zijn ten laste van ORLANDO NV.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Boekhoudkundige uitwerking

De datum vanaf welke de handelingen van JORA NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van ORLANDO NV, is vastgesteld op 1 januari 2014.

7. Bijzondere rechten en voordelen

Aangezien de aandeelhouders van JORA NV en van ORLANDO NV niet beschikken over bijzondere rechten, en aangezien er ook geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, zullen door ORLANDO NV geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van JORA NV, Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

8. Bodemsanering

De over te nemen vennootschap is eigenaar van onroerende goederen gelegen in het \Maras Gewest waarvan de overdracht onder de toepassing valt van het Decreet van de Vlaamse Raad van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering ("Bodemsaneringsdecreet"), zoals herhaaldelijk gewijzigd.

Bijgevolg zal krachtens artikel 2, 18° van het Bodemsaneringciecreet het voorstel tot fusie van rechtspersonen, als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden worden beschouwd.

Bijgevolg zal de beslissing tot fusie dan ook genomen worden door een buitengewone vergadering in een notariële akte, in dit kader werd reeds aan de notaris gevraagd om bij OVAM de nodige getuigschriften op te vragen en de nodige formaliteiten in verband met het Bodemsaneringsdecreet te vervullen. Deze attesten luiden als volgt

i)Met betrekking tot het onroerend goed gelegen te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13, Perceel 0955V, Kad. Afd. 71323 Hasselt, 3 Afd., art.nr. 11058 (toestand op 01.01.2014; attest dd. 09.05.2014) :

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

ii)Met betrekking tot het onroerend goed gelegen te Gent, Groot Brittaniëlei 107, Perceel 0956S7, Kad. Afd. 44816, Gent 16 Afd., art.nr. 21635 (toestand op 01.01.2013; attest cid. 12.05.2014):

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1.Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd,

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend onderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 23.11.2007, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2.Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM :10.12.2001

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL Oriënterend bodemonderzoek ivm mogelijke bodemverontreiniging (01/03872)

AUTEUR Adviesbureau voor Bodemonderzoek NV

DATUM :23.11.2007

TITEL Oriënterend Bodemonderzoek te Gent (Masconstruct NV)  07.10.286

AUTEUR : Geolab BVBA

De overgenomen vennootschap zal in de akte van buitengewone algemene vergadering dienen te verzaken aan alle nietigheid in het kader van het decreet op de bodemsanering en bodembescherming.

9. Neerlegging van het fusievoorstel

Het bovenstaand fusievoorstel zal door de Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen warden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 20 mei 2014.

De Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen geven volmacht aan BB&B Bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd door Inge Beernaert, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, om dit fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven uiterlijk op 20 mei 2014.

10. Fiscale verklaring

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld ; door de artikelen 117 en 020 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vçor-

beflotelen k

aan het

Belgisch

Staatsblad

Opgemaakt op 12 mei 2014 in 5 originelen.

Elke vennootschap erkent twee originelen ontvangen te hebben, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en één om bewaard te worden op de zetel van elke vennootschap en het vijfde exemplaar bestemd is voor de notaris.

Getekend,

De bestuurders van ORLANDO NV:

Jora nv, Bestuurder Frank Bekkers Kristel Vanquaethoven

vertegenwoordigd Bestuurder door Frank Bekkers Bestuurder

De bestuurders van JORA NV:



Orlando nv, Bestuurder vertegenwoordigd door Frank Bekkers Kristel Vanquaethoven Bestuurder Frank Bekkers

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : HA076641
06/11/2014
ÿþ p

Motl Word 11.1



E. += j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.991.145

Benaming

(voluit) : JORA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kleinstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ONTBINDING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 31 juli 2014, geregistreerd drie bladen geen verzendingen op het 1ste registratiekantoor Hasselt 1 op 11 augustus 2014, register 5 boek 808 blad 64 vak 09. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De ontvanger (gel) K. Blondeel, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ Ontslag wordt gegeven van de voorlezing van het fusievoorstel.

2/ Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van de nv "JORA", overgenomen vennootschap, met zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13, door de naamloze vennootschap "ORLANDO", overnemende vennootschap, met zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13.

Besloten wordt de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op gezegde fusie.

Bijgevolg zal gans het vermogen van de naamloze vennootschap "JORA", overgenomen vennootschap, met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de naamloze vennootschap "ORLANDO", overnemende vennootschap.

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, aangezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

3/ De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden nà de fusie, zal meteen kwijting inhouden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben van 1 januari 2014 tot de verwezenlijking van de fusie.

4/De voorgaande beslissingen zijn onderworpen aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van; het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de nv "ORLANDO", overnemende vennootschap.

5/ De boeken en archieven van huidige vennootschap zullen bewaard worden gedurende ten minste 10 jaar, door de overnemende vennootschap.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

28 OKT. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2013 : HA076641
12/08/2013 : HA076641
20/08/2012 : HA076641
30/08/2011 : HA076641
18/08/2011 : HA076641
31/08/2010 : HA076641
02/09/2009 : HA076641
02/09/2008 : HA076641
12/07/2007 : HA076641
09/07/2007 : HA076641
02/08/2006 : HA076641
08/02/2006 : HA076641
04/01/2006 : HA076641
04/10/2005 : HA076641
01/10/2004 : HA076641
09/08/2004 : HA076641
28/06/2004 : HA076641
02/07/2003 : HA076641
21/06/2002 : HA076641
12/07/2001 : HA076641
01/01/1993 : HA76641
25/01/1992 : HA76641
06/10/1990 : HA76641
11/10/1989 : TG64957
24/12/1988 : TG64957

Coordonnées
JORA

Adresse
KLEINSTRAAT 13 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande