JOREMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOREMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.925.511

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

i i: r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc 111111

beht aat Beli Staa

Rechtbank van knephandet

31 JAN. 2014~

w rik 814 ie

Ondernemingsnr : d U (4.

Benaming (voluit) : JOREMA

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . Zetel ; 3590 Diepenbeek, Onze-Lieve-Vrouwstraat 22

Onderwem akte i OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 30 januari 2014, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt

IDENTITEIT DER OPRICHTER :

De heer VANDEBROEK Rein Joris Maria, geboren te Hasselt op 12 mei 1967, ongehuwd, wonend te 3590 Diepenbeek, Onze-Lieve Vrouwstraat 22.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : JOREMA

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Onze-Lieve-Vrouwstraat 22.

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel:

1) Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, In België als in het buitenland:

A. Alle activiteiten in de horeca-sector en het horeca-bedrijf, inbegrepen catering en traiteurdiensten, zoals onder meer doch niet beperkend: het uitbaten van drank- en eetgelegenheden, cafés, café-restaurants (taverne, brasserie), tearooms, verbruikssalons, kantines, wijn-, snack-, sandwich-, toffee- en milkbars, fast-food zaken, frituren, restaurants, hotels, dancings, clubs en alle aanverwante of soortgelijke inrichtingen, welke onder meer omvat:

- Het aan- en verkopen van alle producten, grondstoffen, toestellen, dranken (al of niet alcoholhoudend), eetwaren, alle koude en warme gerechten, gebak, confiserie, roomijs, tabak en rookwaren en al wat verder nodig is ter exploitatie van haar instellingen.

- De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement.

- De verhuring en uitbating van automatische spelen en handigheidsspelen, inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen en dergelijke.

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentie-oorden. - Het verschaffen van ontbijt en gastentafel.

- Het uitbaten van een restaurant, organiseren van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurant met een beperkt aantal kamers ten behoeve van het eigen cliënteel.

- Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, bedrijfsrestaurants, kantines, enzovoort.

- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, inclusief het thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

- Algemene consulting gericht op de horeca.

- Organisatie en logistieke ondersteuning van evenementen, feesten, happenings, party's, concerten, festivals, beurzen, reclame- en mediatoepassingen in elk bedrijfssegment en dit zowel voor eigen rekening, voor rekening van alle mogelijke derden als in deelneming met derden. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap kan hiervoor alle mogelijke diensten verschaffen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de organisatie van deze activiteiten.

- Het bieden van logistieke ondersteuning aan horecazaken, tavernes, restaurants; Het huren en verhuren van alle materialen nodig of gebruikt bij de hogergenoemde activiteiten.

B. Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters, welke onder meer

omvat:

- Industriële vormgeving.

- Uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en

waterbouw en het verkeer.

C. Activiteiten van industriële designers, van grafische designers en van interieurdecorateurs.

D. Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten. E, Ontwerp en bouw van podia.

2) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises.

3) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

4) Consulting op het gebied van beheer en management, evenals consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement.

5) Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

6) De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

7) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

8) Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

9) Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

10) Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

11) Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten inzake de financiële transacties en de financiële markten, en het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen kan verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of uit te breiden, dit zowel in België als in het buitenland.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal zij die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 30 januari 2014; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

a " GEPLAATSTE KAPITAAL : Het kapitaal, dat geheel en onvoorwaardelijk geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Samenstelling: Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderdzesentachtig (186) aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, door de oprichter, de heer VANDEBROEK Rein Joris Maria, mits een storting van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00).

Deze storting werd gedaan op een bijzondere rekening onder nummer BE37 7350 3487 5528, geopend op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap KBC BANK, zoals blijkt overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op 29 januari 2014.

Als VERGOEDING voor deze inbreng, werd aan de oprichter, de honderdzesentachtig (186) aandelen toegekend.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, . benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtigde(n) bij bijzondere volmacht.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni, om elf uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 30 januari 2014 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer VANDEBROEK Rein Joris

Maria, voornoemd.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de

zaakvoerder.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Uittreksel afgeleverd véôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

door

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad  \F--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.06.2016 16238-0597-012

Coordonnées
JOREMA

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 22 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande