JORFLA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JORFLA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 549.784.617

Publication

01/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Jordens Luc, geboren te Genk op 16 september 1959, wonende te 3600 Genk, Hoogveldstraat 47 wordt op 20 maart 2014 overeengekomen een Vennootschap onder Firma op te richten onder de benaming  JORFLA .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Hoogveldstraat 47.

De vennootschap heeft tot doel:

Advies en begeleiding van autorijscholen, autorijopleiding, aanpassen van leerbegeleiding, faciliteren van de autorijopleiding in erkende autorijscholen, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding van deze scholen. Alle activiteiten zoals het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie. Activiteiten rond opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training betreffende hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, markenting en publiciteit. Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren zoals o.a. telefonische permanentie verzorgen, secretariaatsdiensten, als ook de huur- en verhuur van burelen, lokalen, parkings, voertuigen, meubelen, bureel- en computermateriaal, het ter beschikking stellen van vergaderzalen. Organisatie van evenementen zoals inrichten van cursussen. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden inde ruimste zin van het woord. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel. Het behartigen van commerciële en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen waarvan sprake onder 1. Het verwerven en beheren en exploiteren van een patrimonium, samengesteld uit roerende (bv. Intellectuele rechten zoals patenten) en of onroerende goederen, het valoriseren en instand- houden van dit patrimonium. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap; daartoe mag de vennootschap alle onroerende en roerende en financiële handelingen verrichten, zoals aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin evenals aankopen te gelde maken en beleggen in effecten en andere waarde elementen.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Tussen de ondergetekenden:

Mevrouw, Flament Marie-Thérèse, geboren te Turnhout op 23 januari 1962, wonende te 3600 Genk,

Hoogveldstraat 47

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : JORFLA

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hoogveldstraat 47

*14303158*

Luik B

0549784617

3600

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Genk

Griffie

Neergelegd

28-03-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereisten activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onder aanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samen werken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met boven vernoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking te bevorderen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200 euro. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

Mevrouw Flament: 100,00 EUR (honderd euro)

De heer Jordens: 100,00 EUR (honderd euro)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar.

Het eerste boekjaar zal lopen van 01/04/2014 tot en met 31/12/2014.

Alle betwistingen i.v.m. deze overeenkomst vallen uitsluitend onder de bevoegdheden van de Rechtbanken van Genk en Tongeren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij

worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder die alleen kan optreden.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere

en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Worden tot zaakvoerder benoemd : mevrouw Flament Marie-Thérèse, de heer Jordens Luc

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, Accountants Bastiaens BVBA, met zetel te Lommel, Molsekiezel 233, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, aan als bijzondere gevolmach-tigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen enzovoort, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

Jordens Luc

Zaakvoerder

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

Mevrouw Flament voor vijftig procent (50 %);

De heer Jordens voor vijftig procent (50 %).

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De jaarvergadering zal ieder jaar plaatsvinden op de 2de dinsdag van de maand juni om 20.00u.

Coordonnées
JORFLA

Adresse
HOOGVELDSTRAAT 47 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande