JORIS STIJVEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORIS STIJVEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.126.943

Publication

06/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiuuui~u~uji~i ~ui

aazo3a

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Neergelegd tar pr foie der raceank v. koophandel An!werpon, afd. Tongeren

2 8 -10- 20t4

De griffierGri#fie

Ondernemingsnr : 0835.126.943

Benaming

(voluit) : JORIS STIJVEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Zwartberg 161, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 11 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORIS STIJVEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondememingsnummer 0835.126.943, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 31 juli 2014, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 juli 2014.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van dit verslag van de zaakvoerders en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de heer Hubert Vencken, optredend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, aangesteld door de zaakvoerder, verslag dat werd opgesteld op 9 september 2014, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 31 juli 2014.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt.

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap JORIS STIJVEN BV BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 31.07.2014 opgesteld, die een balansto-taal opgeeft van ¬ 197.133,09 en een netto actief van ¬ 189.356,52.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de inbaarheid van de rekening-courant, de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden."

De aanwezige deelnemers aan deze algemene vergadering erkennen op voorhand kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

AI Na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap.

BI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is, te weten : voornoemde heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, wonende te 3680 Maaseik, Bergerstraat 110.

VIERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

AI De vergadering benoemt voornoemde heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, wonende te 3680 Maaseik, Bergerstraat 110, ais vereffenaar, die zijn mandaat als vereffenaar aanvaardt. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn.

De benoeming ais vereffenaar vindt, conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, plaats onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Tongeren, zodat voornoemde vereffenaar slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door voormelde rechtbank werd bevestigd,

Voormelde opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een of meerdere vereffenaars, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan voomoemde heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, wonende te 3680 Maaseik, Bergerstraat 110, zijnde de hiervoor onder opschortende voorwaarde benoemde vereffenaar, die hier aanwezig is, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar op te stellen en in te dienen bij de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Tongeren en dit samen met:

" de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2014;

"een kopie van onderhavige akte;

" een kopie van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de datum van de bevestiging van de benoeming door de rechtbank zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van het besluit van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

BI De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan de handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder een -- ten aanzien van de in zitting van heden overkoepelend verleende - bijkomende machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar kan in die context onder meer de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen en kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven of opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslagleggingen, verzetten of andere beletselen, waarbij deze opsomming ter indicatie werd opgegeven en dus niet beperkend is.

De vereffenaar kan ervan worden ontslagen om inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

CI Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, worden ondertekend door de vereffenaar, die zich niet dient te verantwoorden met betrekking tot zijn bevoegdheid.

VIJFDE BESLUIT

AI De vergadering neemt er akte van dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap, en dus rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, de vennootschap blijft bestaan met het oog op haar vereffening, en aldus een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening.

Dientengevolge wordt besloten de maatschappelijke benaming aan te vullen met de woorden "IN VEREFFENING", zodat haar maatschappelijke benaming vanaf heden luidt "JORIS STIJVEN IN VEREFFENING",

BI Er wordt kennis van genomen dat, op basis van de vigerende wettelijke bepalingen, tevens toepassing zal verleend worden aan onder meer volgende nadere modaliteiten inzake de vereffeningsprocedure

* In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de decharge.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

* Indien de vergadering de rekeningen alsdan goed-keurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten,

1

Ar

v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Dezelfde buitengewone vergadering der aandeelhouders duidt tevens de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Cl De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, wonende te 3680 Maaseik, Bergerstraat 110, voomoemde vereffenaar, om, namens en voor rekening van de vennootschap

" alle administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer alle inschrijvingen, wijzigingen en doormalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

" alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de administratieve uitvoering van de in deze akte genomen besluiten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

* verslag bedrijfsrevisor

* staat van actief en passief per 31.07.2014

* verslag bestuursorgaan

* uitgifte bekrachtigingsvonnis benoeming vereffenaar

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 15.03.2013 13064-0505-014
31/05/2011
ÿþzwiz Mod 2.1

figUr

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



J,1,111j11111,11,11iilltlIII

RA

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

19 -05- 2011 , '

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0835.126.943

Benaming

(voluit) : JORIS STIJVEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161

Onderwerp akte : Quasi-inbreng, neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de BV ovv CVBA Callens, Pirenne & C°, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 232/4, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen, beide verslagen van 22 april 2011.

Joris Stijven,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/04/2011
ÿþMod 2,1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeergcicgd- gifIIC UCf ~T1 rechtbank V. koophandel te TONG Er?ENNJ

De Hoofdgnffer-Griffie

(Re

Luik B



11lI1INVIINVI~~l11lfl11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : Joris Stijven

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goossens & Vanderstraeten, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar' Zwartberg 24, op 24 maart 2011, blijkt dat door de heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161, ongehuwd, een burgerlijke vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "Joris Stijven", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voomoemde oprichter, de heer STIJVEN Joris, verklaart in te schrijven op alle honderd zesentachtig (186) aandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer STIJVEN Joris, die verklaart te aanvaarden, de honderd zesentachtig (186) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer STIJVEN Joris, verklaart dat de aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volstort werden ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Door de oprichter dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00) volstort te worden.

Gemeld bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de BNP Panbas Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voomoernde financiële instelling op 22 maart 2011, wordt door de oprichter aan ondergetekende geassocieerd notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

-De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Joris Stijven"

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161.

-De vennootschap heeft als doel de volgende activiteiten:

1)het uitbaten van één of meerdere tandartspraktijken;

2)het uitvoeren van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratorische prestaties inzake tandheelkunde, kleine mondheelkunde, orthodontie en aanverwante disciplines;

3)het inrichten van beroepslokalen voor het beoefenen van tandheelkundige en aanverwante disciplines; 4)het verschaffen van middelen voor het oprichten en exploiteren van tandartspraktijken;

5)het innen van erelonen der tandartsen en tandheelkundigen in dienst van de vennootschap of zelfstandig opererend;

6)het voeren van een algemeen, medisch en tandheelkundig secretariaat ten voordele van haar vennoten, de tandartsen en tandheelkundigen in haar dienst of met haar verbonden.

De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijzen deelnemen aan verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

0835.126,943

"

. . " r

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

t(oor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

-De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand maart om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het volgende jaar. Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De oprichter verklaart:

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 24 maart 2011 en eindigt op 30 september 2012 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 maart 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De oprichter verklaart als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 24 maart 2011, te weten : de heer STIJVEN Joris, geboren te Maaseik op 03 april 1985, thans wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 161.

Het mandaat van de zaakvoerder zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering der vennoten, bezoldigd zijn.

Het bedrag van de eventuele bezoldiging zal door de algemene vergadering worden bepaald.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" uitgifte akte;

Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JORIS STIJVEN

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 161 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande