JORISSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORISSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.432.066

Publication

22/05/2014
ÿþ~ Mod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie dar rechtbank

V. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

12 -05- 2014

De Griffie griffier,

i A

u

19 5099'

Ondernemingsnr : 0806.432.066

Benaming (voluit) : Jorissen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel (volledig adres): Vliegstraat 89 - 3570 Alken

Onderwerp(en) akte : kapitaalverhoging  omvorming  statutenwijziging 

ontslag en benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op 30 april 2014, nog

te registreren, blijkt:

"TEN JARE TWEEDUIZEND VEERTIEN

OP DERTIG APRIL

Voor mij, meester Rose Marie Vanhelmont, notaris ter standplaats Hasselt.

Is bijeengekomen, in mijn kantoor, de buitengewone algemene vergadering der

aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap Jorissen met

maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Vliegstraat 89.

Opgericht bij onderhandse akte de dato 1 augustus 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad van 29 september daarna onder referte 08155273.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0806.432.066.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders, in het bezit van het hierna

vermelde aantal aandelen, volgens hun verklaring:

1) De heer JORISSEN Pieter René Jo, geboren te Hasselt op 12 september 1985, nationaal nummer 850912-161-66, wonende te 3570 Alken, Vliegstraat 89, beherende vennoot en eigenaar van negentien (19) aandelen.

2) De Heer JORISSEN Erie Ghislains geboren te Kanne op 31 oktober 1959, nationaal nummer 591031-231-51, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 131, stille vennoot en eigenaar van één (1) aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Totaal.: twintig (20) aandelen, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke

kapitaal.

BUREAU.

De zitting wordt geopend om negentien uur, onder het voorzitterschap van de heer

JORISSEN Pieter, voornoemd, zaakvoerder. Gezien het beperkt aantal aanwezigen wordt er

niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER:

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, ondergetekende notaris het volgende te akteren:

X. Dat huidige buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen wordt met volgende

agenda:

1. Kapitaalvermeerdering met negentienduizendvijfltonderd (19.500,00 E) euro om het maatschappelijk kapitaal te verhogen van vijfhonderd (500,00 E) euro tot twintigduizend (20.000,00 E) euro door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van negentienduizendvijfaonderd (19.500,00 E) euro, dat zal worden afgenomen van de beschikbare reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en aanpassing van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de hiervoor genomen beslissing.

3. Lezing, bespreking en goedkeuring van:

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de vennootschap in datum van 7 april 2014, betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bij dat verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten per 31 januari 2014, hetzij minder dan drie maand tevoren.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 777, eerste en tweede alinea van het Wetboek - van vennootschappen door de de BVBA Bedrijfsrevisor M. Massy, met kantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, in datum van 28 april 2014, betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Omzetting van onderhavige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

5. Vaststelling ontslag van de statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap vanaf heden en verlenen van kwijting voor zijn mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Benoeming van één of meer zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. Goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Machtiging van de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De

vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de

bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

H. Geen enkel beding in de statuten voorziet dat de rechtsvorm niet mag gewijzigd worden.

III. Er zijn twintig gelijke aandelen, allen met een fractiewaarde van één twintigste (1/20ste).

IV. De statutaire zaakvoerder, te weten de heer JORISSEN Pieter, voornoemd, is aanwezig. Vaststellingdat de vergadering geldig is samengesteld:

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Afhandeling van de agenda:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgens de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentienduizendvijfhonderd (19.500,00 E) euro om het te brengen van vijfhonderd (500,00 E) euro op twintigduizend (20.000,00 E) euro door incorporatie in het kapitaal van een som van negentienduizendvijfhonderd (19.500,00 E) euro vooraf te nemen uit de beschikbare reserves der vennootschap zoals ze blijken uit de jaarrekening afgesloten op 31 januari 2014, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

TWEEDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken Mij Notaris te akteren dat de kapitaalsverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volstort dat het kapitaal effectief wordt gebracht op twintigduizend (20.000,00 E) euro.

Artikel 5 van de statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

DERDE BESLUIT

Lezing, kennisname en goedkeuring van volgende verslagen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

* Voormeld verslag opgemaakt in datum van 7 april 2014 overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de vennootschap

betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

* Voormeld verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 777, eerste en tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen door de heer Marc Massy, voormelde bedrijfsrevisor, in datum van 28 april 2014, betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Bedrijfsrevisor M Massy, bedrijfsrevisor te Zonhoven, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de gewone commanditaire vennootschap Jorissen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jorissen overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek Vennootschappen dat:

-- Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 januari 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad

- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gebleken dat het netto-actief werd overgewaardeerd voor een bedrag 7.740, 39 euro m.b.t. niet opgenomen vennootschapsbelasting voor het lopende boekjaar.

- Het netto-actief volgens deze staat van 91.344, 37 euro is 90.844, 31 euro hoger dan

het maatschappelijk kapitaal van 500 euro en 72.794,37 e hoger dan het minimumkapitaal van 18,550 euro vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij het netto-actief evenwel overgewaardeerd is met een bedrag van 7.740, 39 euro."

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben..

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Een origineel van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, zal, tegelijk met een expeditie van onderhavige akte, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, onverminderd de hiervoor vermelde beslissingen, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de hierna gemelde toekenning der aandelen in voormelde verhouding.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de Gewone Commanditaire Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister. Gezegde omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 januari 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt na de hiervoor vermelde kapitaalverhoging twintigduizend (20.000,00¬ ) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigd één twintigste (1/20ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Iedere aandeelhouder zal voor één (1) aandeel in de gewone commanditaire vennootschap, één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen, zodat dienvolgens de aandelen van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toekomen als volgt:

- de heer JORISSEN Pieter, voornoemd: negentien (19) aandelen.

- de heer JORISSEN Eric, voornoemd: één (1) aandeel.

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de zopas gemelde toekenning der aandelen in voormelde verhouding.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, te weten de heer JORISSEN Pieter, voormeld, die verklaart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn ontslag te aanvaarden. Op de eerstvolgende jaarvergadering zal hem ontlasting worden

verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur

van de vennootschap: de Heer JORISSEN Pieter, voornoemd, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering keurt, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, de nieuwe tekst

van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed, zodat de'

statuten zullen luiden als volgt:

Vorm -. naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

benaming Jorissen.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3570 Alken VIiegstraat 89.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke

natuurlijke of rechtspersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op:

1) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

2) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de ruimste zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

3) Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle roerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

5) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante duurzame immateriële vaste activa.

6) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling,

omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerking voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

7) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buiteland.

Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000,00 E) euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

.i

e . .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lll~{C B - Varvnla

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste woensdag van de maand maart om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. " Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lasten de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het petto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

ACHTSTE BESLUIT

De zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen. STEMMING

De voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen, en dit zowel door de beherende als door de stille vennoot. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor. (get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 29.03.2017, NGL 27.04.2017 17109-0340-016

Coordonnées
JORISSEN

Adresse
VLIEGSTRAAT 89 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande