JOS EERLINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS EERLINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.083.206

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0308-011
20/08/2015
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

1 1 -08- 2015

De griffGriffie

Ondernemingsnr : 0823.083.206

Benaming

(voluit) : JOS EERLINGS

(verkort) :

*15120951111111

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Dirixstraat 16

(volledig adres) BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING AAN ELK AANDEEL -- AANPASSING DER Er blijkt uit een akte verleden op zes augustus tweeduizend en vijftien om zeventien uur, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

Onderwerp akte



EERSTE BESLUIT: BESLISSING TOT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van zesenzeventig duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 76.450,-), teneinde het te brengen van vijfennegentig duizend euro (¬ 95.000,-) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-), dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijke gestorte kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de

vennootschap in overeenstemming te brengen met huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van duizend negenhonderd en elf euro vijfentwintig cent (¬ 1.911,25).

De vergadering stelt vast en verzoek mis, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van zesenzeventig duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 76.450,-) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-).

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 3161317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoot mag bijgevolg geen

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-)).

Het is vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk één/veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift afgeleverd voor registratie

-Gecoördineerde statutenSTATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOS EERLINGS

Adresse
DIRIXSTRAAT 16 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande