JOS VAN VLIERDEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOS VAN VLIERDEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.700.208

Publication

30/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13165222

111111

Ondernemingsnr : 0439.700.208

Benaming

(voluit) : Jos Van Vlierden

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Berghei 10, 3910Neerpelt (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

v(

baht aai Bell

Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -10- 2013

HASSELT

Griffie

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders gehouden op 15 september 2013 blijkt dat:

1. niet ingang vanaf 04 september 2013 eervol ontslag werd verleend aan volgende bestuurders:

- Storm BVBA, gevestigd te 3950-Bocholt, Winterdijkweg 57 met vaste vertegenwoordiger Mevrouw Patricia

Vanderveken

- Mevrouw Patricia Vanderveken wonende te 3460-Bekkevoort, Dennenestraat 5b

De Algemene Vergadering dankt deze bestuurders voor hun bewezen dienstens

2. met ingang vanaf 04 september 2013 als nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar werden benoemd:

- Rob Lenaers NV met zetel te 3590-Diepenbeek, Dooistraat 24 en met vaste vertegenwoordiger de heer Robertus Lenaers, wonende te 3590 Diepenbeek, Dooistraat 24

- Paladan BVBA met zetel te 8670 Oostduinkerke, Zeemansdreef 09/0201 en met vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Laevers wonende te 2820 Bonheiden, Kleinbeeklei 27

- Mydema BVBA met zetel te 3830 Wellen, Langenakker 16a en met vaste vertegenwoordiger de heer Marc Timmermans wonende te 3830 Wellen, Langenakker 16a

- Luros bvba met zetel te 3740 Bilzen, Waterkasteelstraat 38 en met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Cardinaels wonende te 3740 Bilzen, Waterkasteelstraat 38.

3. BVBA MYDEMA, hierboven vernoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Timmermans, werd aangesteld als gedelegeerd bestuurder.

4. De onderneming geldig wordt verbonden door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Mydema BVBA,

vertegenwoordigd door Timmermans Marc,

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 22.07.2013 13325-0030-016
12/07/2013
ÿþmad 11.1

" ie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -07- 2013

HASSELT

l ie

BRNO§

Ondernemingsnr : 0439.700.208 - RPR Hasselt Benaming (voluit) : JOS VAN VLIERDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berghei 10

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel,!! Kerkplein 20-21-22 op 28 juni 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "JOS VAN VLIERDEN",!; met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Eenparig beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het documenta bedoeld onder punt I op de agenda.

De vergadering verklaart eenparig kennis genomen te hebben van de inhoud van dit!; document ;; De vergadering beslist vervolgens eenparig een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan dei; 1 ondergetekende notaris. De vergadering verklaart, overeenkomstig de bepalingen van artikel 749 van het Wetboek vans= Vennootschappen, afstand te doen van hun recht van kennisneming en bespreking van del, verslagen zoals bepaald in de artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart af te zien van de opmaak en de voorlegging van voormelde verslagen.

Uit de verklaring van 28 juni 2013 gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel;; 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling;; van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke;; wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van del, vennootschap.

Tweede beslissing:

'; Verrichting met splitsing gelijkgesteld:

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist eenparig tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang;: van een deel van het vermogen van de NV JOS VAN VLIERDEN, zijnde haar onroerend goed!, patrimonium van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap de BVBA PAST. Het hiervoor genoemde deel van het vermogen van de vennootschap zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in hetá splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Vermogensbestanddelen worden overgedragen en ingebracht in de nieuw op te richten;: vennootschap volgens het verslag van CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12 op datum van 25 juni 2013.

Derde beslissing:

Oprichting van de nieuwe vennootschap PAST BVBA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

' " mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Vierde beslissing:

Benoeming van de zaakvoerders van de opgerichte vennootschap.

Vijfde beslissing:

Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap JOS VAN VLIERDEN - Kapitaalverhoging - Aanpassing artikel 5 van de statuten.

De algemene vergadering beslist eenparig dat ingevolge de overdracht van het onroerend i goed patrimonium naar de nieuw opgerichte vennootschap PAST BVBA, het kapitaal van de NV JOS VAN VLIERDEN thans nog vijfhonderd vijfendertigduizend vierhonderd vijfendertig euro drieënzestig cent (535.435,63 EUR) bedraagt.

De algemene vergadering beslist vervolgens eenparig de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen om hem in overeenstemming te brengen met het hiervoor gemaakte besluit.

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt

Artikel 5:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfendertigduizend vierhonderd vijfendertig euro drieënzestig cent (535.435,63 EUR), vertegenwoordigd door vierentwintigduizend vijfhonderd euro (24.500,00 EUR) zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Zesde beslissing

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

Verslag bedrijfsrevisor

CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren te Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op datum van 25 juni 2013 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap de BVBA PAST.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, verklaart op grond van de uitgevoerde controles, overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura in de op te richten BVBA PAST, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Z de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit de toekenning van 24.500 aandelen van de BVBA PAST.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 25 juni 2013

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor."

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) verslag bedrijfsre-

_vlsor..en_4).coërdinatie der statuten..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþn_ Mod Word 11.1

IL ft j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k E IVI i

*13079 65'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

115.-05- 2013

HASSirtl~ é

Ondernemingsnr : 0439.700.208

Benaming

(voruit) : JOS VAN VLIERDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berghei 10, 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel tot partiële splitsing door oprichting overeenkomstig artikel 743 juncto 677 Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de partieel te splitsen vennootschap Jos Van Vlierden NV en anderzijds, de verkrijgende vennootschap Past BVBA

[Uittreksel splitsingsvoorstel dd. 2 mei 2013]

N Identificatie van de betrokken vennootschappen

De Partieel te Splitsen Vennootschap

De naamloze vennootschap Jos Van Vlierden, met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer

0439.700.208,

Deze vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

- tuinaanleg, tuinarchitectuur, handel in bloemen, planten, sierstruiken en fruitbomen;

kwekerij, verkoop van planten, tuinbouwmaterialen, meststoffen en sproeistoffen, tuinbouwmachines, zaden en granen, import en export van planten, meststoffen, zaden en granen, tuinbouwmachines en benodigdheden;

- kleinhandel In algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen met uitzondering van de verkoop van bereide vleeswaren;

- kleinhandel in verse vleeswaren;

- algemene onderneming van grondwerken;

- de complexe opdrachten omvattend aile werken met het oog op de wijziging van het bodemreliëf, zoals uitgravings-, ophopings- en nivelleringswerken, het uitgraven van de bedding van een weg, van een spoortweg, van bekkens en sleuven, met inbegrip van hydraulische grondwerken;

- beplantingen: aile bezaaiings-, beplantings- en ontbossingswerken, het aanleggen van bermen en talluds langs verkeers- en waterwegen;

- het aanleggen van tuinen en groene zones, met inbegrip van de daarbij horende tuinarchitectonische elementen, zoals paden, het plaatsen van zitbanken, speeltuigen, het aanleggen van terrassen, zithoekjes, pergola's, zandbakken, fonteinen en vijvers;

- algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken,

- de complexe opdrachten omvattende de bouw van het geheel van berijdbare verkeerswegen zoals: wegen, vliegvelden, voet-, fiets- en jaarpaden, parkeerzones als ook het uitrusten en herstellen ervan;

- de bouw van meerdere belangrijke onderdelen van de hierboven vermelde wegen, zoals, de funderingen en onder-funderingen, het gezondmaken en stabiliseren van de ondergrond, het draineren en het afvoeren van water, het aanleggen van bermen, betonverhardingen, wegvoegvullingen, bestratingen, het plaveien van voetpaden, het bouwen van steunmuren, duikers en kleinere kunstwerken, de bouw van sportpleinen en atletiekpistes In beton;

- gewone rioleringswerken, het bouwen van leidingen in beton, gewapend beton, asbestcement, metaal, geglazuurde of synthetisch materiaal bestemd voor het opvangen van regen- en afvalwater en waarvan de cirkelvormige, ovale of rechthoekige doorsnede een oppervlakte van minder dan 1.2 vierkante meter heeft, met Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering evenwel van de werken ondergebracht in de ondercategorie E4, C5, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen;

- de omhulde funderingslagen en de slijtlagen, de bestrijking, het aanbrengen van bekledingsproducten met koolwaterstofbiindmidde

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beinvloeden.

De Verkrijgende Vennootschap

De nieuw op te richten BVBA Past, met maatschappelijke zetel te 3950 Kaulille, Winterdijkweg 57,

Deze vennootschap zal de volgende doelomschrijving hebben:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het beheren in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de aan- en verkoop, de oprichting en iedere verwerving en vervreemding, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, de verkaveling, de procuratie van onroerende goederen; alsook tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, en dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

- op te treden en te handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie en dit in de meest ruime zin;

- het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met belegging, het beheer, de mobiliën van vermogens voor rekening van derden, alsook alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende.

en in het algemeen alle verrichtingen, inclusief commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of het optreden als tussenpersoon bij deze verrichtingen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen, in België of het buitenland, die een vergelijkbaar, analoog of aanverwant maatschappelijk doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder-, vereffenaars- of andere mandaten opnemen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenperscon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de ruimste zin.

B/ Beschrijving van de inbreng - Ruilverhouding  Aantal uit te geven aandelen

(i) Beschrijving van de inbreng

Het voorwerp van de inbreng betreft het onroerend goed patrimonium van de Partieel te Splitsen Vennootschap. Dit patrimonium omvat de onroerende goederen gelegen te 3910 Neerpelt, Berghei 10 alsook het zakelijk recht van vruchtgebruik op het onroerend goed gelegen te 3950 Kaulille, Winterdijkweg +57, gekend ten kadaster onder;

Gemeente Neerpelt, ide afdeling

Berghei 10: Sectie A nrs. 695 P17, 695 R17 en 694 W14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gemeente Bocholt;

Winterdijkweg +57:. Sectie D 216 H

(ii) Ruilverhouding - aantal uit te geven aandelen

Aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap worden aandelen BVBA Past uitgereikt tot vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van Partieel te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap bedraagt op datum van de goedkeuring van dit voorstel EUR 670.800,00 vertegenwoordigd door 24.500 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Gelet op de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van Partieel te Splitsen Vennootschap per aandeel NV Jos Van Vlierden van één (1) aandeel BVBA Past.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Cl Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 24.500 aandelen op naam uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering, zal het bestuursorgaan van de ingevolge de partiële splitsing opgerichte vennootschap het aandelenregister opstellen met vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat aan elk van hen werd uitgereikt.

DI Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E/ Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen.

FI Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

G/ Opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Voorgesteld wordt aan de aandeelhouders om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit van stemmen te verzaken aan het opstellen van het omstandig verslag van de door de raad van bestuur (artikel 745 W.Venn.), met betrekking tot de partiële splitsingverrichting, en dus tevens aan het ter beschikking stellen ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren wordt belast om verslag uit te brengen zoals bedoeld in artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere vergoeding toegekend aan de bedrijfsrevisor voor - het opstellen van het in artikel 746 W. Venn. bedoelde verslag bedraagt 2.000 EUR excl. BTW.

Hleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de betrokken Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

I/ Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de Verkrijgende Vennootschap

De delen van de activa van het vermogen van NV JOS VAN VLIERDEN die zullen overgaan op de BVBA PAST, zijn alle activa die verband houden met het onroerend goed patrimonium. Het betreft volgende activa:

ACTIVA EUR

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen 151.332,47

lnstallatïes 6.480,00

De samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap voor de partiële splitsing, de samenstelling van de activa en passiva van de Partieel te Splitsen Vennootschap na de partiële splitsing en de samenstelling van de activa en passiva van de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de partiële splitsing zijn samengevat in de splitsingsbalans per 31 december 2012 die als bijlage bij dit voorstel is gevoegd.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de Verkrijgende Vennootschap dan wel de Partieel te Splitsen Vennootschap toekomen, toegewezen worden aan de Partieel te Splitsen Vennootschap,

J/ De verdeling onder de aandeelhouders van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Alle 24.500 aandelen BVBA Past die worden uitgegeven naar aanleiding van de overgang van de activa ter gelegenheid van de partiële splitsing van NV Jos Van Vlierden zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De toekenning van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Dientengevolgde zal elke aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap een aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap verkrijgen, dat een zelfde percentage vertegenwoordigt in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap.

Aldus ontvangen BVBA Storm, aandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, 24.499 aandelen, en de erfgenamen van Rob Van Vlierden, 1 aandeel.

W Statutenwijziging

De raad van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, acht het niet noodzakelijk om het maatschappelijke doel, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing.

Naar aanleiding van de partiële splitsing dient artikel 5 van de statuten van de Partieel te Splitsen Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal te worden aangepast, teneinde rekening te houden met de kapitaalvermindering van NV Jos Van Vlierden die zal plaatsvinden ais gevolg van de partiële splitsing.

LI Bodemsanering

V I "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Partieel te Splitsen Vennootschap is enerzijds eigenaar van de onroerende goederen gelegen te 3910 Neerpelt, Berghei 10 en anderzijds heeft zij een zakelijk recht van vruchtgebruik op het onroerend goed gelegen te 3950 Kaulille, Winterdijkweg +57. De overdracht in het kader van de partiële splitsing valt bijgevolg onder de toepassing van. het Vlaamse Bodemdecreet. De bodemattesten werden afgeleverd op 15 november 2011 en vermelden het volgende: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

MI Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 183bis en 211, §1 van het Wetboek der inkomstenbelasting, de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 115 bis van het Wetboek der Registratierechten.

voor eensluidend uittreksel

Storm BVBA

vertegenwoordigd door Mevr. Vanderveken Patricia

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Splitsingsvoorstel dd. 2 mei 2013

Op de leat$te blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/03/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

ta« In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



nl RECHTBANK VIN KOOPHANDEL

0 -03- 2013

lge$isLT

III

*13091930*

Ondernemingsnr : 0439.700.208

Benaming

(voluit) : JOS VAN VLIERDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berghei 10, 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder(s)

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 22 februari 2013 blijkt:

1. De algemene vergadering beslist met ingang vanaf heden eervol ontslag te versenen aan volgende

bestuurders:

Teyssen Jean-Paul, wonende te 3960 Bree, Mussenburgstraat 15;

- Consultancy A.G. NV, met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Schotelstraat 86, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Vandeput Andé

De algemene vergadering dankt deze bestuurders voor hun bewezen diensten.

2. De algemene vergadering beslist te benoemen als nieuwe bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit

met ingang vanaf heden:

- Vanderveken Patricia, wonende 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 165 bus 1.

Storm BVBA,

vertegenwoordigd door Vanderveken Patricia,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : HA075254
23/08/2011 : HA075254
31/05/2011 : HA075254
03/09/2010 : HA075254
23/07/2010 : HA075254
01/09/2009 : HA075254
25/07/2008 : HA075254
29/08/2007 : HA075254
29/08/2006 : HA075254
03/08/2006 : HA075254
04/05/2006 : HA075254
03/03/2006 : HA075254
03/03/2006 : HA075254
28/09/2005 : HA075254
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 24.07.2015 15334-0432-017
19/10/2004 : HA075254
18/09/2003 : HA075254
03/02/2003 : HA075254
24/10/2001 : HA075254
17/10/2000 : HA075254
12/02/2000 : HA075254
26/01/1991 : HA75254
23/11/1990 : HA75254
31/01/1990 : HA75254

Coordonnées
JOS VAN VLIERDEN

Adresse
BERGHEI 10 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande