JOWAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOWAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.603.825

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 14.08.2014 14422-0552-010
13/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastorijstraat 39 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING  RECHTZETTING -- ONTSLAG  BENOEMING

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 16 oktober 2013, ter registratie overgelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft:

- Naamwijziging, waarbij de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap, luidende "SOFNAS", vervangen wordt door de nieuwe benaming "JowAN".

- Rechtzetting van een materiële missing in de oprichtingsakte van de vennootschap: bij de overgangsbepalingen werd voorzien dat het eerste boekjaar zou afsluiten op 30 december 2013; het boekjaar sluit evenwel elk jaar af op 31 december; ook het eerste boekjaar dient overeenkomstig af te sluiten op 31 december 2013.

- Ontslag op haar verzoek van mevrouw VANDORMAEL Sofie Lutgarde Ivo, geboren te Hasselt op 17 juni 1988, wonende te 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39, met ingang van de algemene vergadering.

- Kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder.

- Benoeming ais niet-statutaire zaakvoerder, in vervanging van mevrouw Sofie VANDORMAEL, voornoemd, voor onbeperkte duur: mevrouw SANTERMANS Diane Aida, geboren te Alken op 19 december 1962, wonende te 3570 Alken, Steenweg 194, Haar mandaat is kosteloos. Artikel 17 der statuten bepaalt inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid: "ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.".

Voor analytisch uittreksel.

(get.) Yves TUERLINCKX, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

- Bijgewerkte tekst der statuten,

OMM

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 11.1

IMMUN

Ondernemingsnr : 0846.603.825 Benaming

(voluit) : Sofnas (verkort) :

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 I -1a- 2013

HASSELT

ri ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303229*

Neergelegd

14-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846603825

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 14 juni 2012, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1) De heer WANTEN Jonas Jean Germaine, geboren te Hasselt op 20 september 1986, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Capucienenstraat 3/1.01.

2) Mevrouw VANDORMAEL Sofie Lutgarde Ivo, geboren te Hasselt op 17 juni 1988, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Capucienenstraat 3/1.01.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «SOFNAS».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing;

 de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

 de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

 de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

 het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals alle onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

 de vennootschap mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel;

 zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden;

 de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste

(100e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Het kapitaal is volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de KBC

Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Benaming (voluit): Sofnas

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 17. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op twee te bepalen, en als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

 De heer WANTEN Jonas Jean Germaine, geboren te Hasselt op 20 september 1986, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Capucienenstraat 3/1.01.

 Mevrouw VANDORMAEL Sofie Lutgarde Ivo, geboren te Hasselt op 17 juni 1988, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Capucienenstraat 3/1.01.

Zij hebben verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders kosteloos.

Luik B - Vervolg

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op veertien juni tweeduizend twaalf en zal eindigen op dertig december

tweeduizend dertien.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte;

- uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0512-009

Coordonnées
JOWAN

Adresse
PASTORIJSTRAAT 39 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande