JR PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JR PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.033.676

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.12.2013, NGL 20.01.2014 14011-0115-013
09/12/2014
ÿþVoor" behouder aan het Belgisch Staatsbla

MM PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

loqumon

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 NOV. 2014

Griffie

C; ntt r-:S

Ondernemingsnr : 0450.033.676

Benaming (voluit) : JR PROJECTS NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtsstraat 6, 3980 Tessenderlo, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Bezoldiging mandaat bestuurders

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 08 februari 2013 wordt beslist dat bestuurders Reynders Audrey en Reynders Julien geen enkele vergoeding/toekenning zullen ontvangen uit de vennootschap. Hun mandaten als bestuurder/vennoot zijn dus onbezoldigd en dit met ingang vanaf 7 februari 2013.

Reynders Olivier

Afgev. bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

K

Op de Laatste B Gérmeïdën`: Rëctó : lïai i h iïáédanighëïd+r-à i c irisÎiumentërënde n6l s,-hétïifvàriiië persti(6)ri{énï

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening.

13/03/2013
ÿþ/Je Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111 *13041 i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04-03-Z0LI

Cliï(ffi6EL'1`

Ondernemingsnr : 0450.033.676

Benaming

(voluit) : JR PROJECTS

(verkort}

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtsstraat: 6 395D TESSENDERW

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - ontslag

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op 25 februari 2013, blijkt dat is gehouden: Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootsohap "JR PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Ambachtsstraat 6.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam KEWEBE 1NSTALLATIEBEDRIJF bij authentieke akte verleden voor notaris Paul SMITS te Borgerhout op zes mei negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei negentienhonderd drieënnegentig onder nummer 930526-391. Gewijzigd, waarbij de naam en de vorm werden gewijzigd in de huidige, bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op eenendertig maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van dertien april tweeduizend en vijf onder nummer 05054489 en verbeterende akte de dato zesentwintig april tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van negen mei daarna onder nummer 0066408, bij akte verleden voor zelfde notaris op achtentwintig maart tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tien april daarna onder nummer 0064443 en voor de laatste maal bij akte verleden voor zelfde notaris op zeven februari tweeduizend en twaalf, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondememingsnummer 0450.033.676.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist principieel het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijftien duizend (15.000) euro, om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend (62.000) euro op zevenenzeventig duizend (77.000) euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van geld, onmiddellijk te volstorten.

Partijen verklaren te weten dat de vennootschap zich in een toestand bevindt van artikel 633 en 634 van het wetboek van vennootschappen aangezien het eigen vermogen negatief is.

Partijen verklaren deze kapitaalverhoging door te voeren om de financiële situatie van de vennootschap te verbeteren.

Zij verklaren akkoord te zijn geen agio noch disagio toe te passen.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Tweede beslissing.

1- De heer Reynders Olivier, voornoemd, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van veertien duizend negenhonderd tweeënzestig euro twee cent (14.962,02) euro,

2- Juffrouw Reynders Audrey voornoemd, verklaart haar voorkeurrecht uit te oefenen en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van achttien euro negenennegentig cent (18,99) euro.

3- De heer Reynders Julien voornoemd, verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen en bijgevolg in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging voor een bedrag van achttien euro negenennegentig cent (18,99) euro.

Aangezien alle aandeelhouders deze kapitaalverhoging onderschrijven in dezelfde verhouding als de aandelen die ze elk bezitten, worden geen nieuwe aandelen toegekend.

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"5. Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenzeventig duizend (77.000) euro. Het is verdeeld in

zevenhonderd negentig (790) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van

één/zevenhonderd negentigste (1/790)-ste van het kapitaal.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Derde beslissing.

De vergadering beslist het ontslag van mevrouw Reynders Isabelle als bestuurder van de vennootschap te

aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd : uitgifte, volmacht, gecodrdineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0450.033.676

Benaming

(voluit) ; JR PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3980 Tessenderlo, Ambachtsstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op zeven februari tweeduizend dertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "JR PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Ambachtsstraat 6.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam KEWEBE INSTALLATIEBEDRIJF bij authentieke akte verleden voor notaris Paul SMITS te Borgerhout op zes mei negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei negentienhonderd drieënnegentig onder nummer 930526-391. Gewijzigd, waarbij de naam en de vorm werden gewijzigd in de huidige, bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op eenendertig maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van dertien april tweeduizend en vijf onder nummer 05054489 en verbeterende akte de dato zesentwintig april tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van negen mei daarna onder nummer 0066408 en voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris op achtentwintig maart tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tien april daarna onder nummer 0064443.

Ingeschreven in het registervan rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0450.033.676.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist de tekst van artikel 16 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

1) Alle aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, voor zover onderhavige statuten de omzetting toelaten.

4, de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van de eigen effecten in bezit van de vennootschap, conform de bepalingen van artikel 625 wetboek vennootschappen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. Deze certificaten vermelding de aard van deze effecten, de datum van hun uitgifte, de voorwaarden van hun overdracht en de overgangen en overdrachten met hun datum.

2) Een algemene vergadering kan beslissen tot de omvorming van de aandelen op naam naar gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd. De raad van bestuur bepaalt conform de wet de vorm en inhoud van het aandeelbewijs en zorgt voor de verspreiding ervan tussen de aandeelhouders. Ingeval van gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur beslissen bij welke financiële instelling en op welke wijze deze aandelen zullen worden ingeschreven.

De statuten worden aangepast overeenkomstig deze beslissing.

Derde beslissing,

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen met de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

->`SA\ na neerlegging ter griffie van de akte

ffmne

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -02- ma

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

v Voorbehouden

^ ' aan het

4 V Belgisch

Staatsblad



- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelfs of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap woorden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Vierde beslissing.

De vergadering beslist NV Jos Reynders Decor met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Reynders Olivier te ontslaan als bestuurder.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist te benoemen/herbenoemen als bestuurder voor een duur van zes jaar

1° De Heer Reynders Olivier voornoemd,

2° Juffrouw Audrey Reynders voornoemd.

3. De Heer Julien Reynders voornoemd.

De Heer Reynders Olivier, optredend in eigen naam en als gevolmachtigde, verklaart de opdrachten te aanvaarden.

Met eenparigheid van stemmen wordt als gedelegeerd-bestuurder benoemd voor de tijd van zes jaar

De Heer Reynders Olivier voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, gecoárdineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 07.02.2013 13029-0580-011
22/03/2012
ÿþ Mad2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma ken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111

*12061038*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

12 `03- 2012

»MET

Ondernemingsar : 0450.033,676

Benaming JR PROJECTS NV

(voluit) :

Rechtsvorm _ Naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtsstraat 6, 3980 Tessenderlo, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 01 december 2011wordt Dhr. Jarzabek Hendrik ontslagen als bestuurder. Hem wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid. In vervanging van zijn mandaat wordt mevr. Reynders Isabelle benoemd als bestuurder en dit voor een periode van zes jaar. De overige bestuurders Reynders Olivier en Jos Reynders Decor NV (vertegenwoordigd door Reynders Olivier) worden herbenoemd voor een periode van zes jaar. Zij aanvaarden deze onbezoldigde mandaten die zullen lopen tot de algemene vergadering van 2017.

Dadelijk na afsluiten van de algemene vergadering van 1 december 2011 is de raad van bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te benoemen tot afgevaardigde bestuurder, bevoegd om alleen op te treden : Reynders Olivier die verklaart te aanvaarden. Dit mandaat welk onbezoldigd zal zijn, zal lopen tot de algemene vergadering van 2017.

Reynders Olivier

Afgev. bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 16.02.2012 12039-0047-010
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 04.01.2011 11003-0209-011
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 15.12.2009 09889-0182-014
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 27.01.2009 09023-0185-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 28.02.2008 08059-0305-017
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 20.02.2007 07054-4358-016
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.03.2005, NGL 26.05.2005 05180-1555-011
13/04/2005 : HA109100
07/07/2004 : HA109100
14/08/2003 : HA109100
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0170-014
10/05/1994 : AN303876

Coordonnées
JR PROJECTS

Adresse
AMBACHTSSTRAAT 6 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande