JU JUTSU SCHOOL NIPPONRYU

Association sans but lucratif


Dénomination : JU JUTSU SCHOOL NIPPONRYU
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 471.910.443

Publication

05/05/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wijziging van de maatschappelijk zetel

De maatschappelijk zetel van de onderneming/vereniging wordt overgebracht vanaf 29/03/2015 naar het volgende adres :

3740 - Bilzen, gemeente van Bilzen, Ida van Bolenstraat 32. Wijziging statuten (vertaling, coördinatie, overige wijzigingen, ...) wettelijk te publiceren uittreksel inzake statutenwijziging:

De algemene vergadering van 29/03/2015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 1 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Ju Jutsu School Nipponryu.

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Ida van Bolenstraat 32, 3740 Bilzen en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Limburg.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

(...) en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten (...)

Uittreksels uit de aktes :

In ARTIKEL 5 worden volgende bepalingen geschrapt:

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel,Wijziging statuten

*15307563*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : JU JUTSU SCHOOL NIPPON RYU

Zetel :

0471.910.443

3740

Processiestraat 50

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bilzen

Griffie

Neergelegd

30-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

In ARTIKEL 19 worden volgende bepalingen geschrapt:

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 21, laatste alinea, wordt gewijzigd als volgt:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter of de secretaris, die alleen kunnen handelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 22 wordt gewijzigd als volgt

ARTIKEL 23 wordt gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 37, vierde alinea, wordt gewijzigd als volgt:

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als elke handeling of verrichting van gering belang, die tegelijkertijd spoedeisend is zodat niet kan gewacht worden tot de raad van bestuur samenkomt.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling. Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, de bestemming van de activa, na aanzuivering van de passiva, wordt bepaald door de algemene vergadering.

Niet-statutaire aanvulling: Tevens dient het adres van de heer Cosemans Peter, bestuurder van de vzw, aangepast worden naar het nieuwe zeteladres, dit geldt voor alle publicaties.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 29/03/2015

Te Bilzen,

Cosemans Peter Maes Roger

Voorzitter Secretaris

Neergelegd door Diesbecq Didier Roger, Lasthebber

Coordonnées
JU JUTSU SCHOOL NIPPONRYU

Adresse
PROCESSIESTRAAT 50 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande