JU & LI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JU & LI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.305.611

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.09.2013 13612-0205-011
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 12.12.2012 12663-0330-011
17/03/2011
ÿþs -"

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

07 ismr 2011

HASSELT

Griffie

Voorbehouden 1111111 111111

aan het " iioaaaze*

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : (D 3 y- 3e S 6 I

Benaming

(voluit) : JU & LI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Ambachtsstraat 6 bus 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 3 maart 2011, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTERS :

1) De heer GENNÉ Carlo Clement Marie Ghislaine, geboren te Genk op 7 augustus 1968, echtgenoot van mevrouw PIPELEERS Lydia, hierna genoemd, wonend te 3590 Diepenbeek, Ambachtsstraat 6.

2) Mevrouw PIPELEERS Lydia, geboren te Hasselt op 5 juli 1970, echtgenote van de heer GENNÉ Carlo,

voornoemd, wonend te 3590 Diepenbeek, Ambachtsstraat 6.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : "JU & LI"

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Ambachtsstraat 6 bus 1

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van een roerend en/of onroerend patrimonium;

- het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop - verkoop, huur - verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden. Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde fysische of rechtspersonen aangegaan;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

- het in leasing geven en in leasing nemen van onroerende goederen;

- het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

- het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven.

Dit alles binnen de perken en mits naleving van de bepalingen voorzien door de wetgeving en regelgeving in voormelde materies.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondememingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciele, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag optreden als bestuurder/zaakvoerder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard. Zij mag haar onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door haar of door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 3 maart 2011; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL NUL CENT (¬ 18.600,00) .

Samenstelling : Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 186.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderd Euro nul nul cent (¬ 100,00) per aandeel, als volgt:

door de heer GENNÉ Carlo, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, mits een storting van drieduizend honderd Euro nul nul cent (¬ 3.100,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd Euro nul nul cent (¬ 6.200,00),

- door mevrouw PIPELEERS Lydia, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, mits een storting van drieduizend honderd Euro nul nul cent (¬ 3.100,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd Euro nul nul cent (¬ 6.200,00).

Als VERGOEDING voor hun inbreng, werd aan de oprichters het volgend aantal aandelen toegekend:

- aan de heer GENNÉ Carlo, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, genummerd van 1 tot en met 93,

- aan mevrouw PIPELEERS Lydia, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, genummerd van 94 tot en met 186.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni, om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste ééntwintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze ééntiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters hebben volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2011.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste alle handelingen en verbintenissen die voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan, sinds 1 januari 2011 tot aan de hiervoor vermelde neerlegging van het uittreksel, overneemt en bekrachtigt, onder de opschortende voorwaarde van de hiervoor vermelde neerlegging van het uittreksel.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op twee.

"

7

Voor-behóuden

aan het

Belgisch Staatsblad



Tot deze functies werden benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer GENNÉ Carlo Clement Marie Ghislaine, voornoemd,

- mevrouw PIPELEERS Lydia, voornoemd.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van elke zaakvoerder

afzonderlijk.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve hebben de vennoten de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5) BIJZONDERE VOLMACHT

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ENGELEN & PARTNERS ACCOUNTANTS, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door Bart ENGELEN, IAB accountant, met macht om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen tot de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het ondernemingsloket, bij het sociaal verzekeringsfonds, bij het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en bij andere overheidsdiensten en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Uittreksel vóór registratie neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, met als enige doel rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met in bijlage : één bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JU & LI

Adresse
AMBACHTSSTRAAT 6, BUS 1 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande