JULIE RAEDSCHELDERS CONSULTING, AFGEKORT : J.R.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JULIE RAEDSCHELDERS CONSULTING, AFGEKORT : J.R.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.088.525

Publication

18/04/2014
ÿþ MQd Word 11.1

Luik"B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flhII 1!!,1,11111111l11111

bfeergirid ter gri fie der

rechtbank v. koophande iTONGEREN

0 7 -Oit- 2014

De griffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0427.088.525

Benaming

(voluit) JULIE RAEDSCHELDERS CONSULTING

(verkort) : J.R.C.

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3960 Bree, Gruitroderstraat 26 bus 'I

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door overneming

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hierna genoemd, verleden voor notaris Bart VAN DER

MEERSCH te BREE op 24 maart 2014, blijkt dat:

A. De naamloze vennootschap "J.A.S.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree,

Steenbergstraat 22 - Ondememingsnummer 8E0478.139.031 - RPR Tongeren.

Hierna genoemd de "ovememende vennootschap".

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", afgekort "J.R.C.", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Gruitroderstraat 26 bus 1 - Ondernemingsnummer BE0427.088.525 - RPR Tongeren.

Hierna genoemd de "over te nemen vennootschap" of de "overgenomen vennootschap".

EERSTE BESLUIT KENN1SNAME EN BESPREKING VAN DE STUKKEN

De buitengewone algemene vergaderingen van de beide betrokken vennootschappen nemen kennis van en bespreken de hierna vernielde stukken, dewelke in de agenda werden vermeld en waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad kosteloos een afschrift te bekomen:

-het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", en de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", bij onderhandse akten van 04 februari 2014.

-Het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", en de ovememende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", de dato 19 maart 2014;

-het controleverslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 695 Wetboek van Vennootschappen door bedrijfsrevisor, de heer Georges VANBILSEN namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Foederer DFK Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, de dato 20 maart 2014, waarvan het globaal besluit met betrekking tot aile betrokken vennootschappen letterlijk luidt ais volgt:

"6. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, ter gelegenheid van de voorgenomen fusie van de NV J.A.S. en de BVBA JULIE RAEDSCHELDERS CONSULTING, kunnen wij besluiten dat:

1.Het fusievoorstel dat door de bestuursorganen in gemeenschappelijk overleg is opgesteld op 4 februari 2014, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist,

2.De methode volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals in het fusievoorstel en de ontwerp fusieverslagen beschreven, gebaseerd is op de kapitaalswaarde op heden. Deze methode is aanvaardbaar in de ,geg even omstandigheden.

3.De voorgestelde ruilverhouding, die voorziet in de uitgifte van 750 nieuwe aandelen NV J.A.S. als redelijk kan worden beschouwd, omdat er geen benadeling of bevoordeling van aandeelhouders plaatsvindt.

Hasselt, 20 maart 2014

[getekend]

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen,

Bedrijfsrevisor"

-de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de controleverslagen, voor zover het opstellen ervan alsdan door de wet en de statuten is vereist, over de laatste drie boekjaren van alle bij de fusie betrokken zijnde vennootschappen;

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", en van de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", verklaren in te stemmen met alle gegevens en besluiten vervat in voormelde verslagen en de voorzitter ontslag te geven van de integrale voorlezing van voormeld fusievoorstel en voormelde verslagen en/of stukken.

Een origineel exemplaar van het voormeld fusievoorstel en van de voormelde verslagen en/of staat van activa en passive zal samen met een uitgifte van deze akte in het archief van de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S,", worden bewaard. Een origineel exemplaar van deze verslagen en/of stukken wordt tevens neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", en de overnemende

vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap keuren het fusievoorstel goed zoals het werd

neergelegd in twee (2) exemplaren, één (1) voor de over te nemen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting" en één (1) voor de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, telkens op 06 februari 2014, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari daarna, onder het nummer 14043958 voor de over te nemen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", en het nummer 14043970 voor de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.".

A. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergadering van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Julie Raedschelders Consulting" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voormelde fusie met de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.".

Door deze verrichting gaan aile activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", niet alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichting gebracht wordt van zevenhonderd zesendertigduizend euro (736.000,00 E) op zevenhonderd vierenvijftigduizend zeshonderd euro (754.600,00 E).

B. KAPITAALVERHOGING IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP  RUILVERHOUDING  VERGOEDING BEPALING VAN DE AARD EN DE RECHTEN VAN DE NIEUWE AANDELEN WIJZE VAN UITREIKING.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de ovememende vennootschap, de

naamloze vennootschap verhoogd met achttiendulzend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) om het kapitaal

te brengen van zevenhonderd zesendertigduizend euro (736.000,00 E) op zevenhonderd vierenvijftigduizend zeshonderd euro (754.600,00 E), mits creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/dertigduizend zevenhonderd vijftigste (1/30.750ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de aandeelhouders- nieuwe fractiewaarde bestaande aandelen

a) Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden zevenhonderd vijftig (750) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/dertigduizend zevenhonderd vijftigste (1/30.750ste) van het maatschappelijk kapitaal, van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

b) De bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen in de overgenomen vennootschap, de voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", dienen allen ingeruild te worden voor aandelen in de ovememende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.".

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van één (1) aandeel in de overgenomen vennootschap, de voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", voor één (1) aandeel in de ovememende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.".

In ruil voor de zevenhonderd vijftig (750) aandelen in de overgenomen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", worden aldus zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen uitgereikt in de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "J.A.S.".

Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 01 januari 2014. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht.

De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge de fusie, met name de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, nemen vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in de hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

5Voor- d) De fractiewaarde van de bestaande dertigduizend (30.000) aandelen van de ovememende vennootschap, voor kapitaalsverhoging leder één/dertigduizendste (1/30.000ste) van het maatschappelijk kapitaal, wordt vervangen door een fractiewaarde van leder één/dertigduizend zevenhonderd vijftigste (1/30.750ste) van het maatschappelijk kapitaal.

behouden 3. Toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie Raedschelders Consulting", van deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "J.A.S.":

aan het Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden zevenhonderd vijftig (750) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/dertigduizend zevenhonderd vijftigste (1/30.750ste) van het maatschappelijk kapitaal, van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

" Belgisch Staatsblad 4. Wijze van uitreiking

De zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van de ovememende vennootschap. Van de inschrijving in dit register zal een certificaat worden afgegeven aan de aandeelhouder die erom verzoekt. ln het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap wordt de melding "vernietigd" opgenomen, Dit vernietigd aandeelhoudersregister wordt bewaard in de archieven van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING

De buitengewone algemene vergaderingen van de overnemende en van de overgenomen vennootschap stellen het ontslag vast van aile voornoemde zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode van 01 januari 2013 tot en met 31 december 2013 alsook gedurende de periode vanaf 1 januari 2014, zijnde de datum van de laatste afgesloten jaarrekening, en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLUIT MACHTIGINGEN

a/ Aan het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap, de vooimoemde naamloze vennootschap "J.A.S.", worden aile bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

b/ De vergaderingen van de overgenomen en de ovememende vennootschap verlenen een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BELASTINGCONSULENTEN  BDO CONSEILS FISCAUX", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 bus 6E, vertegenwoordigd door mevrouw Sofie DEVOS, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36 bus 3, die, met mogelijkheid van indepraatsstelling, kan optreden om voor de overgenomen vennootschap en de ovememende vennootschap aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondernemingsloketten en bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd;

- verslag van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.R.C." de dato 19 maart 20'14;

- controleverslag over het fusievoorstel door de bedrijfsrevisor de dato 20 maart 2014;

staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ROC° : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0427.088.525

Benaming

(voluit) : Julie Raedschelders Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gruitroderstraat 26 bus 01, 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Uittreksel voorstel fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, J.A.S. NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Julie Raedschelders Consulting BVBA

Uittreksel fusievoorstel dd. 4 februari 2014

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1, De naamloze vennootschap J.A.S., met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Steenbergstraat 22.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0478.139.031.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel:

Het verhuren van onroerende goederen. Het leveren van managementprestaties, diensten en advies. De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheid, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze ook. Zij kan ok functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Zij wordt hierna 'J.A.S.', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Julie Raedschelders Consulting, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Gruitroderstraat 26 bus 01.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0427.088.525.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel:

1.Holdingvennootschap in de meest ruime zin:

-het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren,

huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ologopo

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Neergelegd ter grlflle der

rechtbank v. koophandel to TONGEREN

0 ó -02- 2014

De FioofdgriffierGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het aangaan van lijfrente-overeenkomsten en pensioenverplichtingen;

-het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioenfondsen en/of andere fondsen ten behoeve van de werknemers van de vennootschap en van groepsvennootschappen, daaronder begrepen de directieleden;

-bemiddeling en advisering op het gebied van fusies en samenwerking, herstructurering, ontvlechtingen, acquisities, verkrijgingen van financieringen en risicokapitaal, beursintroducties en beleggingen;

2.Managementvennootschap in de meest ruime zin, zijnde alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend:

-het verlenen van managementadviezen in de meest ruime zin aan bedrijven;

-het voorzien of doen voorzien in tijdelijk management;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, behoudens de verrichtingen die door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan beleggingsondememingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs;

-het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-het voeren of doen voeren van dagelijks management van vennootschappen, hieronder vervat:

ode organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en kwaliteitscontrole

ohet bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie; het verlenen van adviezen in het algemeen;

-managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, bedrijfseconomische, sociale, informatica- of auto matiseringsaangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële, technische, organisatorische of administratieve problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

3.Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding; opleidings- en marketing-, public relations- en managementaangelegenheden

4.De selectie, werving, opleiding en begeleiding van personeel met het oogmerk de bedrijfsresultaten te optimaliseren. De werving en selectie van vacatures in het commissariaat, bestuur en directie,

5,Verhuur, huur en handel in machines, fitnesstoestellen, sauna's en zonnebanken.

6.Uitbating van fitnesszaken en het verstrekken van sportfaciliteiten, hiermee gepaard gaande het verstrekken en bereiden van dranken en voeding alsook het verkopen van textiel, kleding en allerhande sportartikelen en  materialen.

7.Uitbating van wellnesscentra, omvattende alle verzorging, massage en baden; uitbating van een schoonheidsinstituut; groot- en kleinhandel in producten betreffende voornoemde activiteiten.

8.Kinesitherapie, fysiotherapeutische behandelingen, manuele therapie, myofasciale therapie, acupunctuur, huidbehandelingen, laserbehandelingen, revalidatietechnieken met oefeningen, verhuur van revalidatiemateriaal, verkoop van oefenmateriaal en diverse behandelingsproducten dienaangaande.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Zij wordt hierna `Julie Raedschelders Consulting', of `de Over Te Nemen Vennootschap" genoemd.

BI Waardering en ruilverhouding

Ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Julie Raedschelders Consulting BVBA zal 1 aandeel J.A.S. NV bedragen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

C/ Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de Ovememende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Ovememende Vennootschap.

De aandelen worden als volgt toegekend pro rata het aandeelhouderschap in de Over te Nemen Vennootschap:

Uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Ovememende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Over Te Nemen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het

fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door het bestuursorgaan namens de Ovememende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Over Te Nemen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

DI Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

l " a !

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

FI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van anderè effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G/ De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Aan Foederer DFK  Bedrijfsrevisoren CVBA, wordt door de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W, venn,

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 695 W Venn. bedoelde verslag bedraagt EUR 750 (exclusief BTW), per vennootschap,

H/ leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Ovememende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Statutenwijziging

Het doel van de overnemende vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren. Haar doel is voldoende ruim omschreven om de activiteiten van de over te nemen vennootschap voort te zetten.

Overdracht onroerend goed

De Over te Nemen Vennootschap is eigenaar van gronden waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet leidt.

Met betrekking tot de gronden werd op 31 januari bodemattesten bekomen. De inhoud van deze bodemattesten luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit." Voor eensluidend uittreksel "

Marc Raedschelders zaakvoerder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 4 februari 2014)

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 14.08.2013 13448-0062-010
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 24.08.2012 12438-0433-010
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 12.08.2011 11398-0500-010
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 13.08.2010 10416-0130-009
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 27.08.2009 09653-0112-009
03/12/2008 : TG058801
19/06/2008 : TG058801
27/08/2007 : TG058801
07/07/2006 : TG058801
04/08/2005 : TG058801
08/10/2004 : TG058801
12/08/2003 : TG058801
26/11/2002 : TG058801
15/08/2001 : TG058801
29/07/2000 : TG058801
01/01/1995 : TG58801
04/09/1990 : TG58801

Coordonnées
JULIE RAEDSCHELDERS CONSULTING, AFGEKORT : J…

Adresse
GRUITRODERSTRAAT 26, BUS 01 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande