JUST DANCE 4 FUN

Divers


Dénomination : JUST DANCE 4 FUN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 526.788.984

Publication

12/06/2014
ÿþt ~`-~---"

~

~

MOD 2.2

.: i î < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK van KOOPHAL w

te ANTWERPEN

0 2 JUNI 2014 a ;^er:-«e,:eze : - ~ ` Griffie 

1!111,!1.,!1111.116I111

V beh aa l3el Staz

iii



Ondernemingsnr : 526.788.984

Benaming

(voluit) : Just Dance 4 Fun

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Nachtegaaistraat 68,3540 Herti de-tad

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur

Algemene vergadering op datum van 17 mei 2014 -

1. De Algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de Raad Van Bestuur van Hannecart Ferdi en Dylst Chantal

2. Aanstelling van de nieuwe Raad Van Bestuur, de Algemene Vergadering stelt een nieuwe Raad Van Bestuur aan bestaande uit : Theo Mathys - Linda Vanhaeren - Gilberte Picard - Paul Willems

3. Verdeling van de functies

Theo Mathys - Voorzitter

Linda Vanhaeren  Penningmeester

Gilberte Picard - Ondervoorzitter en secretaris

Paul Willems - bestuurslid

Getekend

Theo Mathys - Voorzitter

Linda Vanhaeren -- Penningmeester

Gilberte Picard - Ondervoorzitter en secretaris

Paul Willems - bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013
ÿþ Moo 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111,111111111

b s

1111

Ondernemingsnr : 52.G - q88 S t t

Benaming

(voluit) : Just Dance 4 Fun

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Nachtegaalstraat 68, 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp akte : oprichting

Verslag Algemene vergadering op datum van 15/04/2013

1.Oprichting van de Raad Van Bestuur, bestaande uit :

Dhr. Niathys Theo Dhr. Hannecart Ferdi Mevr. Dylst Chantal Mevr. Vanhaererr Linda Neerstraat 10, 3540 Schulen Veldstraat 81, 3500 Hasselt Veldstraat 81, 3500 Hasselt Meerstraat 10, 3540 Schulen

aDe naam van de vereniging draagt de naam 'lust Dance 4 Fun"- (VZ vereniging Zonder Winstoogmerk)

b.De zetel van de vereniging is gevestigd te Nachtegaalstraat 68, 3540 Herk tic Stad. (gerechtelijk arrondissement Hasselt.) De maatschappelijke zetel kan alleen worden gewijzigd door een beslissing in die zin door de Raad van Bestuur.

c.De vereniging heeft tot doek

Het bevorderen van de lichamelijke gezondheid, ontwikkeling en conditie;

Het aanleren en beoefenen van verschillende dansstijlenin de breedste zin van het woord te bevorderen, ballet, stijldans, artistieke en choriograische bewegingen;

Het verzorgen van culturele animatie en organiseren van culturele en dansevenementen,

alsook bijstand en hulp aan andere organisatoren;

Het bevorderen, ondersteunen, begeleiden en opleiden van jongeren en talentvolle artiesten;

Het sportonderricht inde ruimste zin van het woord zonder beperking van discipline;

Het leveren van artistieke prestatie;

De vereniging kan elke sociale, sportieve, culturele of feestelijke actieviteit, evenement of spektakel organiseren, promoten en begeleidendie zij nodig acht voor de realisatie en ondersteuning van haar doel, om het doel te verwezelijken of te bevorderen kan de vereniging alle middelen aanwenden.

Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor het verwezelijken van haar doel, in eigendom te houden of er gebruik van te hebben.

d.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

e,Oe leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen mits eenvoudige schriftelijke mededeling aan de secretaris- Leden kunnen mits schriftelijke mededeling door de Raad Van Bestuur worden ontslagen of uitgesloten worden; (Bijvoorbeeld indien zij zich niet langer achter de doelstellingen van de vereniging kunnen scharen of hiervan blijk geven).De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijden afzetbaar. De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit.

f.Een ontslagnemend of uitgesloten lid, evenmin als een erfgenaam van een overleden lid, zullen geen enkel recht kunnen doen gelden op het maatschappelijk beziL

g.De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden. Zij delegeert voor zover mogelijk en toegelaten aile wettelijke machten aan de Raad van Bestuur zolang beslissingen door een meerderheid van de aanwezige; leden vande Raad van Bestuur worden onderschrevenen laat verder aile residuaire macht over aan de Raad van Bestuur. Wanneer het niet mogelijk of toegelaten is om aan de Raad van Bestuur te delegeren of wanneer de Raad van Bestuur niet tot een beslissing bij meerderheid kan komen, dient dit te worden voorgelegd aan en behandeld door de Algemene Vergadering. Inzonderheid de beslissing tot het uitsluiten van een lid dient aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

Algemene Vergadering te worden voorgelegd indien het betrokken lid schriftelijk bezwaar indient tegen de uitsluiting, ongeacht of de uitsluiting door een meerderheid binnen de Raad van Bestuur wordt gesteund,

h.De Raad van Bestuur zorgt voor de bijeenroeping van de Algemene Vergadering, telkens de Raad van Bestuur dit nodig acht, het door de wet is vereist of voorzien, of op verzoek van tenminste één vierde van de Leden.

i.Op de Raad van Bestuur geeft de Raad van Bestuur een overzicht van de belangrijkste beslissingen en handelingen Indien toepasselijk; de Algemene Vergadering kan tevens inzicht vragen aan de Raad van Bestuur inzake gespecificeerde beslissingen of handelingen. De Beslissingen van de Algemene Vergadering worden met eenvoudige meerderheid (van de aanwezige leden) der stemmen genomen, tenzij de wet het anders voorschrijft. Alle leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd: één lid =één stem. Stemming bij schriftelijke volmacht is toegelaten; ieder aanwezig lid mag slechts één stem bij volmacht uitbrengen, buiten die van hem- of haarzelf, en volmachten dienen bij aanvang van de vergadering aan de secretaris te worden overhandigd.

j.De vereniging wordt bestuurd door de hoger vermelde Raad van Bestuur die steeds minimum drie bestuurders dient te omvatten. Bestuurders kunnen ontslag nemen op eenvoudig schriftelijk verzoek aan de secretaris. Aanvaarding van nieuwe kandidaten binnen de Raad van Bestuur vormt het prerogatief van de Algemene Vergadering.

k.De bestuurders zijn persoonlijk niet verantwoordelijk voor de beslissingen van de vereniging. Hun ' verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

I.De Raad van Bestuur kiest in zijn schoot een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

m.De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissingen treffen indien ten minste drie bestuurders aanwezig zijn of betrokken/geconsulteerd worden. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige, betrokken of geconsulteerde bestuurders. Indien dergelijke meerdereheid niet voorhanden is, kan de beslissing aan de Algemene Vergadering worden voorgelegd ter behandeling (zie h).

n.De Raad van Bestuur heeft de meest volstrekte macht voor het stellen van alle daden van bestuur of beschikkig die de vereniging aanbelangen. De Raad van Bestuur is bevoegd tot het stellen van alle daden die ' niet uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

o.De Raad van Bestuur heeft het recht bijzondere machten te verlenen aan één van de leden, zelfs met' gebruik van de maatschappelijke handtekening.

p.Rechtsvorderingen worden in naam van de vereniging gevoerd door één of meerdere bestuurder(s)

q.De Raad van Bestuur leid de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden, uitzonderlijk die door wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ten overstaan van derde wordt de vzw vertegenwoordigt door één of meerdere bestuurder(s)

r.De penningmeesters hebben toegang tot en volmacht op de rekening van de vereniging, ongeacht of het inkomsten of uitgaven betreft. Zij kunnen hierbij onafhankelijk en alleen handeten, zolang dit in overeenstemming is met de beslissingen van De Raad van Bestuur.

s.Het komt aan de Algemene Vergadering toe om bij gewone meerderheid over de ontbinding van de vereniging te beslissen. Bijvoorbeeld, indien het quorum voor De Raad van Bestuur of voor het aantal leden niet zou kunnen bereikt worden gedurende 3 opeenvolgende maanden, kan de vereniging worden ontbonden op besluit door de Algemene Vergadering. Bij een eventuele ontbinding zullen aile wettelijke bepalingen horende bij een dergelijke ontbinding worden gevolgd. Het overblijvend actief wordt overgedragen aan een andere, door de Algemene Vergadering aangeduide rechtspersoon met één of meer belangeloze doelstellingen die gelijk of gelijkaardig zijn aan de statutaire doelstellingen waartoe de vereniging is opgericht.

t.Alle in deze statuten niet speciaal vermelde punten worden geregeld woon de wet van 27 juni 1921, alsook de wet van 2 mei 2002.

Verdeling van de functies: voorzitter

Dhr. Mathys Theo Dhr. Hannecart Ferdi Mevr. Dylst Chantal Mevr, Vanhaeren Linda ondervoorzitter & secretaris

De oprichters: penningmeester

Dhr. Mathys Theo Dhr. Hannecart Ferdi Mevr. Dylst Chantal Mevr. Vanhaeren Linda penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUST DANCE 4 FUN

Adresse
Zetel : Nachtegaaistraat 68,3540 Herti de-tad

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande