K TWO-INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : K TWO-INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 818.385.832

Publication

03/02/2014
ÿþMod Woal iLS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.385.832

Benaming

(voluit) : K Two-Ïnvest

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Runkstersteenweg 370 - 3500 Hasselt (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 25 juni 2013:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van 51.000,00 EUR teneinde het huidig kapitaal van 5.881.868,31 EUR terug te brengen naar 5.830.868,31 EUR, De kapitaalvermindering zal a rato van hun inbreng worden toegerekend aan de vennoten.

Vervolgens heeft de vergadering de zaakvoerder belast met het uitvoeren van de terugbetalingen via onmiddellijke bankoverschrijving.

Als gevolg van voormelde kapitaalvermindering werd artikel 5 van de statuten gewijzigd en luidt het voortaan

als volgt:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen achthonderd dertigduizend achthonderd

achtenzestig euro eenendertig eurocent (5.830,868,31 EUR).

Dit kapitaal is volledig volgestort.

Het geplaatst kapitaal is vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend achthonderd vijfentachtig (57.885)

deelnemingen zonder vermelding van nominale waarde, Al deze deelnemingen zijn en blijven verplichtend op

naam."

Er werd tevens beslist om de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG & Partners" , kantoorhoudende te 2250 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, alsook haar aangestelden, aan te stellen ais bijzondere volmachthouder om, met recht van substitutie en elk afzonderlijk handelend, al het nodige te doen voor het opstellen van de gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap en om de formaliteiten te vervullen die zijn vereist met betrekking tot de bekendmaking van de besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van doch niet beperkt tot het opstellen en neerleggen van de publicatieformulieren, het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de verdeling ervan onder de respectievelijke vennoten alsmede aan de zaakvoerder.

KPMG & Partners CVBA

vertegenwoordigd door Caroline Vereist

bijzondere volmachthouder

Tegelijk hierbij neergelegd: de gecoördineerde statuten

volmacht

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -i1- 201j

ELT

i1 III1I wui~~~ I1I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013
ÿþ r-_=, J~ gJf ~``-- Mod Word 11.1

~~~i^3.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,wed:. IIIIIIM 111111111111111I

Voor- behouden

*1312474,5*

1111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -07- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0818.385.832

Benaming

(voluit) : K TWO-INVEST

(verkort) :

Rechtsvoren : carmanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Rtauksterst eg 370 -- 3500 33asselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING - KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG - BENOEMINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 18 juni 2013, geregistreerd 8 bladen geen verzendingen te Hasselt op 25 juni 2013, boek 798 blad 46 vak 14. Ontvangen: 25 EUR. De e.a. inspecteur (get.) K.BLONDEEL.

Blijken de volgende beslissingen

1/De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 april 2013, of ten laatste drie maanden vóôr 18 juni 2013.

Zij hoort tevens het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", te 3500 Hasselt, Ilgatiaan 7, vertegenwoordigd door de heer Herwig CARMANS, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 18 juni 2013, waarvan één exemplaar samen met een afschrift van deze akte neergelegd zal worden ter griffie, luiden als volgt:

'Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva van K Two-Invest Comm.VA, afgesloten op 30 april 2013 met een balanstotaal van EUR 6.071.125,13 en een eigen vermogen van EUR 3.982.424,11, in het kader van de omzetting van de vennootschap K Two-Invest Cam-1.VA.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, voor een bedrag van EUR 3.982.424,11 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 3.803.200,00, Bovendien is het netto-actief niet lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van een commanditaire vennootschap op aandelen naar een gewone commanditaire vennootschap zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden."

Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de commanditaire vennootschap op aandelen "K TWO-INVEST' wordt omgezet in een gewone commanditaire vennootschap bij toepassing van de artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap dat afgesloten werd op 30 april 2013, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap.

De commanditaire vennootschap op naam behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0818.385.832.

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boekhoudkundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen,

De aandelen op naam van de commanditaire vennootschap op aandelen worden omgevormd in aandelen op naam van de nieuwe vennootschapsvorm; voor elk aandeel van de commanditaire vennootschap op aandelen wordt één aandeel op naam van de gewone commanditaire vennootschap toegekend aan de eigenaars van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2/Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van twee miljoen achtenzeventigduizend zeshonderd achtenzestig euro éénendertig cent (2.078.668,31 EUR) om het te brengen van drie miljoen achthonderd en drieduizend tweehonderd euro (3.803.200,00 EUR) op vijf miljoen achthonderd éénentachtigduizend achthonderd achtenzestig euro éénendertig cent (5.881.868,31 EUR), door niet-geldelijke inbrengen.

Tot vergelding van deze inbreng worden negentienduizend achthonderd drieënvijftig (19.853) nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend aan de inbrenger,

Deze nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde genieten dezelfde rechten als de reeds bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf heden.

3/Ingevolge de voorgaande beslissingen, worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld als volgt:

RECHTSVORM: gewone commanditaire vennootschap (Comm.V).

NAAM: " K Two-Invest".

ZETEL: 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 370.

DOEL: De vennootschap stelt zich tot doel:

1/ Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

2/De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, Koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

3/Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

4/Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. DUUR EN AANVANG: De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht als een commanditaire vennootschap op aandelen voor onbepaalde tijd vanaf de oprichtingsakte.

Zij werd omgezet in een gewone commanditaire vennootschap bij akte verleden op 18 juni 2013. GEPLAATSTE KAPITAAL: 5.881.868,31 EUR vertegenwoordigd door 57,885 deelnemingen zonder vermelding van de nominale waarde. Al deze deelnemingen zijn en blijven verplichtend op naam.

Volstorting: volledig.

ALGEMENE JAARVERGADERING; De algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om 13 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag gehouden. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

WINST, RESERVERINGEN;

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen de wijze en de datum van betaling der dividenden

Indien beslist wordt over te gaan tot een uitkering van een dividend, heeft elke vennoot recht op een deel van de winst in verhouding tot zijn inbreng in het kapitaal.

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten en/of de beschikbare reserves van de vennootschap,

De zaakvoerder(s) kan/kunnen beslissen om een voorschot dividend uit te keren op de winst van het lopende boekjaar.

BESTUUR:

Artikel 13: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, deelnemers van de vennootschap. De zaakvoerder of zaakvoerders mag/mogen geen stille venno(o)t(en) zijn.

De zaakvoerder(s) worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet deelnemers, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandeling of tot een reeks rechtshandelingen.

In principe is/zijn de zaakvoerder(s) bevoegd alle daden te stellen die noodzakelijk zijn of nuttig worden geacht teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap na te streven en te verwezenlijken. De stille venno(o)t(en) kan(/kunnen) In geen geval, zelfs krachtens een toestemming of door middel van een volmacht, eender welke bestuur- of vertegenwoordigingstaak van de vennootschap uitvoeren.

De stille venno(o)t(en) heeft/ hebben geen vetorecht op de beslissingen genomen of te nemen door de zaakvoerder(s).

A.Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd:

de heer KUMPEN Paul voornoemd, wonend te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 370,

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet mits zijn instemming.

Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder vereist.

B.In geval van overlijden van de heer KUMPEN Paul of bij beëindiging van diens mandaat om welke reden

ook, zal hij van rechtswege vervangen worden door een college van zaakvoerders bestaande uit zijn

echtgenote, mevrouw Andrea BAER en zijn vier kinderen, namelijk KUMPEN Oliver, Anthony, Christopher en

Nina.

C.Zodra er een college van zaakvoerders is, zullen alle beslissingen genomen worden met een gewone

meerderheid van stemmen.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte,

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij gezamenlijk met de twee de vennootschap

in en buiten rechte.

Indien er een college van zaakvoerders is, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte als

college of door twee zaakvoerders gezamenlijk.

4f Wordt benoemd tot bijzondere lasthebber, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle

formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot de wijzigingen aan de inschrijving in de

Kruispuntbank voor ondernemingen, met de macht van indeplaatsstelling:

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KPMG & Partners", kantoorhoudend te 2250 Kontich, Prins Boudewijn laan 24d.

Voor beknopt ontledend uittreksel:

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

- volmacht;

- verslag zaakvoerder;

-verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0517-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0075-009
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.08.2015 15476-0457-012

Coordonnées
K TWO-INVEST

Adresse
RUNKSTERSTEENWEG 370 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande