K42ML

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K42ML
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.598.319

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14269-0001-010
29/07/2014
ÿþ,li

(Dq Mod Word 11.1

--rr7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1- " 43

HIIU M1,1,1,1J1J1.11 111

- 7 'd rriANK van KOOPHANDK

te ANTWERPEN

7 JULI 2014

fdgxeigissEur

Ondernerningsnr : 0842.598.319

Benaming

(voluitY. K42ML

(Verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Herebaan-West 128 te 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de enige vennoot cld 7 juli 2014 te 10 uur.

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder Mevrouw Coenraets Kristien, woonachtig te 3530 Houthalen-Helchteren Herebaan-West 128

Het mandaat van mevrouw Coenraets Kristien wordt onbezoldigd, tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Karel Wouters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/01/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iaozie1aw

Ondernemingsnr tc. '--sb -}% £3

3cctzning

tvo:uit) : K42ML

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren  Herebaan-West 128

(volledig adres)

0:1der,trirerep celte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Berchem op 27 december 2011, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 04 JAN 2011 boek 229 blad 18 vak 12 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " K42ML " 20 Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren  Herebaan-West 128.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichter(s) en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- De heer WOUTERS Karel Marie Marcel, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren  Herebaan-West 128. Het bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris overhandigde bankattest uitgaande van Fortis Bank NV van 22 december 2011.

6Q' Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

70 Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein betreft het overschot onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

9Q' Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Iedere zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

11 Q' Doel: de vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Verlenen van advies op het gebied van computerorganisatie, automatisering en beveiliging van communicatie- en informatienetwerken en systemen aan privé personen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B veniielclen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hardtekening.

bc

B

5t.

I aEC#iTBANfC VAN KQLpIe,tiDEW

~ ~ y '1> ;;,1'

HASSELT

_~ Crûiû e

Voorbehouden

aa,t i~e3 Belg"ssch Stcatsbiad

2. De aan- en verkoop, invoer en uitvoer, huren en verhuren, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welk IT-materiaal en in het bijzonder van softwarepakketten, informaticamateriaal, elektronica en toebehoren.

3. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, software en andere intellectuele rechten.

4. Ontwerp, creatie, aan- en verkoop en onderhoud van inhoud voor communicatie- en informatienetwerken met inbegrip van, maar niet beperkt tot teksten, geluid- en visuele inhoud.

5. Het geven van lessen, voordrachten en seminaries op het vlak van informatica.

6. Verlenen van (strategisch) advies, ontwikkelen van projecten, uitwerken van overeenkomsten, geven van voordrachten en seminaries m.b.t. Cleantech en Cleantechtoepassingen zoals geothermie, zonne-energie, carbon capture and storage, clean mobility, windenergie, smart grids, ...

7. Het voorzien in de supervisie, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, inforrnatisering, human resources en opleiding.

8. Het geven van managementadviezen op het gebied van productie, verkoop, marketing, financieel en administratief beheer, human resources, controle van ondernemingen en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, IT-beleid en marktonderzoek, begeleiding bij overnames en corporate finance, hetzij autonoom, hetzij samen met andere organisaties of instanties.

9. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van uitoefening van een bestuursmandaat.

In ondergeschikte orde aan de voormelde werkzaamheden, heeft de vennootschap als doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren, leasen, valoriseren van gebouwen en terreinen.

2. Het vestigen en overdragen van zakelijke rechten op gronden en gebouwen.

3. Het nemen en beheren van belangen en participaties in vennootschappen en dat ongeacht het doel van die vennootschappen.

4. Het toestaan van leningen en verstrekken van waarborgen, zowel aan derden als aan verbonden ondernemingen.

5. Het uitoefenen van het mandaat van vereffenaar in al dan niet verbonden ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap

De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand april om 20 uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering en voor de uitoefening van het stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid toebehoren aan meerdere eigenaars, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit effect verbonden rechten geschorst.

Is een effect gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker, als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Door de oprichter werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder: de heer WOUTERS Karel Marie Marcel, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren  Herebaan-West 128.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld:

Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten, te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, met ondernemingsnummer 0451.657.041, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket, en de diensten van de BTW teneinde aile aanvragen, inschrijvingen en wijzigingen te vorderen.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
K42ML

Adresse
HEREBAAN-WEST 128 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande