KABERA

Divers


Dénomination : KABERA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.565.747

Publication

18/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J11,1.111111111.;11]1 II

Vos

behoi aan Belg

Staat!

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 !**.N. 2019

HA-L-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Kabera

og3~ SrGS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Diestersteenweg 125, 3500 Sint-Truiden

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE OPRICHTINGSAKTE

Op heden, 6 januari 2011, zijn de partijen :

1.De heer Luc HOUBEN, geboren te Alken op 1 oktober 1951, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125, gehuwd met mevrouw Marie-Paule COENEN volgens het wettelijk stelsel;

Hierna aangehaald als "partij 1";

2.Mevrouw Marie-Paule COENEN, geboren te Overrepen op 19 maart 1959, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125, gehuwd met de heer Luc HOUBEN volgens het wettelijk stelsel;

Hierna aangehaald als "partij 2";

3.De heer Benjamin HOUBEN, geboren te Hasselt op 7 juli 1985, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125, op dit ogenblik ongehuwd;

Hierna aangehaald als "partij 3";

4.Juffrouw Katrien HOUBEN, geboren te Hasselt op 3 oktober 1981, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125, op dit ogenblik ongehuwd;

Hierna aangehaald als "partij 4"

overeengekomen hetgeen volgt:

-een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm. V, met als naam KABERA

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125;

-De vennootschap wordt opgericht voor een bepaalde duur van vijfendertig (35) jaar met ingang vanaf heden;

-De eigen middelen van de vennootschap bedragen duizend vierhonderd (1.400 EUR) euro;

-Voormelde eigen middelen worden als volgt door de partijen ingebracht

-Partij 1 brengt driehonderd (300 EUR) euro in door middel van inbreng in geld, waarvoor hij drie (3) aandelen

zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 2 brengt driehonderd (300 EUR) euro in door middel van inbreng in geld, waarvoor zij drie (3) aandelen

zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 3 brengt vierhonderd (400 EUR) euro in door middel van inbreng in geld, waarvoor hij vier (4) aandelen zonder vermelding van nominale waarde ontvangt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Partij 4 brengt vierhonderd (400 EUR) euro in door middel van inbreng in geld, waarvoor zij vier (4) aandelen zonder vermelding van nominale waarde ontvangt

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

ODe vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de verpachting, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is mei het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfenegentig in zake de secundaire markten, het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering van vennoten, genomen met unanimiteit van stemmen verbonden aan de aandelen.

De beherende vennoten zijn de heer Luc HOUBEN en mevrouw Marie-Paule COENEN. Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten zijn Benjamin HOUBEN en Katrien HOUBEN. Zij zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder(s) word(en)t voor onbepaalde duur benoemd

Mevrouw Marie-Paule COENEN, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 125. Mevrouw Marie-Paule kan enkel als zaakvoerder van de vennootschap worden ontslagen overeenkomstig artikel 33 van het Wetboek van vennootschappen. Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van mevrouw Marie-Paule COENEN dan wel in geval van terugtreding of ontslag uit haar functie om welke reden ook, zal de heer Luc HOUBEN optreden als opvolgende statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De statutaire zaakvoerder kan te allen tijde op eigen verzoek terugtreden uit deze functie.

In geval er geen statutaire zaakvoerder meer is, zullen de vennoten bijeenkomen teneinde bij gewone meerderheid een of meerdere gewone zaakvoerder(s) te benoemen. De notulen van de algemene vergadering vermelden in voorkomend geval dat de vennoten unaniem verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders worden benoemd, treden zij op als een college dat collegiaal en bij unanimiteit beslissingen neemt. Om rechtsgeldig te beslissen, is vereist dat alle zaakvoerders aanwezig zijn of minstens rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn. De beslissingen van de zaakvoerders worden in voorkomend geval genotuleerd en door alle zaakvoerders ondertekend in een notulenregister.

De enige zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor krachtens de onderhavige statuten of het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, nemen zij beslissingen bij unanimiteit.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap gezamenlijk.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni, om 13 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2011.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door een of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 tot en met190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Ingeval van overlijden, faillissement, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende of overblijvende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee (2) vennoten zijn.

Getekend:

" Voor-

behouden

aan het Coenen Marie-Paule

Belgisch

Staatsblad Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

Op da watste blz. van Luik B vermelden Rectd : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KABERA

Adresse
DIESTERSTEENWEG 125 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande