KALIVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KALIVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.705.113

Publication

01/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-03-2015

Griffie

*15305507*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627705113

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KALIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Michael Böse, geassocieerd notaris op 27 maart 2015 dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , afgekort BVBA, werd opgericht door:

1) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DOKTER KAREN BREURE , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Zandstraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0887.953.242, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zeven maart tweeduizend zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna onder nummer 07044193.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw BREURE Karen Simone, geboren te Ermelo (Nederland) op achtentwintig februari negentienhonderd vierenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, , wonende te 3500 Hasselt, Zandstraat 70, hiertoe benoemd door de oprichtersvergadering, gepubliceerd als gezegd.

2) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DR. VOS VALERIE , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Vossenbergstraat 106, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0508.538.930, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Michaël Van der Linden te Hasselt op zeven december tweeduizend twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig december daarna onder nummer 12209311.

De zetel werd verplaatst naar de huidige bij beslissing van de zaakvoerder van twintig mei tweeduizend veertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juni daarna onder nummer 14115702.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw VOS Valerie Maggy Philippa, geboren te Hasselt op vijftien februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 3500 Hasselt, Vossenbergstraat 106, hiertoe benoemd door de oprichtersvergadering, gepubliceerd als gezegd.

3) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DR. LIESBET VERNIJNS , met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Poreistraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0822.787.652, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op zevenentwintig januari tweeduizend tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf februari daarna onder nummer 10022710.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw VERNIJNS Liesbet, geboren te Hasselt op drieëntwintig januari negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3600 Genk, Poreistraat 40, hiertoe benoemd door de oprichtersvergadering, gepubliceerd als gezegd.

4) Mevrouw BONGAERTS Anouk Ann Rosa, geboren te Genk op negenentwintig april

Onderwerp akte :

Wiekstraat 122 3600 Genk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3500 Hasselt, Heidebloemstraat 19.

Echtgenote van de heer VERHEYDE Bert, met wie zij gehuwd is te Genk op zevenentwintig april

tweeduizend twee, onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Luc van

den Hove te Genk op 19 februari 2002, ongewijzigd tot op heden, zo zij verklaart.

- onder de naam "KALIVAN", met zetel te 3600 Genk, Wiekstraat 122 en voor onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

.twintigduizendduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.volstort werd;

.verdeeld is in tweehonderd (200) gelijke aande¬len zonder vermelding van waarde, die elk

één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is in¬ge-schreven door:

1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DOKTER KAREN BREURE , voornoemd, die stortte ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor haar vijftig (50) volgestorte aandelen worden toegekend;

2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DR. VOS VALERIE voornoemd, die stortte ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor haar vijftig (50) volgestorte aandelen worden toegekend;

3) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DR. LIESBET VERNIJNS , die stortte ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor haar vijftig (50) volgestorte aandelen worden toegekend;

4) Mevrouw BONGAERTS Anouk, voornoemd, die stortte ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor haar vijftig (50) volgestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot en met éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot en met éénendertig december tweeduizend zestien);

- met jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om elf (11.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zeventien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur worden aangesteld voornoemde mevrouw BREURE Karen, VOS Valerie, VERNIJNS Liesbet, BONGAERTS Anouk, wier mandaten onbezoldigd zullen zijn);

- zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank, geopend blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op 24 maart 2015.

- Volmacht voor formaliteiten (btw/KBO...)

Bijzondere volmacht wordt verleend aan HS&P cvba, met zetel te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek¬rechtelijke instel¬lingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

- met als Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur -en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BÖSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

Coordonnées
KALIVAN

Adresse
WIEKSTRAAT 122 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande