KAMBUKKA IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMBUKKA IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.469.492

Publication

05/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304171*

Neergelegd

01-07-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0837469492

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : KAMBUKKA IMMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: van Dijcklaan 22/4, 3500 Hasselt

Onderwerp akte: Oprichting

In een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Luc Tournier te Beringen, met standplaats te Beverlo op één

juli tweeduizend elf, nog te registreren bij het 1ste kantoor te Beringen, staat onder meer het volgende:

Zijn gekomen:

1/ De heer LOWETTE Constant Ghislain Jean Marie (NN 520605-023-88), geboren te Sint-Truiden op vijf

juni negentienhonderd twee en vijftig, echtgenoot van mevrouw THIJS Marie Marcelle, wonende te 3530

Houthalen-Helchteren, Kruisstraat 21.

2/ De heer LOWETTE Stijn (NN 751115-185-47), geboren te Sint-Truiden op vijftien november

negentienhonderd vijf en zeventig, echtgenoot van mevrouw MICHIELS Evy Martine Edith, wonende te 3500

Hasselt, van Dijcklaan 22/4.

3/ De heer HOOGMARTENS Tom Jos Wim (NN 740331-043-20), geboren te Hasselt op éénendertig maart

negentienhonderd vier en zeventig, echtgenoot van mevrouw SCHRIJVERS Kristien Gabriëlle Hermien,

wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 1.

Hierna ook:  De oprichter(s) .

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "KAMBUKKA IMMO".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3500 Hasselt, van Dijcklaan 22/4.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de oprichter voornoemd sub 1, voor veertig (40) aandelen;

- door de oprichter voornoemd sub 2, voor veertig (40) aandelen;

- door de oprichter voornoemd sub 3, voor twintig (20) aandelen;

totaal: honderd (100) aandelen.

Zoals blijkt uit het bankattest is het kapitaal volledig volstort ten belope van twintigduizend euro (20.000

EUR).

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort is.

TITEL II STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "KAMBUKKA IMMO".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, van Dijcklaan 22/4.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als op commissie,

zowel in België als in het buitenland:

ª% Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie

en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

ª% Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de onroerende leasing, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

ª% Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

ª% Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

ª% Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkwaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct of indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Artikel 12.- OPROEPINGEN.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door middel van een aangetekend schrijven gericht tot ieder van de vennoten, veertien dagen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrieven moeten de dagorde vermelden.

De algemene vergadering mag slechts geldig beraadslagen over die punten die op de dagorde vermeld staan.

Ingeval van bijeenroeping door de vennoten, dienen deze in hun aanvraag de punten aan te duiden die moeten op de dagorde gebracht worden; de zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat het schriftelijk verzoek gedaan werd. Zo de zaakvoerder in gebreke blijft de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het schriftelijk verzoek van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gaat het bijeenroepingsrecht over op de verzoekers. Deze zullen er echter slechts mogen gebruik van maken binnen de vijftien dagen die volgen op het einde van de aan de zaakvoerder voorbehouden bijeenroepingstermijn.

De bijeenroepingen voor de algemene vergadering moeten gedaan worden in België, in de vormen en binnen de termijn voorzien in de wet op handelsvennootschappen.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die verscheidene aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het stemrecht gehecht aan de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, zal uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, die tegenover de vennootschap als mandataris van de naakte eigenaar zal gelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van onenigheid tussen eigenaars in onverdeeldheid van aandelen is het stemrecht der aandelen geschorst tot een gemeenschappelijke mandataris, is aangesteld bij gemeen akkoord of tot een sekwester, belast met het stemrecht, is aangeduid bij gerechtelijke beslissing.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen zo hijzelf niet in het bezit is van een regelmatige volmacht hem verleend door zijn volmachtgever.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders. Hun mandaat is onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid beslissen een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders.

Ingeval van overlijden of indien zij aan haar ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer en zolang de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun maatschappelijke aandelen mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of zal dienen voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerders zal worden toegekend.

Artikel 27.- VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming door de algemene vergadering.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

1. De heer LOWETTE Constant, voornoemde oprichter sub 1, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

2. De heer LOWETTE Stijn, voornoemde oprichter sub 2, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

3. De heer HOOGMARTENS Tom, voornoemde oprichter sub 3, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen bekrachtigt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juni 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de Naamloze Vennootschap  Engelen & Partners Accountants , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door de heer Engelen Bart, accountant, met de mogelijkheid tot de in de plaatstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal.

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþ Mod wordt 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 11 111

S *15099932

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

0 2 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0837469492

Benaming

(voluit) : KAMBUKKA IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van Dijcklaan 22/4, 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Het blijkt uit het P.V. van de bijzondere algemene vergadering dd. 05 mei 2015 dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Torenplein 7,16.2, 3500 Hasselt en dit vanaf heden.

Aldus gedaan te Hasselt, 05 mei 2015.

Lowette Stijn,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KAMBUKKA IMMO

Adresse
VAN DIJCKLAAN 22/4 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande