KAP IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAP IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.807.653

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1317 399*

iue

r

bel a; BE Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11- 2013

HAS6rr-ifTie

Ondernemingsnr : 4~ , - ~~

Benaming (voluit) : KAP IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 5 bus 03

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 7 november 2013, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt

IDENTITEIT DER OPRICHTER :

De heer BOA Paul, geboren te Hoeselt op 30 januari 1965, ongehuwd, wonend te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 310011.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : KAP IMMO

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 5 bus 03

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen voor eigen rekening; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het vestigen van zakelijke rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, renoveren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen voor eigen rekening; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" - Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het verstrekken van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval, verlenen, in de meest ruime zin, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, hypothecaire of andere waarborgen of zekerheden verstrekken, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Dit alles met uitzondering van de activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en; functies, het optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

- De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, en sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training, engineering, projectmanagement, technische bijstand en technisch onderhoud inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen kan verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake, De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 7 november 2013; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : Het kapitaal, dat geheel en onvoorwaardelijk geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Samenstelling: Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderdvijfentachtig Euro vijftig cent (¬ 185,50) per aandeel, door de oprichter, de heer BOA Paul, mits een storting van twaalfduizend vijfhonderd Euro (¬ 12.500,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend en vijftig Euro (¬ 6.050,00),

Deze storting werd gedaan op een bijzondere rekening onder nummer BE68 3631 2717 6134, geopend op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap ING BELGIE, zoals blijkt overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op 5 november 2011

Als VERGOEDING voor deze inbreng, werd aan de oprichter, de honderd (100) aandelen toegekend.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtigde(n) bij bijzondere volmacht.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op twintig april, om elf uur, of indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO:

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, aile handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder u`tzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 10 oktober 2013 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in liet jaar 2015.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer BOA Paul, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders

over besluit.

4) BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap KAP IMMO, de heer BOA Paul, voornoemd, die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon KAP IMMO, overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen.

5) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Uittreksel afgeleverd vóôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek',

der Registratierechten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.04.2015, NGL 07.10.2015 15648-0160-008

Coordonnées
KAP IMMO

Adresse
KAPELSTRAAT 5, BUS 03 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande