KARAMBA

Société en commandite simple


Dénomination : KARAMBA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 518.873.487

Publication

07/03/2013
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V

i

Voor-

behottdc aan he BetgisC

Staatsbl

IIIUhIIII 1 ILIl II 1

*13039094*

Rechtbank van koophandel

2 6 FER, 2013

tR HASSELT

Griffie

andernemingsnr: g

Benaming

(voluit) : KARAMBA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Linkhoutstraat 33, B-3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte dd 25/02/2013 waarbij volgende vennootschap werd opgericht:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap, met als maatschappelijke naam KARAMBA.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Linkhoutstraat 33, B-3560 Lummen,

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon, op alle wijzen die zij het best geschikt acht:

1. Het aankopen, verhuren, herstellen en verkopen allerlei attracties zoals daar zijn springkastelen en aanverwante opblaasbare objecten, tenten, trampolines, reclameartikelen, ceremoniewagens, eet- en drankkramen, feest- en amusementsartikelen; het voeren van promotie hieromtrent door middel van het publiceren van informatie, tijdschriften, dagbladen en interactieve diensten op netwerken en de hieraan gekoppelde activiteiten voor marketing en reclameregie.

2. Net organiseren van evenementen, beurzen feesten, recepties, huwelijken en allerlei festiviteiten alsmede het verzorgen van de catering. De organisatie van meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen van maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

3. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zowel ontwikkeling, onderzoek, design, marketing, promotie, handel in productie, secretariaat, bedrijf- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Trading de meest ruime zin en tussenpersoon in de handel. Meer bepaald de' aankoop en verkoop van handelsgoederen, zowel groot als kleinhandel, in België en in het buitenland. Het verhuren en verkopen van diensten, engineering en planning via e-commerce (internet); productie en distributie van diensten en/of goederen via het Internet. De ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot roerende goederen, materiaal, machines en outillage.

5. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

e. Onroerende goederen aanwerven, verkopen, (laten) bouwen en verbouwen, verfraaien, laten uitrusten, het nemen en geven van het recht van opstal, nemen en geven van vruchtgebruik, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ze kan allerlei handelingen stellen van exploitatie, roerende, onroerende of commerciële handelingen die bijdragen tot de realisatie van dit doel zoals bijvoorbeeld het gewoon huren en verhuren, de huurkoop, de huurfinanciering of leasing.

De vennootschap zal zich onthouden van aile activiteiten behorend tot de gereglementeerde beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals beschreven in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drie en negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

b. Beschikbare middelen beleggèn in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Om voornoemd doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Werkende en stille vennoten

De vennoten zijn:

Dirk Beijnsberger, geboren te Bree op 312/1979, wonende te Oudestraat 33b1-1,B-3960 Bree Bart Peeters, geboren te Maaseik op 171211979, wonende te Linkhoutstraat 33, B-3560 Lummen Kurt Zontrop, geboren te Bree op 19/08/1979, wonende te Oude Baan 26, B-3665 As

De werkende vennoot is Dirk Beijnsberger. Bart Peeters en Kurt Zontrop zijn de stille vennoten. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op EUR 1.500 (duizend vijfhonderd euro), volledig volstort bij oprichting en vertegenwoordigd door 1.500 (duizend vijfhonderd) aandelen zonder nominale waarde,

Zaakvoerder(s)

be vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering za! jaarlijks bijeengeroepen worden op de 10e dag van de maand mei, om 18u, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige.

DIVERSE BEPALINGEN

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: Dirk Beijnsberger. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum en eindigt op 31 december 2014. De eerste gewone algemene vergadering vindt plaats in de maand mei van het jaar 2015.

Voor beknopt uittreksel.

D. PPijnsberger, zaakvoerder

Gelijktijdig jdig neergelegri' oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KARAMBA

Adresse
LINKHOUTSTRAAT 33 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : Linkhout
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande