KASTEEL VAN RYCKEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KASTEEL VAN RYCKEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 469.795.051

Publication

08/05/2013
ÿþ M dwadfis

Ll1E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,110111

Ondernemingsnr : 0465.795.051 Benaming

Griffie

le 26 AMR. el3

(voluit) : Kasteel Van Ryckel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ulensstraat 86, bus 11, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Mevrouw Inne Hesemans, gedelegeerd bestuurder van Kasteel Van Ryckel NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Ulensstraat 86, bus 11, RPR Brussel 0467.795.051 (hierna "de Vennootschap") heeft op 15 april 2013 besloten om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Kouterveldstraat 4A, 1831 Diegem.

Inne Hesemans

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van , uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 10.07.2012 12285-0335-011
15/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Vc behc aar Bek Staal

BRUSSEL

e 5. DEC. 20111

Griffie

De vergadering besluit naar aanleiding van het vorig besluit tot kapitaalverhoging in geld het voorkeurrecht aan de aandeelhouders aan te bieden overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen in een bericht dat, ten minste acht dagen voor de openstelling, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een landelijk verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft. Dit bericht kan vervallen, wanneer alle aandelen van de vennootschap op naam zijn

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11188071*

Ondernemingsar : 0 469 " -4 SS . 05-1 Benaming

(voluit) : KASTEEL VAN RYCKEL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ulensstraat 86 bus 11-1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Het blijkt uit twee akten verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op respectievelijk 12 september 2011, geregistreerd te Hasselt, 15te kantoor op 19 september 2011. Boek 784 blad 47 vak 06 en op 28 oktober 2011, voor registratie, de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap KASTEEL VAN RYCKEL is bijeengekomen en dat zij ondermeer volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

Beslissingen van de buitgengewone algemene vergadering dd. 12 september 2011

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de bijzondere algemene vergadering en van de raad van bestuur van zes november tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien december daarna onder nummer 08193871, om met ingang van één november tweeduizend en acht de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 194 naar 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Ulensstraat 86 bus 11.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een maximaal bedrag van honderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (138.026,62 EUR) om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 EUR) op tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van elfduizend (11.000) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van honderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (138.026,62 EUR).

Deze elfduizend (11.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zal deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT  AANBIEDING VOORKEURRECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van minstens vijftien dagen door de houders van kapitaalaandelen, hetzij door degenen die in het bezit van het voorkeurrecht zijn gekomen.

De voornoemde wachttermijn gaat in op heden zodat op de voornoemde kapitaalverhoging dient ingeschreven te worden via aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur, uiterlijk voor woensdag achtentwintig september tweeduizend en elf om middernacht (00u00).

In dit aangetekend schrijven dient vermeld op hoeveel aandelen ingeschreven wordt alsook, in het voorkomend geval niet op alle aandelen beoogd bij voornoemde kapitaalsverhoging werd ingeschreven, het aantal aandelen waarop bijkomend wordt ingeschreven. Indien deze bijkomende inschrijvingen het nog resterend aantal aandelen overstijgen, worden deze nog resterende aandelen verdeeld evenredig aan de bijkomende inschrijvingen.

De algemene vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur teneinde vanaf achtentwintig september tweeduizend en elf om middernacht (00u00) vast te stellen op welke aandelen beoogd bij voornoemde kapitaalsverhoging werd ingeschreven, welke het definitieve bedrag is van de kapitaalsverhoging, in het Licht van de gerealiseerde kapitaalsverhoging de nodige wijzigingen aan te brengen aan artikel 5 en 6 van de statuten alsook om over te gaan, of volmacht te verlenen om de over te gaan, tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIERDE BESLUIT  OMZETTING AANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen door omzetting van de aandelen aan toonder, in die zin dat de aandelen op naam dan wel gedematerialiseerd zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De vergadering verbindt er zich toe de raad van bestuurder te machtigen tot opening van een rekening bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder, overeenkomstig artikel 468 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 23

De vergadering besluit artikel 23 laatste alinea aan te passen en te vervangen door volgende tekst:

"Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger."

"

" .,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT SCHRAPPING VERWIJZINGEN BURGERLIJK WETBOEK

De vergadering besluit als gevolg van de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, tot de schrapping in de statuten van de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en van het Burgerlijk Wetboek. Dienovereenkomstig besluit de vergadering artikel vier, alinea twee van de statuten te schrappen.

ZEVENDE BESLUIT  RAAD VAN BESTUUR

De vergadering besluit artikel tien, eerste alinea van de statuten aan te vullen en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

ACHTSTE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als hierna volgt. De artikelen 5 en 6 van de statuten zullen bijkomend gewijzigd worden na de realisering van voornoemde kapitaalsverhoging overeenkomstig de vaststellingen van de raad van bestuur.

- Artikel twee, eerste alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 11."

- Artikel vier, tweede alinea van de statuten wordt geschrapt.

- Artikel zes van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

- Artikel tien, eerste alinea van de statuten wordt aangevuld met volgende tekst:

"De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

- Artikel 23 laatste alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLUIT  VOLMACHTEN  COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vaststelling van de Raad van Bestuur dd. 28 oktober 2011.

Eerste vaststelling

1 Ten gevolge van het aanbod tot inschrijving, en zoals uiteengezet in het aangetekend schrijven van drieëntwintig september tweeduizend elf van mevrouw HESEMANS Mieke, voornoemd, en mevrouw HESEMANS Inne, voornoemd, aan de Raad van Bestuur, werd ingeschreven op elfduizend (11.000) nieuwe aandelen zoals volgt:

1. Mevrouw HESEMANS Mieke, voornoemd, schrijft in op drieduizend achthonderd vijftig aandelen (3.850) en schrijft bijkomend in op alle overige aandelen waarop niet werd ingeschreven door een andere aandeelhouder;

2. Mevrouw HESEMANS Inne, voornoemd, schrijft in op drieduizend achthonderd vijftig aandelen (3.850) en schrijft bijkomend in op alle overige aandelen waarop niet werd ingeschreven door een andere aandeelhouder;

Aangezien op de elfduizend (11.000) nieuwe aandelen niet volledig werd ingeschreven en aangezien de voornoemde inschrijvers hebben aangegeven op het verschil tussen het aantal nieuwe aandelen en het aantal ingeschreven aandelen, hetzij drieduizend driehonderd (3.300) nieuwe aandelen, volledig te willen inschrijven, dienen de overige drieduizend driehonderd (3.300) aandelen verdeeld te worden pro rata met de reeds gedane inschrijvingen.

Dientengevolge dienen de drieduizend driehonderd (3.300) aandelen waarop initieel niet werd ingeschreven, verdeeld te worden als volgt;

1. Mevrouw HESEMANS Mieke, voornoemd, schrijft bijkomend in op duizend zeshonderd vijftig aandelen (1.650);

2. Mevrouw HESEMANS Inne, voornoemd, schrijft bijkomend in op duizend zeshonderd vijftig aandelen (1.650);

Deze nieuwe aandelen zijn volledig gelijk aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Zij werden bij de inschrijving gedeeltelijk volstort, met name ten belope van vierendertigduizend vijfhonderd en zes euro zesenzestig eurocent (34.506,66 ¬ ). Een attest afgeleverd door KBC Bank bevestigt dat op de rekening met als nummer BE45 450 4271 1189 geopend op naam van de vennootschap, de som van vierendertigduizend vijfhonderd en zes euro zesenzestig eurocent (34.506,66 ¬ ) voorhanden is. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

Tweede vaststelling

Dientengevolge werd het kapitaal van vennootschap verhoogd met honderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (138.026,62 EUR) om het kapitaal te brengen op tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van elfduizend (11.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig gelijk aan de bestaande aandelen en deelnemend in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Derde vaststelling

Ten gevolge van de kapitaalsverhoging zoals vastgesteld in het punt 2/ hiervoor, dienen artikel 5 en 6 van de statuten gewijzigd te worden om deze in overeenstemming te brengen met de huidige situatie van het kapitaal, zoals volgt:

- Artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderdduizend euro (200.000, 00 ¬ )."

- Artikel zes van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door zestienduizend (16.000) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de akte dd.12/09/2011

-een expeditie van de akte dd.28/10/2011 met aangehechte volmachten

-de gecoördineerde statuten

Notaris Gilissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 10.08.2011 11392-0180-011
25/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie.vanefegeregwareva

©A .



bel 11#5113§011

ar

Be Stai



13 *NI 2815

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kaA#tandel Brussel

Ondernemingsnr : 0469.795.051

Benaming

(voluit) : Kasteel Van Ryckel

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kouterveldstraat 4A, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Mevrouw Mieke Hesemans, gedelegeerd bestuurder van Kasteel Van Ryckel NV, met maatschappelijke zetel te Kouterveldstraat 4A, 1831 Diegem, heeft op 9 maart 2015 besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Coupure 64F, 9000 Gent.

Mieke Hesemans

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 15.06.2010 10181-0364-011
01/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v

, ~ a

~ " -

ligpoz'

A

J111111111u~~wu~~~u~

50479 0

2 0 MAART 2015

RECHTBANK VAN KOOPHAN), _ GENT

Onderriemirigsnr : 0469.795.051

Benaming

(voluit) : KASTEEL VAN RYCKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Coupure 64, bus F, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder - Rechtzetting publicatie maatschappelijke zetel

1. Op de bijzondere algemene vergadering dd. 19 maart 2015 van de aandeelhouders van Kasteel Van Ryckel NV (hierna de "Vennootschap") werden de hierna volgende beslissingen genomen:

Beeindiging, met onmiddellijke ingang, van het mandaat van mevr. Mieke Hesemans als bestuurder en ipso facto als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Benoeming, met onmiddellijke ingang, van dhr. Bart Coppens, wonende te 3721 Kortessem, Herestraat 45, tot nieuwe bestuurder van de Vennootschap. Zijn mandaat zal een einde nemen bij het sluiten van de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2021.

2. Op de vergadering dd. 19 maart 2015 van de Raad van bestuur van de Vennootschap werd als volgt besloten:

Rechtzetting van de eerdere publicatie met betrekking tot de wijziging van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap: de maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd te 1831 Riegem, Kouterveldstraat 4A.

- Beëindiging van het mandaat van mevr, Mieke Hesemans als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Mevrouw Inne Hesemans

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voo behou

aan t Belgi: Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 25.06.2009 09297-0137-011
16/12/2008 : BL664314
19/06/2008 : BL664314
03/08/2007 : BL664314
16/06/2005 : BL664314
20/07/2015
ÿþ Moe werd 11.1

f [1,a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voos;"

behduden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111! lil JJl Il I IIIl Il 11111

*15104286*

I I





op

"

,

~ _lF î_,r

tt r sº%-  qfilff, - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0469.795.051

Benaming

(voluit) : KASTEEL VAN RYCKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Kouterveldstraat 4A, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging (her)benoeming bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparig en schriftelijke besluiten dd. 7 juli 2015 van de aandeelhouders van KASTEEL VAN RYCKEL NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 4A 287, RPR Brussel 0469.795.051 (hierna de "Vennootschap") werden de hierna volgende beslissingen genomen:

1. Met verwijzing naar de beslissing dd. 7 mei 2015 van de heer Bart Coppens om mevr. Inne Hesemans overeenkomstig artikel 519 W.Venn. met onmiddellijke ingang te coöpteren als bestuurder van de Vennootschap, wordt besloten om de benoeming van mevr. Inne HESEMANS als bestuurder van de Vennootschap te bekrachtigen, en dit met ingang van het verstrijken van haar mandaat, zijnde de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap m.b.t. het boekjaar 2013.

Voormeld mandaat zal na verloop van zes jaar eindigen en zal dus ten einde komen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap met betrekking tot het boekjaar van 2019.

2. Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Bart Coppens, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De heer Bart Coppens

Bestuurder en bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

u

Voor-

behoude aanetet Belgisct

Staatsbla

Ondernemingsar : 0469.795.051 Benaming

(voluit) : KASTEEL VAN RYCKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kouterveldstraat 4A, 1831 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder - Bijzondere volmacht

neergelegdlantveigen op

.-57e-q-%'-"à-.. 1 5 WU Zab ,;-

tergiffievan debleetlandstatrge

º%altankvan ciutl ei i3russcl

Bij eenparig en schriftelijke besluiten dd. 15 juli 2015 van de bestuurders van KASTEEL VAN RYCKEL NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 4A 287, RPR Brussel 0469.795.051 (hierna de "Vennootschap") werden in overeenstemming met artikel 521 van het wetboek van vennootschappen de hierna volgende beslissingen genomen:

1, Benoeming van mevrouw Inne HESEMANS tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

2, Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jef Hendrickx, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De heer Jef Hendrickx

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten áanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2004 : BL664314
27/11/2003 : BL664314
06/10/2003 : BL664314
30/07/2003 : BL664314
27/02/2003 : BLA123059
30/10/2002 : TG087845
30/10/2002 : TG087845
03/08/2002 : TG087845
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15638-0100-011
20/10/2001 : TG087845
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 30.09.2016 16645-0333-010
24/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KASTEEL VAN RYCKEL

Adresse
MAATHEID 84 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande