KATHOLIEK BASISONDERWIJS BERINGEN-MIJN, AFGEKORT : K.B.B.M.

Association sans but lucratif


Dénomination : KATHOLIEK BASISONDERWIJS BERINGEN-MIJN, AFGEKORT : K.B.B.M.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 426.212.753

Publication

03/01/2014
ÿþ MQa 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -12- 2013

HASSELT

Griffie

uw

Ondernemingsar ; 042.6.212.753

Benaming

(voluit) : VZW Katholiek Basisonderwijs Beringen-Mijn

(verkort) : K.B.B.M

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Alfred Habetslaan 17 Onderwerp akte : wijziging statuten

Katholiek Basisonderwijs Beringen-Mijn Alfred Habetslaan 17

3581 Beveringen

ondememingsnummer: 0456 212 753 verenigingsnummer: 646384

STATUTEN

De algemene vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 21 november 2013 besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande gecoördineerde tekst.

TITEL 1: NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1: Naam

De vereniging draagt de naam Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW) Katholiek Basisonderwijs Beringen-

Mijn of afgekort VZW K.B.B.M

ARTIKEL 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd Alfred Habetslaan 17 te 3581 Beringen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Hij kan door een beslissing van de raad van bestuur, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, naar een ander adres te Beringen worden overgebracht..

ARTIKEL 3: Doel

De vereniging heeft tot doel het inrichten van katholiek onderwijs en het bevorderen van de christelijke opvoeding. De vereniging verplicht zich in al haar instellingen de fundamentele beginselen inzake christelijke opvoeding te eerbiedigen en te bevorderen, overeenkomstig de richtlijnen van de Belgische Bisschoppen en, hun gemandateerde organen. Zij erkent en aanvaardt het gezag van de organen die door het episcopaat op: nationaal, diocesaan en regionaal vlak worden belast met de organisatie en de begeleiding van het katholiek; onderwijs.

Het maatschappelijk doel kan slechts geheel of gedeeltelijk gewijzigd worden met eenparigheid van stemmen van alle leden.

ARTIKEL 4: Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL 2: LEDEN

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen. Nieuwe leden warden voorgedragen door de raad van bestuur, en hun toetreding wordt bekrachtigd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid. Leden kunnen ontslag nemen door een eenvoudig schrijven te richten aan de raad van bestuur.

Uitsluiting van leden kan slechts geschieden door de algemene vergadering die uitspraak doet met twee derde van de stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

 3581 Beverlo

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

De leden van de algemene vergadering zijn geen bijdrage verschuldigd.

TITEL 3: ALGEMENE VERGADERING

§ 1. De algemene vergadering van de vereniging is haar hoogste orgaan. Zij bestaat uit aile leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een vertegenwoordiger mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

§ 2. Zij heeft exclusieve bevoegdheid inzake wijziging van de statuten, benoeming en ontslag van de bestuurders, goedkeuring van de begroting, ontbinding van de vereniging, aanstelling van een vereffenaar en uitsluiting van een lid.

§ 3. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, mits de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikel 8,12,20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921, in acht genomen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij eenvoudig schrijven. Van de beslissingen wordt een register gehouden dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel en steeds ter inzage ligt van de leden. Deze leden en zelfs derden met een wettig belang, kunnen van de besluiten van de algemene vergadering afschriften bekomen die om geldig te zijn moeten ondertekend worden door twee beheerders.

§ 5. De algemene vergadering zal minstens één maal per jaar bijeengeroepen worden, Een buitengewone algemene vergadering kan ten allen tijde door de raad van bestuur worden bijeengeroepen. Hij moet zelfs worden bijeengeroepen indien één vijfde van de leden van de vereniging zulks vragen of indien een meerderheid van de raad van beheer hiertoe beslist.

§ 6. Alle uitnodigingen voor de algemene vergadering vernielden een gedetailleerde dagorde. Op de algemene vergadering mogen zelfs agendapunten worden bijgevoegd zo twee derde van de aanwezige leden hiermee akkoord gaat.

TITEL 4: RAAD VAN BESTUUR

§ 1. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur. De bestuurders worden verkozen uit de algemene vergadering met een eenvoudige meerderheid van stemmen. Hun aantal is minstens drie en ze worden aangesteld voor een termijn van drie jaar, doch ze kunnen steeds herkozen worden. Ook de statutaire eerste beheerders zullen slechts een mandaat uitoefenen gedurende drie jaar.

§ 2. De raad van bestuur voert het dagelijks beleid en is bevoegd om alles te doen wat niet uitdrukkelijk door de statuten of de wet wordt voorbehouden aan de algemene vergadering. De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

§3. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen hij gewone meerderheid, en bij eventuele staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

§ 4. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt de vereniging geldig zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering en zulks in alle gerechtelijke, buitengerechtelijke akten met inbegrip van beschikkingsdaden. Hij treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, met inbegrip van vervreemden, zelfs om niet, van roerende en onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§ 5. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden. De raad van bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan de directie van de school. Deze eventuele delegatie zal worden omschreven in een huishoudelijk reglement.

§ 6. Tegenover derden zal de vereniging slechts gebonden zijn voor handelingen van de raad van bestuur indien deze de handtekening draagt van de voorzitter of bij diens afwezigheid indien deze de handtekening-draagt van de ondervoorzitter.

§ 7. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste 14 dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§ 8. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over méér dan één volmacht beschikken, De besluiten van de raad van bestuur worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders goedgekeurd.

§ 9, Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van volgende vergadering,

TITEL 5: PATRIMONIUM

Het patrimonium van de vereniging bestaat uit roerende en onroerende goederen die zullen verworven worden, hetzij ten bezwarende titel, hetzij ten kosteloze titel.

Het vermogen van de vereniging hoort aan de vereniging toe zonder dat de leden hierop enig recht kunnen laten gelden. ln geval van ontbinding van de vereniging duidt de algemene vergadering een vereffenaar aan, en bepaalt zijn bevoegdheden. Zowel in geval van vrijwillige als gedwongen rechterlijke ontbinding moet het netto maatschappelijk actief, na vereffening der schulden en aanzuivering van de lasten, overgedragen worden aan een vereniging aangeduid door de algemene vergadering die een gelijkaardig doel nastreeft.

M0D 2.2

Luik B - Vervolg



TITEL 6: DIVERSE BEPALINGEN

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar moet de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid ' tijdens het afgelopen dienstjaar, De raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beiden worden elk jaar, en ten laatste 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen in twee exemplaren. Eén exemplaar is bestemd voor neerlegging op de Griffie van de rechtbank van koophandel en één exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

AKTE BETREFFENDE ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De leden van de vereniging, verenigd in de buitengewone algemene vergadering van 13 juni 2013 hebben

het ontslag aanvaard en décharge verleend aan:

1.De heer Rudi Van Lersberghe, wonende te 3581 Beringen, Koolmijnlaan 416

2.Mevrouw Marina Norcini, wonende te 3581 Beringen, Gaston Oomslaan 131

De leden van de vereniging, verenigd in de buitengewone algemene vergadering van 13 juni 2013 hebben de heer Jo Deben, wonende te 3580 Beringen, Koolmijnlaan 186 uitgesloten als lid van de V.Z W. volgens de statuten Titel 3 paragraaf 3

De leden van de vereniging hebben in de algemene vergadering van 21 november 2013 tot bestuurder '

benoemd:

1.Nicole Verweyen, wonende 3582 Koersel, Kioskplein 2

2.Linda Van Goidsenhoven, wonende 3581 Beverla, Beverlosesteenweg 425

3.Theo Gielen, wonende 3582 Koersel, Leemstraat 19

4.Necdet Erol, wonende 3582 Koersel, Stadionlaan 41

5.Marc Breugelmans, wonende 3580 Beringen, Heusdenseweg 47

6.Silvia Dragone, wonende 3582 Koersel, Heerbaan 2

7.Patrick Moons, wonende 3582 Koersel, Zandstraat 68

De leden van de vereniging hebben in de algemene vergadering van 21 november 2013 als lid aangesteld: 1.Hugo Knaepen, wonende 3582 Koersel Heerbaan 2

De raad van bestuur heeft onder haar leden de volgende functies verdeeld en in die functies benoemd:

1.Nicole Verweyen, wonende 3582 Koersel, Kioskplein 2, voorzitter

2.Linda Van Goidsenhoven, wonende 3581 Beverlo, Beverlosesteenweg 425, ondervoorzitter

3.Theo Gielen, wonende 3582 Koersel, Leemstraat 19 penningmeester

4.Necdet Erol, wonende 3582 Koersel, Stadionlaan 41 secretaris

5.Marc Breugelmans, wonende 3580 Beringen, Heusdenseweg 47 bestuurder

6.Silvia Dragone, wonende 3582 Koersel, Heerbaan 2 bestuurder

7.Patrick Moons, wonende 3582 Koersel, Zandstraat 68 bestuurder

Beringen, 21 november 2013

mevrouw Nicole Verweyen bestuurder-voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

25/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VIII uIIIIIIIIVWI II

i

'JE

a st

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~ 2 -07- 2e%

" . ~ SS=-i T

Ondernemingsnr : 0426.212.753

(vol::t}: VZW Katholiek Basisonderwijs Beringen-Mijn

(verkort):

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Alfred Habetslaan 17 3581 Beverlo

Oneer ure z g :Ve : Statuten

Katholiek Basisonderwijs Beringen-Mijn

Alfred Habetslaan 17

3581 Beringen

ondernemingsnummer: 426.212.753

verenigingsnummer: 646384

STATUTEN

De algemene vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 15 juni 2011 besloten de statuten integraal te wijzigen. en te vervangen door onderstaande gecoördineerde tekst.

TITEL 1: NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1: Naam

De vereniging draagt de naam Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW) Katholiek Basisonderwijs Beringen

Mijn of afgekort VZW K.B.B.M

ARTIKEL 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd Alfred Habetslaan 17 te 3581 Beringen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Hij kan door een beslissing van de raad van beheer, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, naar een ander adres te Beringen worden overgebracht.

ARTIKEL 3: Doel

De vereniging heeft tot doel het inrichten van katholiek onderwijs en het bevorderen van de christelijke. opvoeding. De vereniging verplicht zich in al haar instellingen de fundamentele beginselen inzake christelijke. opvoeding te eerbiedigen en te bevorderen, overeenkomstig de richtlijnen van de Belgische Bisschoppen en hun gemandateerde organen. Zij erkent en aanvaardt het gezag van de organen die door het episcopaat op nationaal, diocesaan en regionaal vlak worden belast met de organisatie en de begeleiding van het katholiek onderwijs.

Het maatschappelijk doel kan slechts geheel of gedeeltelijk gewijzigd warden met eenparigheid van stemmen van alle leden.

ARTIKEL 4: Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL 2: LEDEN

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen. Nieuwe leden worden voorgedragen door de raad van beheer, en hun toetreding wordt bekrachtigd door de algemene, vergadering bij eenvoudige meerderheid. Leden kunnen ontslag nemen door een eenvoudig schrijven te richten aan de raad van beheer.

Uitsluiting van leden kan slechts geschieden door de algemene vergadering die uitspraak doet met twee derde van de stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOI) 2.2

De leden van de algemene vergadering zijn geen bijdrage verschuldigd.

TITEL 3: ALGEMENE VERGADERING

§ 1. De algemene vergadering van de vereniging is haar hoogste orgaan. Zij bestaat uit alle leden van de vereniging. Ieder [id beschikt over één stem. Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een vertegenwoordiger mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

§ 2. Zij heeft exclusieve bevoegdheid inzake wijziging van de statuten, benoeming en ontslag van de beheerders, goedkeuring van de begroting, ontbinding van de vereniging, aanstelling van een vereffenaar en uitsluiting van een lid.

§ 3. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, mits de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikel 8,12,20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921, in acht genomen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van beheer bij eenvoudig schrijven. Van de beslissingen wordt een register gehouden dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel en steeds ter inzage ligt van de leden. Deze leden en zelfs derden met een wettig belang, kunnen van de besluiten van de algemene vergadering afschriften bekomen die om geldig te zijn moeten ondertekend worden door twee beheerders.

§ 5. De algemene vergadering zal minstens één maal per jaar bijeengeroepen worden. Een buitengewone algemene vergadering kan ten allen tijde door de raad van beheer worden bijeengeroepen. Hij moet zelfs worden bijeengeroepen indien één vijfde van de leden van de vereniging zulks vragen of indien een meerderheid van de raad van beheer hiertoe beslist.

§ 6. Alle uitnodigingen voor de algemene vergadering vermelden een gedetailleerde dagorde. Op de algemene vergadering mogen zelfs agendapunten worden bijgevoegd zo twee derde van de aanwezige leden hiermee akkoord gaat.

TITEL 4: RAAD VAN BESTUUR

§ 1. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur. De bestuurders worden verkozen uit de algemene vergadering met een eenvoudige meerderheid van stemmen. Hun aantal is minstens drie en ze worden aangesteld voor een termijn van drie jaar, doch ze kunnen steeds herkozen worden. Ook de statutaire eerste beheerders zullen slechts een mandaat uitoefenen gedurende drie jaar.

§ 2. De raad van bestuur voert het dagelijks beleid en is bevoegd om alles te doen wat niet uitdrukkelijk door de statuten of de wet wordt voorbehouden aan de algemene vergadering. De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

§3. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid, en bij eventuele staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

§ 4. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt de vereniging geldig zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering en zulks in alle gerechtelijke, buitengerechtelijke akten met inbegrip van beschikkingsdaden. Hij treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, met inbegrip van vervreemden, zelfs om niet, van roerende en onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§ 5. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden. De raad van bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan de directie van de school. Deze eventuele delegatie zal worden omschreven in een huishoudelijk reglement.

§ 6. Tegenover derden zal de vereniging slechts gebonden zijn voor handelingen van de raad van bestuur indien deze de handtekening draagt van de voorzitter of bij diens afwezigheid indien deze de handtekening draagt van één der bestuurders.

§ 7. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste 14 dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§ 8. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over méér dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders goedgekeurd.

§ 9. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van volgende vergadering.

TITEL 5: PATRIMONIUM

Het patrimonium van de vereniging bestaat uit roerende en onroerende goederen die zullen verworven worden, hetzij ten bezwarende titel, hetzij ten kosteloze titel.

Het vermogen van de vereniging hoort aan de vereniging toe zonder dat de leden hierop enig recht kunnen laten gelden. In geval van ontbinding van de vereniging duidt de algemene vergadering een vereffenaar aan, en bepaalt zijn bevoegdheden. Zowel in geval van vrijwillige als gedwongen rechterlijke ontbinding moet het netto maatschappelijk actief, na vereffening der schulden en aanzuivering van de lasten, overgedragen worden aan een vereniging aangeduid door de algemene vergadering die een gelijkaardig doel nastreeft.

MOD 2.2

r.-12%- 3 - Vervolg

TITEL 6: DIVERSE BEPALINGEN

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Elk jaar moet de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgen jaar. Beiden worden elk jaar, en ten laatste 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen in twee exemplaren. Eén exemplaar is bestemd voor neerlegging op de Griffie van de rechtbank van koophandel en één exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

AKTE BETREFFENDE ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De leden van de vereniging, verenigd in de algemene vergadering van 15 juni 2011 hebben het ontslag

aanvaard en décharge verleend aan:

1.De heer Theo Gieten, wonende te 3582 Koersel, Leemstraat 19

2.Mevrouw Jenny Withofs, wonende te 3580 Beringen, Molenveld 48

3.De heer Frank Dehertog, wonende te 3581 Beverlo, Gaston Oomslaan 139

De leden van de vereniging hebben in de algemene vergadering van woensdag 15 juni 2011 tot bestuurder benoemd:

1.Nicole Verweyen, wonende 3582 Koersel, Kioskplein 2

2.Johan Deben, wonende 3582 Koersel, Koolmijnlaan 186

3.Linda Van Goidsenhoven, wonende 3581 Beverlo, Beverlosesteenweg 425

4.Rudi Van Lersberghe, wonende 3581 Beverlo, Koolmijnlaan 416

5.Marc Breugelmans, wonende 3580 Beringen, Heusdenseweg 47

De raad van bestuur heeft onder haar leden de volgende functies verdeeld en in die functies benoemd:

1.Nicole Verweyen, wonende 3582 Koersel, Kioskplein 2, voorzitter

2.Johan Deben, wonende 3582 Koersel, Koolmijnlaan 186, ondervoorzitter

3.Linda Van Goidsenhoven, wonende 3581 Beverlo, Beverlosesteenweg 425, penningmeester

4.Rudi Van Lersberghe, wonende 3581 Beverlo, Koolmijnlaan 416, secretaris

5.Marc Breugelmans, wonende 3580 Beringen, Heusdenseweg 47, bestuurder

De leden van de raad van bestuur hebben onderling beslist dat al haar leden gemandateerd zijn om te handtekenen.

Beringen, 15 juni 2011

Getekend Van Goidsenhoven Linda, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KATHOLIEK BASISONDERWIJS BERINGEN-MIJN, AFGE…

Adresse
A. HABETSLAAN 17 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande