KATHOLIEKE STUDERENDE JEUGD - KATHOLIEKE STUDENTEN ACTIE - VROUWELIJKE KATHOLIEKE STUDERENDE JEUGD, WERKKRING LIMBURG, AFGEKORT : KSJ LIMBURG, ALSOOK KSJ - KSA - VKSJ - LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : KATHOLIEKE STUDERENDE JEUGD - KATHOLIEKE STUDENTEN ACTIE - VROUWELIJKE KATHOLIEKE STUDERENDE JEUGD, WERKKRING LIMBURG, AFGEKORT : KSJ LIMBURG, ALSOOK KSJ - KSA - VKSJ - LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.812.121

Publication

10/07/2014
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



*14133987*

RECHTBAto, van KOOPHANDEL

te ANTIVLEPEN, afdeling HASSELT

01 JULI 2014

Griffie

- --------- y -



Ondernemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie - Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort): KSJ Limburg alsook KSJ-KSA-VKSJ Limburg

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Vaartstraat 14, 3500 Hasselt

Onderwerp akte: Statuten wijziging

NIEUWE STATUTEN

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op donderdag 24 april 2014 werd beslist de huidige statuten te vervangen door wat volgt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1

De vereniging wordt genoemd "Katholieke Studerende Jeugd  Katholieke Studenten Actie  Vrouwelijke

Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg", in afkorting "KSJ Limburg" alsook "KSJ-KSA-VKSJ Limburg".

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd in de Vaartstraat 14, te 3500 Hasselt, gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Limburg.

Artikel 3

§1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het stimuleren en organiseren van vorming en opvoeding in de meest brede betekenis van het woord van kinderen en jongeren in jeugdbewegingsverband. De vereniging heeft tevens als doel het ondersteunen van plaatselijke KSJ-, KSA-en VKSJ-groepen,

§2 Bij de realisatie van dit doel warden de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind nageleefd en bevorderd. In de werking worden de principes en de regels van de democratie aanvaard.

§3 De vereniging kan tevens alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, o.m. alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen« Handelsdaden mogen enkel gesteld warden voor zover ze in relatie staan tot het doel van de vereniging en de opbrengst ervan gebruikt wordt voor de realisatie van dit doel.

Titel II  Leden

Artikel 4

Het minimum aantal effectieve leden bedraagt vijf..









Artikel 5

§1 Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen lid warden van de vereniging,

§2 De vereniging aanvaardt toegetreden leden, volgens de procedure beschreven in het huishoudelijk reglement. Zij kunnen geen aanspraak maken op de rechten die volgens de statuten aan de effectieve leden zijn toegewezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 6

§1 Over het aanvaarden van effectieve leden wordt beslist door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid. Over het uitsluiten van effectieve leden wordt beslist door de Algemene Vergadering bij 2/3 meerderheid.

§2 De effectieve leden zijn geen bijdrage verschuldigd, Alleen de effectieve leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering.

§3 Kandidaat effectieve leden dienen hun kandidatuur in bij de voorzitter.

§4 Elk effectief lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk of per e-mail aan de voorzitter worden bekendgemaakt.

Titel III  Algemene Vergadering

Artikel 7

De Algemene Vergadering is bevoegd voor volgende zaken:

-Het wijzigen van de statuten,

-Het benoemen en afzetten van de bestuurders,

-Het verlenen van kwijting aan de bestuurders,

-Het benoemen en afzetten van de commissarissen,

-Het bepalen van de bezoldiging van de commissarissen ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-Het verlenen van kwijting aan de commissarissen,

-Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen,

-Het aanvaarden van effectieve leden,

-Het uitsluiten van effectieve leden,

-Het aanvaarden van toegetreden leden,

-Het uitsluiten van toegetreden leden,

-Het ontbinden van de vereniging,

-Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-Aile taken die volgens de wet strikt aan een algemene vergadering zijn toevertrouwd,

-En aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 8

Er moet elk jaar minstens één Algemene Vergadering gehouden worden,

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering bijeen. Wanneer 1/5 van de effectieve leden daarom verzoeken, is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen.

De bijeenroeping gebeurt per gewone brief of e-mail die ten minste acht dagen voor de dag van de Algemene Vergadering verstuurd wordt. Deze uitnodiging vermeldt de plaats, dag en uur van de

vergadering en omvat de agenda van de Algemene Vergadering. Elk onderwerp dat schriftelijk of per e-mail wordt voorgedragen door ten minste één van de effectieve leden, moet op de agenda worden vermeld. De vergadering kan geldig beslissen, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is. De Algemene Vergadering streeft steeds naar consensus. Indien geen consensus wordt bereikt, heeft ieder effectief lid op de Algemene Vergadering een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter een doorslaggevende stem. De statuten of wettelijke bepalingen kunnen strengere voorwaarden opleggen inzake aanwezigheid of stemmen.

Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda afgeweken worden. Over punten buiten de agenda kan de Algemene Vergadering enkel beraadslagen.

Artikel 9

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in de notulen die voor de effectieve

[eden ter inzage liggen op de zetel van de vereniging.

Elke derde die aantoont dat hij er belang bij heeft, kan, mits toestemming van de Raad van Bestuur,

eveneens inzage krijgen in deze notulen.

Artikel 10

De Algemene Vergadering stelt het huishoudelijk reglement op dat de praktische werking van de vereniging

regelt,

Artikelli

De Algemene Vergadering kiest een voorzitter overeenkomstig de procedure vastgelegd in het huishoudelijk reglement. De Algemene Vergadering kan de voorzitter ontslaan, overeenkomstig de beslissingsprocedure beschreven in Artikel 8 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

&MD 2.2

Titel IV Raad van Bestuur

Artikel 12

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die uit minstens drie personen bestaat, gekozen uit en benoemd door de Algemene Vergadering. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde termijn.

Artikel 13

De Algemene Vergadering kan te allen tijde de Raad van Bestuur in zijn geheel of gedeeltelijk afzetten. De

Algemene Vergadering benoemt vervolgens een nieuwe Raad van Bestuur.

Artikel 14

Elke bestuurder kan schriftelijk of per e-mail zijn ontslag indienen bij de voorzitter. In dat geval wordt dit op de eerstvolgende agenda van de Algemene Vergadering geplaatst. Tijdens deze Algemene Vergadering kan een nieuwe Raad van Bestuur samengesteld worden.

Artikel 15

§1 De Raad van Bestuur is als college bevoegd voor alle zaken die niet expliciet bij de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering zijn toegewezen.

§2 Elke bestuurder beschikt over één stem. Indien een bestuurder niet kan aanwezig zijn op een Raad van Bestuur, kan volmacht gegeven warden aan een aanwezige bestuurder. Bestuurders kunnen slechts één volmacht dragen.

§3 De vereniging is steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders.

§4 De Raad van Bestuur kan, aan de hand van een delegatiebesluit, één of meer bestuurders, alsook derden, volmacht geven over de bankrekeningen van de vereniging, voor het afhalen van postzendingen en/of voor het sluiten van rechtsgeldige overeenkomsten In het kader van de organisatie van specifieke evenementen of vormingen. Deze volmacht is beperkt tot een periode van 2 jaar en kan te allen tijde door de Raad van Bestuur ingetrokken worden. De volmacht kan door de Raad van Bestuur verlengd worden.

§5 Zowel de Raad van Bestuur als de voorzitter zijn bevoegd om de Algemene Vergadering samen te roepen.

Titel V  Wijziging van de statuten, ontbinding

Artikel 16

§1 Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste 213 van de effectieve leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Zijn 2/3 van de effectieve leden niet aanwezig of vertegenwoordigd op de eerste vergadering, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Deze kan een besluit nemen bij 2/3 meerderheid, hoeveel effectieve leden ook aanwezig zijn.

Indien de wijziging het doel betreft waarvoor de vereniging werd opgericht, dient de goedkeuring éénparig te gebeuren door de aanwezige of vertegenwoordigde leden op de vergadering.

Wijzigingen worden, binnen één maand nadat ertoe besloten is, via de griffie van de rechtbank van koophandel bekendgemaakt.

§2 Bij ontstentenis van dergelijke procedure zullen de bepalingen van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, van toepassing zijn.

Artikel 17

Ook wat de ontbinding van de vereniging betreft, is de Algemene Vergadering bevoegd mits naleving van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, en van de bepalingen van het huishoudelijk reglement daaromtrent.

Artikel 18

Bij ontbinding van de vereniging, zowel gerechtelijke als vrijwillige, zal haar netto-actief na aanzuivering van aile schulden en lasten overgaan naar VZW "Katholieke Studerende Jeugd  Katholieke Studenten Actie Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, Landelijk verbcrid", die het voor een gelijkaardig doel zal gebruiken in de provincie Limburg.

Artikel 19

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, onder meer het uitsluiten van effectieve leden,

blijft de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, toepasselijk.

Luik B - Vervolci

* Voorzitter: Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt

* Ondervoorzitter: Liebens Joke, Diepenbeek, 13/12/1986 te Bilzen

* Penningmeester. Lambrichts Sbren, Maasmechelen, 09101/1989 te Bilzen

(get) Jef Vanlaer, Voorzitter

(gel) Joke Liebens, Ondervoorzitter

(get) Sâren Lambrichts, Penningmeester

(get) Ilke Grosemans, Bestuurslid

(get) An-Sofie Weytjens, Bestuurslid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþ 1Z~ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



V beh

aai

Bel Staa

14 5170

11111

11ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 l -V- 2flj'I

I,eerie-T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort) : KSJ Limburg alsook KSJ-KSA-VKSJ Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op donderdag 19 september 2013 werd het volgende beslist:

1. Ontslag:

De volgende leden van de huidige raad van bestuur hebben ontslag genomen en dit ontslag werd aanvaard door de AV, de functies van deze leden werden hierbij overgenomen door andere bestuursleden ( zie verder):

* Verheyen Kristof, Bree, 13/10/1986 te Meeuwen-Gruitrode

* Swinnen Lies, Diepenbeek, 30/01/1989 te Herk-De-Stad

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12J1986 te Genk

2. Nieuwe leden

De volgende leden worden door de AV aanvaard als nieuwe leden van de Raad van Bestuur:

* Liebens Joke, Diepenbeek,1 3/1 211 9 8 6 te Bilzen

* Grosemans like, Spalbeek, 04/04/1990 te Sint-Truiden

* Weytjens An-Sotie, Lanaken, 16/03/1987 te Bilzen

3. Aanstelling

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt

* Lambrichts Siiren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

* Liebens Joke, Diepenbeek,13112/1986 te Bilzen

* Grosemans like, Spalbeek, 04/04/1990 te Sint-Truiden

* Weytjens An-Softe, Lanaken, 16/03/1987 te Bilzen

4. Onderling werden volgende functies als volgt verdeeld:

* Voorzitter: Vanlaer Jef, Zutendaal, 29111/1984 te Hasselt

* Ondervoorzitter: Liebens Joke, Diepenbeek, 13/121986 te Bilzen

* Penningmeester: Lambrichts Siiren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

(get) Jef Vanlaer, Voorzitter

(get) Joke Liebens, Ondervoorzitter

(get) Sijren Lambrichts, Penningmeester

(get) Ilke Grosemans, Bestuurslid

(get) An-Sotie Weytjens, Bestuurslid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2013
ÿþr M0D 2.2

I_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

!-~~~~

~-=~- _ t~:

RECHTBANK VAN KOOPHAN

2 6 -12- 2012

HASSELT

Griffie

1111111111!1)11,1,111111111119

Voor-behoude

aan het

Belgise Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie - Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort) : KSJ Limburg alsook KSJ-KSA-VKSJ Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op vrijdag 12 oktober 2012 werd het volgende beslist:

1. Ontslag:

De volgende leden van de huidige raad van bestuur hebben ontslag genomen en dit ontslag werd aanvaard door de AV, de functies van deze leden werden hierbij overgenomen door andere bestuursleden ( zie verder):

* Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

* Van Heen Kristoff, Alken, 04/02/1981 te Maasmechelen

2. Nieuwe leden

De volgende leden worden door de AV aanvaard als nieuwe leden van de Raad van Bestuur:

* Verheyen Kristof, Bree, 13/10/1986 te Meeuwen-Gruitrode

3. Aanstelling

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt

* Verheyen Kristof, Bree, 13/10/1986 te Meeuwen-Gruitrode

* Lambrichts Siiren, Maasmechelen, 09101/1989 te Bilzen

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12/1986 te Genk

* Swinnen Lies, Diepenbeek, 30/01/1989 te Herk-De-Stad

4. Onderling werden volgende functies als volgt verdeeld:

* Voorzitter: Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt

* Ondervoorzitter: Verheyen Kristof, Bree, 13/10/1986 te Meeuwen-Gruitrode

* Penningmeester: Lambrichts SSren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

(get) Jef Vanlaer, Voorzitter

(get) Kristof Verheyen, Ondervoorzitter

(get) Lambrichts Sdren, Penningmeester

(get) Katrien Menten, Bestuurslid

"

24/01/2012
ÿþMOED 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

bel ai

BE

Sta

AI

Rechtbank van koophandel

1 1 JAR. 2012

te eeLT

I lU l 11111 UH 1.111

+iaoaaaie*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderriemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie - Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort) : KSJ Limburg alsook KSJ-KSA" VKSJ Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op donderdag 15 september 2011 werd het volgende beslist:

1. Ontslag:

De volgende leden van de huidige raad van bestuur hebben ontslag genomen en dit ontslag werd aanvaard door de AV, de functies van deze leden werden hierbij overgenomen door andere bestuursleden ( zie verder):

* Caris Kathleen, Zutendaal, 29/03/1984 te Genk

* Cops Klaartje, Brussel, 11/04/1986 te Genk

* Doultremont Ruben, Hasselt, 30/01/1986 te Hasselt

* Huysmans Wouter, Lommel, 01/03/1986 te Lommel

2. Nieuwe leden

De volgende leden worden door de AV aanvaard als nieuwe leden van de Raad van Bestuur:

* Lambrichts Sëren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

* Vanlaer Jef, Schoverikstraat 10, 29/11/1984 te Hasselt

3. Aanstelling

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Lambrichts SSren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12/1986 te Genk

* Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

* Swinnen Lies, Diepenbeek, 30/01/1989 te Herk-De-Stad

* Vanlaer Jet, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt

* Van Haen Kristoff, Alken, 04/02/1981 te Maasmechelen

4. Onderling werden volgende functies als volgt verdeeld:

* Voorzitter: Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

Ondervoorzitter: Swinnen Lies, Diepenbeek, 30/01/1989 te Herk-De-Stad

* Penningmeester: Lambrichts Uren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen

(get) Swinnen Lies, Ondervoorzitter

(get) Lambrichts SSren, Penningmeester

(get) Jef Vanlaer, Bestuurslid

(get) Katrien Menten, Bestuurslid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

CHTBANK VAN KOOPHANDEL

o~idi~nAiuiWti~~

*11036147+

Benaming

(voluit} : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie -

Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt

Ondernerningsnr : 421812121

Voorwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering bijeen te Hasselt op donderdag 16 september 2010 werd het volgende beslist:

1. Ontslag:

De volgende leden van de huidige raad van bestuur hebben ontslag genomen in hun huidige functie.

dit ontslag werd aanvaard door de AV, de functies van deze leden werden hierbij overgenomen door

andere bestuursleden ( zie verder):

* Boulet Lotte, Tongeren, 18/03/1985 te Tongeren

* Van Haen Kristoff, Dilsen, 04/02/1981 te Maasmechelen

2. Nieuwe leden

De volgende leden worden door de AV aanvaard als nieuwe leden van de Raad van Bestuur:

* Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

* Swinnen Lies, Kermt, 30/01/1989 te Herk-de-Stad

* Doultremont Ruben, Hasselt, 30/01/1986 te Hasselt

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12/1986 te Genk

* Van Haen Kristoff, Dilsen, 04/02/1981 te Maasmechelen

3. Aanstelling

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Caris Kathleen, Zutendaal, 29/03/1984 te Genk

* Cops Klaartje, Brussel, 11/04/1986 te Genk

* Doultremont Ruben, Hasselt, 30/01/1986 te Hasselt

* Huysmans Wouter, Lommel, 1/03/1986 te Lommel

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12/1986 te Genk * Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

ª% Swinnen Lies, Kermt, 30/01/1989 te Herk-de-Stad

* Van Haen Kristoff, Dilsen, 04/02/1981 te Maasmechelen

4. Onderling werden volgende functies als volgt verdeeld: a

* Voorzitter: Opdekamp Tom, Dilsen, 03/02/1985 te Maaseik

* Ondervoorzitter: Swinnen Lies, Kermt, 30/01/1989 te Herk-de-Stad

* Penningmeester: Wouter Huysmans, Lommel, 01/03/1986 te Lommel

* Van Haen Kristoff, Dilsen, 04/02/1981 te Maasmechelen

* Menten Katrien, Zutendaal, 23/12/1986 te Genk

* Doultremont Ruben, Hasselt, 30/01/1986 te Hasselt * Caps Klaartje, Brussel, 11/04/1986 te Genk

* Caris Kathleen, Zutendaal, 29/03/1984 te Genk

Getekend ; Opc.leltalrip Tari, vcnrzitter;Swinnen Lies, ondervcorzitter;Huysmans uter,p irdrkgnees~ ter;Val lei Kristaff, besWurr1er ;Men Len Katrien, es uurtier; taat.nenont Merl,

etl,

bestuurder; re _Ts"),?.artj e t~z ~yrJer;Cari~ zt)l~,teen,best aryjer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

20/04/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 $ APR. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jéugd - Katholieke Studenten Actie -

Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort): KSJ Limburg alsook KSJ-KSA-VKSJ Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt, België

Onderwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op donderdag 13 november 2014 werd het volgende beslist:

1, Ontslag:

Het volgende lid van de huidige Raad van Bestuur heeft ontslag genomen en dit ontslag werd

aanvaard door de AV, de functie van het lid werd hierbij overgenomen door een ander

bestuurslid (zie verder):

* Liebens Joke, Beverst, 13/12/1986 te Bilzen.

2. Nieuw lid:

Het volgende lid wordt door de AV'aanvaard als nieuw lid van de Raad van Bestuur:

* Maes Klaas, Maaseik, 03/05/1990 te Geleen.

3. Aanstelling:

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te -Hasselt.

* Maes Klaas, Maaseik, 03/05/1990 te Geleen.

* Vaneerdewegh Wouter, Tessenderlo, 28/03/1991 te Malle.

* Grosemans Ilke, Spalbeek, 04/04/1990 te Sint-Truiden:

*Weytjens An-Sofie, Lanaken, 16/03/1987 te Bilzen.

4. Functies:

De functies werden als volgt verdeeld:

* Voorzitter: Vanher Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt.

*Ondervoorzitter Maes Klaas, Maaseik, 03105/1990 te Geleen.

* Penningmeester Vaneerdewegh Wouter, Tessenderlo, 28/03/1991 te Malle.

(get)" Jef Vanlaer, Voorzitter

(get) Klaas Maes, Ondervoorzitter

(get) Wouter Vaneerdewegh, Penningmeester

(get) Ilke Grosemans, Bestuurslid

(get) An-Sofie Weytjens, Bestuurslid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge "



r





Op de :leef?, "oz an Luik 33 vermeiden , Recto >leem er} ho?darlghvld van de Insrrumertar?ntle notaris, 'nam) ver de oer,00e(an

bevoegd de vereniging stltiÍ''tInM of org-ar'-IstTle ..en aanzien 'ar derden " fertegn" .400rdlgan

Ver;o Neem er, ^anCekering.

20/04/2015
ÿþ MQD 2,2

E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Onderwerp akte : Wijziging van de Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering te Hasselt op donderdag 11 september 2014 werd het volgende beslist:

1. Ontslag:

Het volgende lid van de huidige Raad van Bestuur heeft ontslag genomen en dit ontslag werd

aanvaard door de AV, de functie van het lid Werd hierbij overgenomen door een ander

bestuurslid (zie verder):

* Lambrichts Sóren, Maasmechelen, 09/01/1989 te Bilzen.

2, Nieuw lid:

Het volgende lid wordt door de AV aanvaard als nieuw lid van de Raad van Bestuur:

* Vaneerdewegh Wouter, Tessenderlo, 28/03/1991 te Malle.

3. Aanstelling:

De volgende leden vormen de nieuwe Raad van Bestuur:

* Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt.

* Liebens Joke, Beverst, 13/12/1986 te Bilzen.

* Vaneerdewegh Wouter, Tessenderlo, 28/03/1991 te Malle.

* Grosemans llke, Spalbeek, 04/04/1990 te Sint-Truiden.

*Weytjens An-Sofie, Lanaken, 16/03/1987 te Bilzen.

4. Functies:

De functies werden als volgt verdeeld:

* Voorzitter: Vanlaer Jef, Zutendaal, 29/11/1984 te Hasselt.

* Ondervoorzitter: Liebens Joke, Beverst, 13/12/1986 te Bilzen.

* Penningmeester: Vaneerdewegh Wouter, Tessenderlo, 28/03/1991 te Malle:

11111M1,%11813

gECt" tTBANlt van

a dgpn NASSELT

ANDEL

te ANTWERPEN, 9

0 8 APR. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 421.812.121

Benaming

(voluit) : Katholieke Studerende Jeugd - Katholieke Studenten Actie -

Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd, werkkring Limburg

(verkort): KSJ Limburg alsook KSJ-KSA-VKSJ Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Vaartstraat 14, 3500 Hasselt, België

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(get) Jef Vanlaer, Voorzitter

(get) Joke Liebens, Ondervoorzitter

(get) Wouter Vaneerdewegh, Penningmeester

(get) like Grosemans, Bestuurslid

(get) An-Softe Weytjens, Bestuurslid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KATHOLIEKE STUDERENDE JEUGD - KATHOLIEKE STU…

Adresse
VAARTSTRAAT 14 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande