KB MANAGEMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KB MANAGEMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.637.265

Publication

24/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de onderhandse akte dd. 17/06/2015 blijkt dat werd overgegaan tot oprichting van een vennootschap onder firma door ondertekenende comparanten :

1. Beutjens Kevin, geboren te Hasselt op 11 oktober 1979, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Leemstraat 110.

2. Mathijs Caroline, geboren te Sint-Truiden op 7 september 1981, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Leemstraat 110.

De statuten werden als volgt samengesteld:

Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1

De vennootschap onder firma heeft als benaming  KB Management . De woorden  Vennootschap onder firma of de afkorting  V.O.F. moeten in alle akten, facturen en documenten die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3850 Nieuwerkerken, Leemstraat 110. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur en publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

Tussenpersoon in de handel op commissie.

Aankoop en verkoop van elektrische apparaten zowel voor huishoudelijk als voor industrieel gebruik en zowel klein- als groothandel en alle activiteiten die hiermee verband houden. Ook de levering, plaatsing en montage van de elektrische toestellen.

Aankoop en verkoop van computers en alle toebehoren, zoals audio en audiovisuele toestellen voor beeld en klank, alsook de verkoop van kantoorbenodigdheden en toebehoren in de ruimste zin van het woord, zoals computers, printers, audiovisuele applicaties, fotocopiers, digitale toestellen zoals fotoapparaten, telefoontoestellen, GSM s, DVD s, toestellen en apparaten voor muziekinstallaties en gelijkaardige toestellen. Exploitatie van een online webwinkel met betrekking tot de hierboven opgesomde artikelen.Verkoop van games, films, dvd s, CD s, en andere digitale entertainment producten.

Alle handelingen op het vlak van vastgoed en immobiliën, onder meer de aankoop, verkoop, ruil, beheer,

verhuur, leasing en eventuele andere technieken om onroerende goederen te verwerven en te verhandelen, doch enkel in het kader van het eigen beheer en de gebeurlijke uitbreiding van een eigen patrimonium.

De handel in en het optreden als tussenpersoon in de aan- en verkoop zowel in het buitenland als in het binnenland van immateriële vaste activa zoals know-how, concessies, octrooien, licenties, merken en gelijkaardige rechten, en materialen van alle aard, zoals terreinen en gebouwen, installaties, machines, uitrusting, meubilair, rollend materiaal, grondstoffen, verbruiksgoederen, hulpstoffen, goederen in bewerking, afval, fabricaten e handelsgoederen.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : KB Management

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Leemstraat 110

*15310427*

Luik B

3850

België

0632637265

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nieuwerkerken

Griffie

Neergelegd

22-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

roerende en onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen met een nominale waarde van vijftig euro (~ 50,00). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal is bij oprichting als volgt volgestort : Beutjens Kevin, 45 aandelen

Mathijs Carolien, 5 aandelen

Artikel 6

Iedere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7

Ingeval van overlijden, uittreding, onbekwaamverklaring van een vennoot, wordt deze gezien als ontslagnemend. Hij of zijn erfgenamen ontvangen de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat hem een deel van de reserves wordt uitgekeerd. In geen geval mag hem meer terugbetaald worden dan het volgestort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling negatief effect hebben op de toereikendheid van het kapitaal en de geïncorporeerde reserves. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of eventuele schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening of verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch het leggen van zegels uitlokken, noch op welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden en zijn niet vatbaar voor in beslag name. Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. In geen geval kunnen zij de ontbinding van de vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van een aandeel wordt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan, zoals in deze statuten is voorzien. De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaar tussen vennoten en dit na goedkeuring door de raad van bestuur. Dit geldt zowel voor een overdracht onder levenden als voor een overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men toch de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden als vennoot, mits voorafgaandelijke aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform de regels van statuten.

Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen als ook binnen de maand op schriftelijke vraag van twee vennoten aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproeping. Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 100% van de stemgerechtigde aandelen nodig. De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum.

Artikel 9

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de raad van bestuur.

Artikel 10

Overeenkomstig de wet op de handelsvennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en de controlebevoegdheid uit.

Bestuur

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Deze vertegenwoordigt de vennootschap voor het dagelijks beleid. De zaakvoerder kan ten allen tijde opgezegd of vervangen worden. Hij/zij kan ook zijn/haar ontslag indienen. Zijn/haar mandaat kan steeds verlengd worden.

Artikel 12

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd zijn. De algemene vergadering beslist over het al dan niet bezoldigd zijn en over de grootte ervan.

Artikel 13

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van één zaakvoerder nodig.

Ontbinding - boekjaar - winst - verlies - geschillen

Artikel 14

De vennootschap onder firma zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen. Artikel 15

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2015 en

eindigt op 31 december 2016.

Artikel 16

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de algemene

vergadering beslist.

Artikel 17

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van een Rechtbank van

Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benoemingen

Onmiddellijk daarop zijn de aandeelhouders in algemene vergadering bijeengekomen en zij hebben besloten

voor onbepaalde duur te benoemen :

Beutjens Kevin als enige zaakvoerder van de vennootschap

Zijn mandaat verstrijkt na beslissing van de jaarvergadering, of na het indienen van zijn ontslag volgens de regels

hoger in de statuten vermeldt. Hij oefent zijn mandaat van zaakvoerder kosteloos uit.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle bankaangelegenheden is de

handtekening van één zaakvoerder voldoende.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle postaangelegenheden, voor

ontvangst of neerlegging van aangetekende zendingen, gewone zendingen en andere postvertegenwoordiging

van de vennootschap is de handtekening van één zaakvoerder voldoende.

Opgemaakt te Nieuwerkerken op 12 juni 2015 in 3 originele exemplaren. Na neerlegging ontvangt elke

comparant één kopie van de oprichtingsakte.

Beutjens Kevin

Zaakvoerder

Coordonnées
KB MANAGEMENT

Adresse
LEEMSTRAAT 110 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande