KB SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : KB SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.932.509

Publication

08/11/2012
ÿþ wmmDr 11.1



Lulk In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behourh

aan he

Belgiso

Staatsbli

II

III ~~ ~ ~ ~~~ ~~ ~~ ~~~~ ~~ J

~~



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 ~10_ 2012

teareur

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort):

Rechtsvorm~ Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bocholterweg 40, 3990 Peer, Belgiâ

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel ultoprichóngaakbe

Tekst :

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1. De Heer Brebels Kurt, gebor n te Hamont op 16/10/1970 wonende te 3990 Peer, Bpchp{tonmog4O met nationaal nummer 7O.1O.18-2l1.73 enerzijds on

2. Mevrouw Creemers Heidi, geboren te Bree op 11/10/1970, wonende te 3990 Peer, Bocholterweg 40 met nationaal nummer 70.10.11-134.09 anderzijds

werd op 17 oktober van het jaar 2012 overeengekomen om een via onderhavige onderhandse overeenkomst een gewone commanditaire vennootschap op te richten met volgende kenmerken:

Artikel 1

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "KB SERVICES

Artikel 2

De maatschappelijke zete is gevestigd te 3990 Peer aan de Bocholterweg 40, gelegen in het

gerechtelijk arrondissement Hasseit. De zetelkan overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of vennoten.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, a pen zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De comparant sub 1 zal optreden als beherende vennoot. In die hoedanigheid is hij hoofdelijk en

~

"t2)

^~ '.3 3 e., 6--

KB Service

Op de laatste blz. van Luik vermelden~

1l*cto/Nüam en-N6eignieercf van de inofrumooteren8nnv~~~ 

bevoegd de rechtspersoonmnaonzie",onuomn"mvortognnwoordigon Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Let i - vervolg

Mod PDF 11.1

onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De comparant sub 2 zal optreden als stille vennoot. Zij staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur zal verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden en dit zowel in België als in het buitenland:

De studie, het ontwikkelen, het samenstellen en programmeren, de installatie en het onderhoud van elektronische en elektrische installaties in het algemeen en van industriële automatische schakelkasten en bordenbouw in het bijzonder.

De studie, het ontwikkelen, het samenstellen, de bouw, de installatie en het onderhoud

van machines.

De koop en verkoop, de huur en verhuur van goederen en installaties die nuttig of dienstig zijn in de sector.

De uitoefening van alle service inzake hoger genoemde activiteiten alsook de handel in

alle aanverwante producten van de goederen of diensten waarin zij handelt.

De aanleg en onderhoud van tuinen, zowel voor professionele als particuliere klanten,

Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, marketingproviding, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie, inzake financiële verrichtingen, inzake merken en modellen, inzake selectie en opleiding, inzake kwaliteitsbevorderende maatregelen naar producten en productie toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten.

Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, het onderhoud.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend. Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, handels -, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen. Zij kan borg stellen voor derden, aandeelhouders en zaakvoerders en het voorschotten, leningen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

S

V

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Lat Q - vervolg Mod POF 11.1

kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen ter zake.

Zij kan zowel in België als in het buitenland agentschappen of vertegenwoordigingen oprichtingen of deze van andere aanverwante bedrijven waarnemen, zo door verbintenissen met particulieren als met ondernemingen, vennootschap en verenigingen. Zij kan zich met deze laatste versmelten en inbreng doen van het geheel of van een gedeelte van haar bezit.

Zij heeft tenslotte tot doel eventueel voordelen te verschaffen aan haar aandeelhouders en mandatarissen.

De zaakvoerder is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 5

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, Zij wordt ontbonden na het

verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere gedaan

per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 6

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door de inbrengen vanwege de ondergetekenden waartoe zij zich onherroepelijk verbonden hebben als volgt:

De Heer Brebels Kurt, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 500,00 in speciën. In gemeen overleg worden hem hiervoor 5 van de 10 aandelen toegekend.

Mevrouw Creemers Heidi, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 500,00 in speciën.

In gemeen overleg worden haar hiervoor 5 van de 10 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 1.000,00 vertegenwoordigd door 10 aandelen, elk met een fractiewaarde van één tiende van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort.

Artikel 7

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 8

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lat i - vervolg

Mvd POF 11.1

Artikel 9

ledere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik van mogen maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders,

afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

De Heer Brebels Kurt, voornoemd;

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 10 juni van elk jaar om 10.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. leder jaar op éénendertig december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 12

De nettowinst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met gewone meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden. De eenmaal toegekend vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden.

Op de laatste biz, van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I;.et 13 - vervolg Motl PDF 11,t

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder, de Heer Brebels Kurt, of in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van de stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, een vermindering

van de handelingsbekwaamheid of het kennelijk onvermogen of faillissement van vennoten of van zaakvoerders. Ze blijft voortbestaan onder de andere vennoten.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen en legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. De erfgenamen en legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoot worden toegelaten, zullen de erfgenamen van de overledene het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen bij de andere vennoten.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de zes maanden volgend op het opmaken van de balans per 31 december voorafgaand aan het overlijden.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lez Et - vervolg Mod POF 11,1

Artikel 20

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van de aandelen die zij bezitten. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 juni 2014, 10.00 uur.

Rechtspersoonlijkheid

De vennoten verklaren dat, rekening houdend met het feit dat de vennootschap, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de datum van de in de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, hoger gemelde benoeming van de zaakvoerder eveneens slechts uitwerking heeft vanaf die datum.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen over die zijn verricht in naam en voor rekening van de venootschap in oprichting en vooraleer deze vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen, aangegaan sinds de ondertekening dezer akte en voor bedoelde neerlegging gesteld voor rekening van de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en zullen, eens de neerlegging is geschied, bekrachtigd warden binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

Opgesteld op plaats en datum ais hoger vermeld, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn. Na grondige bespreking en wederzijdse toelichting hebben de partijen ondertekend.

(get)

De Heer Brebels Kurt Mevrouw Creemers Heidi tegelijk hiermee neergelegd: originele oprichtingsakte

Coordonnées
KB SERVICES

Adresse
BOCHOLTERWEG 40 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande