KC SPORTS & HEALTH CLUB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KC SPORTS & HEALTH CLUB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 830.219.436

Publication

09/11/2012
ÿþMod 2.0

Ondernemingsnr : 0830.219.436

Benaming

(volaft) : KC SPORTS & HEALTH CLUB

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel ; 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8

Onde4fverp akte : KAPITAALVERHOGING

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 24 oktober 2012 heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KC SPORTS & HEALTH CLUB" met zetel te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8, ondernemingsnummer 0830.219.436, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, besloten het kapitaal te verhogen met drie miljoen driehonderdduizend euro (3.300.000,00 EUR) om het te verhogen van twee miljoen vijfhonderd en tienduizend euro (2.510.000,00 EUR) tot vijf miljoen achthonderd en tienduizend euro (5.810.000,00 EUR) door de creatie van drieduizend driehonderd (3.300) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf 25 oktober 2012.

Zij werden onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld en volledig volstort.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging wordt artikel vijf der statuten vervangen door volgende tekst

"Net maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen achthonderd en tienduizend euro (5.810.000, 00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd en tien (5.810) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één vijfduizend achthonderd en tiende (1/5.810) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,".

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

- gecoördineerde tekst der statuten

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

§

IG

*12182997*

be a B st;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0511-016
27/04/2011
ÿþ~



Mod 2.0

L2, Û t J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

? 4 -o1)- ~01~

Griffie

HASSFLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11t1.11.11111111h11J18

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Ondernemingsar : 0830.219.436

Benaming

(voluit): KC SPORTS & HEALTH CLUB

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 7 april 2011 heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KC SPORTS & HEALTH CLUB" met zetel te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8, ondernemingsnummer 0830.219.436, volgende besluiten genomen :

1) het kapitaal te verhogen met zevenhonderd vijftigduizend (750.000,00 EUR) om het te verhogen van een miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (1.760.000,00 EUR) tot twee miljoen vijfhonderd en tienduizend euro (2.510.000,00 EUR) door de creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 7 april 2011.

Zij werden onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld en volledig volstort.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging wordt artikel vijf der statuten vervangen door volgende tekst . "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen vijfhonderd en tienduizend euro (2.510.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd en tien (2.510) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één tweeduizend vijfhonderd en tiende (1/2.510) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

2) artikel negen der statuten te vervangen door volgende tekst :

"A. De aandelen van de vennootschap kunnen enkel worden overgedragen aan een derde dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen aan een derde moet de raad van bestuur hierover inlichten. Hij vermeldt de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de prijs en de andere modaliteiten van de overdracht.

De raad van bestuur betekent deze aanbieding aan de andere aandeelhouders, binnen de vijf werkdagen na de betekening ervan.

De aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht ten laatste uitoefenen

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen trij het -BetgiscclrStaatsblad _ 27f04f20ti --Annegesdu-Moniteur-belge.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

binnen de tien werkdagen na de betekening van deze aanbieding door de raad van bestuur. Zij kunnen binnen dezelfde termijn uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Indien zij niet reageren binnen de voorgeschreven termijn, worden zij verondersteld te verzaken aan het voorkooprecht.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap met uitsluiting van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld en het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, en zonder opsplitsing van de aandelen. Het aandeel van de aandeelhouders die hun voorkooprecht geheel of gedeeltelijk niet uitoefenen, zal aanwassen bij het voorkooprecht van ieder van de andere aandeelhouders die hun voorkooprecht volledig hebben uitgeoefend. De raad van bestuur betekent dit aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht volledig hebben uitgeoefend en bepaalt, indien nodig, een nieuwe termijn van tien werkdagen na de betekening waarbinnen de geïnteresseerden hun voorkooprecht kunnen uitoefenen op de overblijvende aandelen met opgave van het maximaal aantal overblijvende aandelen waarop zij hun voorkooprecht willen uitoefenen.

Indien het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend hoger blijkt te liggen dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de geïnteresseerde aandeelhouders in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap dat ze samen vertegenwoordigen en zonder opsplitsing van de aandelen. De geïnteresseerden worden hierover onmiddellijk ingelicht door de raad van bestuur. Bij praktische onmogelijkheid om tot een volmaakt evenredige verdeling te komen, worden de overblijvende aandelen bij lottrekking toegewezen.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend of indien het aantal aandelen waarvoor het wordt uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen, kan de overdrager naar zijn keuze ofwel de aandelen vrij overdragen aan de kandidaat-overnemer, ofwel de verkoop aanvaarden voor het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend en aan de kandidaat-overnemer de overige aandelen overdragen, ofwel verzaken aan de overdracht. De aandelen waarvoor het voorkooprecht overeenkomstig de voorgaande alinea's wordt uitgeoefend, worden verworven aan de intrinsieke waarde van de aandelen berekend op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

De prijs van de verkochte aandelen moet worden betaald binnen de dertig dagen na de betekening door de raad van bestuur van de vastgestelde prijs. Bij het verstrijken van deze termijn is de overnemer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke interest verhoogd met drie procent, op de verschuldigd gebleven sommen.

De in uitvoering van onderhavig artikel opgelegde betekeningen en kennisgevingen dienen op straffe van nietigheid te gebeuren bij aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de datum van afgifte

Lr @ - vervolg

PM 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor- LU & - vervolg

behouden

rood 2.0

aan het

Belgisch

Staatsblad

aan de post.

B. In geval van overlijden van een aandeelhouder zullen de overige aandeelhouders zich in algemene vergadering moeten beraden over de aanvaarding van diens erfgenamen en/of rechthebbenden als nieuwe aandeelhouders. Indien deze laatsten niet worden aanvaard dienen zij hun aandelen aan te bieden aan de overige aandeelhouders via tussenkomst van de raad van bestuur conform de procedure beschreven sub A hiervoor.

Indien, na het doorlopen van deze procedure, niet alle te koop aangeboden aandelen kunnen worden overgedragen aan de overige aandeelhouders hebben de erfgenamen en/of rechthebbenden naar keuze de mogelijkheid al hun aandelen te behouden, dan wel het aantal aandelen waarvoor een kandidaat overnemer werd gevonden over te

overige te behouden, waarbij zij als nieuwe dienen te worden aanvaard door de overige

reden zullen de erfgenamen, rechthebbenden

aandeelhouder de verzegeling of inventaris van goederen en waarden van de vennootschap kunnen eisen, noch verdeling of openbare verkoping ervan kunnen aanvragen, noch zich mogen mengen in haar bestuur. Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de inventarissen, maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering."

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

- gecoördineerde tekst der statuten

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

dragen en de aandeelhouders aandeelhouders.

C. Om geen enkele schuldeisers van een

of

de

de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0197-016

Coordonnées
KC SPORTS & HEALTH CLUB

Adresse
SCHOEBROEKSTRAAT 8 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande