KD COSMETICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KD COSMETICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.788.773

Publication

09/04/2014
ÿþti 1 i~`~ 'tD, Mod Wood 11.1

4 . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r ,...=

[Mg

1.

inw~~~iun~w~muim~

" 14076998;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -03- 2414

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : P 5-~-1/4 n c1 t -- --

Benaming

(voluit) : KD COSMETICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beverbekerdijk 28 - 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ondergetekende notaris Jan Cloet, te Peer, op 25 maart 2014, blijkt dat mevrouw DERICKS Kim Anna, geboren te Wilrijk op 27 oktober 1977, echtgenote van de heer BLOEMEN Joris Nestor Henri, geboren te Neerpelt op 15 oktober 1971, wonende te 3930 Hamont-Achel, Beverbekerdijk 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan zij de statuten als volgt heeft vastgesteld.

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "KD COSMETICS".

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Beverbekerdijk 28.

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel:

In België als in het buitenland, in eigen naam en voor ei-gen rekening of voor rekening van derden, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

1.Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële ver-richtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer en be-leggingsadvies.

2.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit on-roerende en roerende goederen, het valoriseren en instand-houden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

3.1-let optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoor-digen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

4.De onderneming in onroerende goederen en roerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de ver-vreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het ver-huren, de verkaveling, het doen bouwen en verbouwen, de handel in onroerende goederen en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

5.Het leveren van dienstprestaties in de ruimste zin van het woord, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6.Het verlenen van technische administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie en organisatie; het verlenen van advies en raad in-zake commerciële, financiële, juridische, fiscale of soci-ale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen, vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.Het optreden bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord, Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

8.Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

g.Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren. 10.Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met het beheer, de mobiliën en immobiliën voor eigen rekening, dit in de ruimste zin van het woord. Voorgaande verrichtingen betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden, Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

11.De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten en te verbreken, te bouwen, te verkopen, te ruilen.

12.Het uitvoeren van studies en het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

13.Het bijstaan en het verrichten van managementactiviteiten voor rekening van een opdrachtgever, dit wil zeggen het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklij-ke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het peleggingsadvies. De vennootschap mag in België alle handels-, financiële-, industriële-, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De aandeelhouders zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over een, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteiten van de houder(s) van die attesten. Zij mag ook de functies van bestuurder en/of vereffenaar uitoefe-nen, eveneens in andere vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanverwant doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

11. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (E 50.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichter, voormeld, als volgt:

- door mevrouw DERICKS, voornoemd, voor honderd (100) aandelen, hetzij voor vijftigduizend euro (¬ 50.000,00);

Totaal: honderd (100) aandelen, voor vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Voormeld bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) werd gestort op rekening nummer BE22 7430 5444 9447, geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

III. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, al dan niet vennoot.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder, mevrouw DERICKS Kim Anna, voornoemd, De zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige bepaling die ertoe leidt dat haar functie een onverenigbaarheid zou vormen,

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en haar afzetting zal slechts mogen worden uitgesproken, hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden of van juridische onbekwaamheid van mevrouw DERICKS Kim zal haar echtgenoot, de heer BLOEMEN Joris, van rechtswege haar plaats innemen van sta-tutaire zaakvoerder, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn'

om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV, ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke

zetel de derde (3de) vrijdag van juni om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegen-woordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft rechtop één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de

daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele

persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de

bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de

bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar,

V. INVENTARIS -JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan

zal worden gere-serveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee-duizend zestien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met éénendertig december tweeduizend vijftien. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 9 februari 2014, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd: Jan Cloet & Nico Panhout

expeditie van de akte. Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49

B - 3990 PEER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

%.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0074-011

Coordonnées
KD COSMETICS

Adresse
BEVERBEKERDIJK 28 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande