KELCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KELCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.607.341

Publication

23/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/05/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Maastrichtersteenweg 191

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - aanstellen zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 18/02/2013 werd de volgende beslissing genomen:

- De heren Keyninck Louis en Kellens Bram nemen ontslag als zaakvoerder van de vennootschap met onmiddelijke ingang. Er wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

- Dhr. Kellens Jean, Astridlaan 94 te 3700 Tongeren en mevrouw Heyninck Carina, Astridlaan 94, 3700 Tongeren worden aangesteld als zaakvoerders vanaf 1810212013.

Kellens Jean,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd,

Gelijkvormig afschrift van het verslag.

G6

SCH STAA

º%

Motl Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" r1=

_GE Neergelegd ter griffie der

3 rechtbank v. koophandel te TONGEREN

SBLAD

3 0 -0h- 2013

De l iooidgriffier, Griffie

INN~I~NMV~YNVI~WNY

130 716

Ondememingsnr : 0808,607.341 Benaming

(voluit) : Kelco (verkort) :

ovITEUR BE

4 -05- 20

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0350-013
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 10.04.2012 12083-0531-010
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 06.07.2011 11270-0530-009
27/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300706*

Neergelegd

25-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, Leopoldwal 10

Onderwerp akte: Naam, Doel- en zetelwijziging.

Uittreksel uit de akte verleden op eenentwintig januari tweeduizend elf voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KELCO, met zetel te 3700 Tongeren, Maastrichterstraat 191 volgende beslissingen genomen heeft :

BESLUIT

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in KELCO en dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten te wijzigen.

BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van haar huidig adres naar 3700 Tongeren, Maastrichtersteenweg 191 en dienovereenkomstig artikel 3 te wijzigen

BESLUIT  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de in de agenda vermelde tekst aan artikel 4 van de statuten, zodat dit voortaan luidt als volgt:  De vennootschap heeft tot doel :

- Fabricage, bedrukking en verkoop van textielproducten, kunststoffen, geschenkartikelen en diverse promotieartikelen in de ruimste zin van het woord.

- Het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op motorvoertuigen, roerende en onroerende voorwerpen in de meest ruime zin van betekenis.

- Adviezen verstrekken aan betrokkenen inzake drukproblematiek, drukkerijmaterialen en aanverwante materialen, engineering, projecten en werkzaamheden diengaande, software ontwikkeling voor de drukkerijsector, alsmede dienstprestaties aan derden, opleiding van personeel in de drukkerijsector.

- De aankoop, in en uitvoer, de distributie en verkoop hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon in groot en kleinhandel van alle drukkerij - en elektrische toestellen betrekking hebbende op reclameartikelen en drukwerken in de meest ruime zin van betekenis.

- De aankoop, klein  en groothandel, in en uitvoer, de distributie en verkoop van textielartikelen, het voeren van argenturen betrekking hebbende op textiel, reclame en drukkerijartikelen in de meest ruime zin van het woord.

- Aankoop, verkoop, in- en export van alle hardware en software en andere computer en electronicatoebehoren, dit alles in de meest ruime zin.

Ondernemingsnr : 0808.607.341

Benaming

(voluit) : KELCO SPORTS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De groot  en kleinhandel, import en export in vaste en vloeibare brandstoffen en smeermiddelen.

- De uitbating van benzinestations met daar bijhorende de kleinhandel van autoaccessoires en aanverwante artikelen in het kader van de uitbating van een autoshop, met daarbijhorende het smeren, grafiteren, de kleine herstellingswerken ( service-station ) en het wassen en cleanen van wagens.

- De kleinhandel in tabak  en rookartikelen, dagbladen , omvattende tevens tijdschriften, boeken papier en schrijfwaren, snoepwaren.

- Uitbating van een broodjesbar, pizza  pasta meeneemgerechten.

- Verkooppunt van loterijproducten in de meest ruime zin van het woord.

- Kleinhandel in niet alcoholische dranken, alsmede alle geestrijke dranken en afgeleide producten.

- Koerierdiensten, pakketlevering.

- Aan- en verkoop van schoonheids-, cosmetica producten en alle aanverwante artikelen.

- Handelsvertegenwoordiging in schoonheid-, cosmetica producten in de meest ruime zin van het woord

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

Het beheren van eigen beleggingen en vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, of op iedere andere wijze, de verhandeling van deze titels of rechten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KELCO

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 191 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande