KEMPISCHE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : K.P.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEMPISCHE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : K.P.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.857.843

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 07.07.2014 14274-0423-012
31/01/2012
ÿþ mod 11.1

eli~~v ~~~~ JJJi~i~ ..~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be

a

Bi

sta

?RECHTBANK VAPi'iC~^P~!A,rtifltL

8 40,e ;9i,vC

HASSELT

Gri i~

Ondememingsnr : y 3

Benaming (voluit) : KEMPISCHE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ

(verkort) : K.P.M.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dwarsstraat 10

3920 Lommel

Onderwerp akte : NV: oprichting

Tekst :

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathërine Goossens te Grobbendonk op 16 januari 2012.

1. Oprichters

a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M 8i R", met maatschappelijke zetel te 2200;; Herentals, Schoutenlaan 16, BTW BE 0825.291.539, RPR Turnhout.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op tweeëntwintig april tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf mei;; nadien, onder nummer 10065083.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door haar zaakvoerder, de heer Raoul Van Den Broeck, rijksregistemummer 48.08.20-037.39, wonende te 2200 Herentals, Schoutenlaan 16, hiertoe;; benoemd bij voormelde oprichting.

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELIGO", met maatschappelijke zetel te 3920;. Lommel, Dwarsstraat 10, BTW BE 0825.285.403, RPR Hasselt.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op tweeëntwintig april tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf mei:; nadien, onder nummer 10064973.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door haar zaakvoerder, de heer Alain Dierckx, rijksregistemummer 70.01.30-035.57, wonende te 3920 Lommel, Dwarsstraat 10, hiertoe benoemd bij-, voormelde oprichting.

2. Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam;:

"KEMPISCHE PARTICIPATIE-MAATSCHAPPIJ", in het kort "K. P. M."

3. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op heden.

4. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Dwarsstraat 10.

5. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor rekening van derden of voor eigen rekening, zowel in binnen- als in buitenland:

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle:; bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van dei; borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen, en dit in de ruimte zin van het woord. - Het verlenen van diensten en bijstand, zowel adviesverlening, consultancy als implementatie aan derden, het:: verschaffen van technische en financiële expertise (know-how) en het volgen, organiseren en geven van;; opleidingen, en dit alles voornamelijk op voornoemde gebieden (bedrijfsbeleid, technische expertise,:: enzoverder); alle verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële,:: commerciële administratieve en managementaangelegenheden; professioneel advies aan bedrijven in binnen en buitenland op strategisch en operationeel vlak; het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp;; (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht,;: ij het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake het commercieel, sociaal, financieel en ij praktisch beleid, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het;; gebied van planning, organisatie, efficiëntie, financiële zaken en praktische zaken, enzovoort.

- Consulting op het gebied van financieel beleid, beheer en management.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het verrichten van marktonderzoek, het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën, alsook de begeleiding ervan bij de implementatie en organisatie van de uitvoering van de ontwikkelde concepten; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; het organiseren van opiniepeilingen en de statistische analyses daarvan; consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement;

- Het op zich nemen, geheel of gedeeltelijk, van de operationele leiding van andere ondernemingen of afdelingen van ondernemingen, onder meer via de invoering van budgetcycli, de uitbouw van administratieve organisatie en interne controle, de uitvoering van investeringsanalyses, de invoering en op punt stellen van marketingstrategieën, het op punt stellen van beheerscontroles, de introductie van nieuwe productiemethodes, enzovoort.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en toestellen en onderdelen, tussenpersoon in de handel; het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en voornamelijk de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de handelsbemiddeling (makelaardij) en de commissie van om het even welke producten en goederen in de ruime zin van het woord.

- Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen, merken; advies, leveranciersselectie.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Managementactiviteiten (ook van holdings); het beheer, management op organisatorisch, logistiek, uitvoeren en financieel gebied; het begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het' communicatieplan, het financieel plan, enzovoort.

- Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen in het bijzonder.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van'. handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een', (semi)publiekrechtelijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. "

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" - Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

- Algemene audit-activiteiten.

- Bemiddeling inzake overdracht en overname van ondernemingen in de ruime zin.

- Adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen.

- De organisatie van seminaries, congressen, vakbeurzen, sport- en culturele manifestaties, tentoonstellingen, salons, shows, enzovoort.

- Het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode: de terbeschikkingstelling van een aangepaste bedrijfsruimte; het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door managers.

Deze diensten kunnen ondermeer worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de'; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

2. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling, de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in ban k- en beleggingsdiensten en distributie van financiële instrumenten.

Algemene bepalingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudert aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap zal zowel in binnen- ais in het buitenland, alle handels- en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6. Kapitaal en aandelen

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van één/tweeduizendste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn volgestort

door

- de BVBA M & R, voornoemd, die verklaart in te schrijven op duizend aandelen;

- de BVBA Eligo, voornoemd, die verklaart in te schrijven op duizend aandelen.

TOTAAL: tweeduizend aandelen, die het ganse maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tweehonderdduizend euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders ; zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door een besluit door de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd-bestuurder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de gedelegeerd bestuurder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op vijf juni om tien uur.

10. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. Batig saldo-winstverdeling

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve ééntiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De Raad van Bestuur mag op haar eigen verantwoordelijkheid en met in achtname van de regels gesteld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen dat interimdividenden zullen worden uitgekeerd in afkorting van de hoger bedoelde netto-winstverdeling.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van die interimdividenden en de datum der uitbetalingen, welke in de loop zelf van het boekjaar mogen geschieden.

12. Eerste boekjaar-eerste jaarvergadering

i Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2013. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2014.

13. Benoeming bestuurders  vergadering raad van bestuur

De oprichters, nemen éénpang de volgende besluiten :

a) het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier en tot deze functie worden benoemd :

- de heer Raoul Van den Broeck, voornoemd;

- mevrouw Maria Mignolet, rijksregister nummer 54.01.04-228.17, wonende te 2200 Herentals, Schoutenlaan

16;

- de heer Alain Dierckx, voornoemd;

- mevrouw Christel Jansen, rijksregistemummer 70.03.21-050.35, wonende te 3920 Lommel, Dwarsstraat 10.

De aangestelden verklaren hun opdracht te aanvaarden en te bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet

getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

b) de oprichters verklaren tot commissaris te benoemen: de heer Geert Van Gooien, wonende te 1851 Grimbergen, Kerkstraat 152 en dit voor een termijn van drie jaar te rekenen vanaf heden. Zijn bezoldiging wordt vastgesteld op drieduizend zevenhonderd euro, gekoppeld aan de index der consumptieprijzen.

Na deze oprichting komen de bestuurders samen in eerste vergadering en nemen éénpang volgende besluit: Tot vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld : de heer Alain Dierckx, voornoemd.

Deze opdracht worden uitdrukkelijk aanvaard.

14. Volmacht

De vennootschap stelt bij deze ais haar bijzondere lasthebber aan de naamloze vennootschap Optifisk, met

zetel te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met recht van indeplaatsstelling en volgende machten :

Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondernemingsloket en

diensten directe belastingen en B.T.W.uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te vorderen alsmede het

aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de

duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

An Verwerft

Geassocieerd notaris

In bijlage: éénvormige uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15507-0138-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.06.2016, NGL 30.08.2016 16511-0586-015

Coordonnées
KEMPISCHE PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT…

Adresse
DWARSSTRAAT 10 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande